Söz,Nişan derkeen düğün zamanıı :)))

nes_li

Ömrümün sahibi
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
518
12
118
hayırlsyla 17.05.2014 inşallah çeyize hazırlklar yavaş yavaş başladı belki de geç kalındı ama güzel heyecanlarmış :)

Allahım her seven kalpleri hayırsyla muradına erdirsn inş...Erken diyorum ben ama belki de geç bile kaldm çeyizlerinizi almaya başladınız mı ben gibimayıs haziran gelnleri neleri alabilrm yardımcı olurmsnz :)

Bizim tarihi kısmetse 2015' te ama ben başladım almaya yavaş yavaş canım, orası senin bütçene bağlı. Alacağın şeyler bütçeni zorlamayacaksa zaman yeter..

Canım merhaba bizimde kısmet olursa mayısta istiyoruz dügünü..ben ceyizlerin cogunu bitirdim çok şükür..sakın gec oldugunu düşünme hemen basla canım

Çok şükür imkan konusunda bi skıntı yok ta ne alaym bilemedm hangi birinden başlamalı :)

Çok şükür imkan konusunda bi skıntı yok ta ne alaym bilemedm hangi birinden başlamalı :)

Çelik tencere seti, yemek takımı, çatal bıçak takımıyla başlayabilirsin canım, hatta set halinde olanları da var içine sinen bir markadan beğendiğin model ile hepsini birden çıkartabilirsin. Veya parça parça da alabilirsin imkanın varmış, çeyiz topiğini de bir dolaş derim, çok yardımcı oluyor bu konuda nedense kendi unuttuğum şeyleri o topicler de hatırlıyorum. Sen bi başla, gerisi çorap söküğü gibi geliyor zaten.

Bizim düğün de sizden 1 gün sonra 18 mayısta. Mutfak eşyalarımın hemen hemen tamamını aldım elektirkli ürünler hariç onun dışında da hiç bir şeyim yok. Bir an evvel ev tekstili işine daha sonra da elektrikli ev aletlerine girişmeliyim ama 27 ekim nişan sonrasını bekliyorum vakit yok şu an. :18:

Topik topik geziyorum görmeniz lazım :))Set değilde ayrı ayrı almak istiyorum sonuçta alıncak bi süre kullanılcak kötü birşy olmasn ama dimi :))allah yardımcmz olsn valla bir sürü şey lazım

Cnm nişanı salonda yapmıştım ben düğün provası gibi oldu bohçalar,geldi gitti resmen düğün alışverişi yapıldı nişanında da allah kolaylık versn ikimz içinde hyrlısı olsn canm :)

Topik topik geziyorum görmeniz lazım :))Set değilde ayrı ayrı almak istiyorum sonuçta alıncak bi süre kullanılcak kötü birşy olmasn ama dimi :))allah yardımcmz olsn valla bir sürü şey lazım

Bende set almadım. Porselen grubunu bernardo' dan aldım onun modelleri hoşuma gittiğinden, çelikte hisar iyi diyorlar normalde büyük set değil de sadece 4' lü tencere seti alacaktım, bu sefer her daim yanmaz yapışmaz daha çok kullanıldığından tefal' den teflon set aldım. Büyük parça kalabalığı en tahammül edemediğim şey olduğundan çelik setten şimdilik vazgeçtim. Sanırım onu en son tek olarak kendim 1 veya 2 adet tencere alarak hallederim.

Son düzenleme:
Cnm nişanı salonda yapmıştım ben düğün provası gibi oldu bohçalar,geldi gitti resmen düğün alışverişi yapıldı nişanında da allah kolaylık versn ikimz içinde hyrlısı olsn canm :)

Bizim de dışarıda olacak bir nevi düğün provası gibi doğru diyosun. Bu haftalarda bohça getir götür olayları olacak hep ondan sonra bayram ondan sonraki hafta da nişan.

almorrr bizim net tarih 18 mayısssssss

ne güzel düğündaş olduk yani şimdi gizcim. Salon tuttunuz mu yer de kesinleşti mi sonunda?

evet canım 2 salon beğendim ben ikisiylede konuştuk ailecek gittik biraz indirim istedik ama zorlucaz adımızı yazdırdık zaten pazar gündüz olucak bize sormadan kimsyee vermicekler hafta içi tekrar gidip kaporayı yatırcaz rahatalıdm resmen

evet düğündaş olduk hiç üdşünmüyorduko tarihi ama nişanlımın 3 gün evlilik izni var izne çıkabilirmi bilmiyorum 19 mayıs bayram cumayıda şirketinden istese iyi olcak başka zaman bu kadar uymaz yaniii

evet evet ben tickerımı yakın zamanda güncelleyeyyim çok heyecanlıyım yaaaa

Çeyiz hazırlığına ne kadar erken başlarsan okadar iyi çünkü alıncak okadar çok şey var ki al al bitmiyo

hagi salonlar canım ? İnşallah uygun fiyata anlaşırsınız. Ben de yarın kına gecesi için bir yerle görüşmeye gideceğim uygun olursa tutacağım hemen 16 mayıs cuma gecesi için bir günlük dinlenme molası olsun. Bizim de nişan gündüz olacak 27 ekim pazar günü. Düğün akşama ama ondan önce akşam üstü nikah kıyılacak kadıköy evlendirme dairesinde o günü tam ayarlamamız lazım 18 mayıs olmalı mutlaka nikahta hatta 16:30-17:00 arası tam uygun ordan çıkıp düğün yerine gideceğiz .

salon royal ve salon selay ikiside birbine yakın hemen bostancı köprüsünde tam ortada yani evimizede yakın olucak kısmetse

16 mayıs cuma kına için bende düşündüm ama adada olucağı için 1 hafta öncesi cumartesi olsa iş arkadaşlaırm rahatça gelirler

dış çekim fotosunu naısl yapsak die düşünüyoruz napsak yaa düğün öncesimi düğünden sonramı pazar günü olması imkansız çünkü, napsak yaaaaa kına günü saçımı maşa yaptırcam ki zaten dış çekimi hep 1 hafta önce yaptırayım diyordum hadi dediğim oldu maşalı saçlada foto çektirmek istiyordm acaba kına günümü çekim yapsam

kafam kaırşk almor yaaaa

Kına günü daha rahat olursunuz büyük ihtimal düğün gündüz olacağı için çekime vakit yok sanırım. İki salonu da gezmiştik biz selayın sahibi daha yakın gelmişti bize mekan da güzel royale ilk girdiğimizde nedense bir tuvalet ve rutubet kokusu vardı o yüzden sıcak bakmadık pek. Bir de sanırım Selay daha geniş bir salon . Tek olumsuz yanı direk cadde üstü park sıkıntısı var gibi. Selayı beğenmiştik baya ama. Ne kadar bir fiyat söylediler size menü ve kişi sayısı olarak.

kişi sayısı 600 ve 6000 dediler size fiyat verdilermi ailem royali beğendi fiyatı royal indircek gibi selay pazar gündüz için 5500 diyor ama indiremem diyor gıcık oluyorum yaaaaa indirse ölür banada aslında en son selay hoş geldi daha geniş pisti var die

valla sitanbulda düğün salonlarını beğenmiyorm az ilerisinde başak düğün salonu vardı bakmadım bile biliyorum naısl olucağnı ama anlamıyorum sanırısn sarayda yapılıyor çok pahalı fiyatlar yaaaa

Bizden de selay cumartesi gecesi için ekstra 1500 lira salon kirası istemişti ona şaşırmıştık. Yemekli 350 kişi 11 bin fiyat vermişti toplamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…