• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi söz kurabiyesi

Cookie_Dough

♥jelibonkokanev.blog spot♥
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
8.788
16
106
İstanbul
arkadaşlar benim 2 ay sonra sözüm olacak ve gelenlere söz kurabiyesi ikram etmek istiyorum... bu kurabiyeler özel yapım oldugu icin nerede bulacagım hakkında bir fikrim yok, net uzerinde bloglarda goruyorum ama ne fiyat ne de baska bir acıklama yapılmıs maille de cevap almak zor oluyor...

rica etsem daha once söz-nişan yada dugununde bu kurabiyelerden alanlar varsa nereden aldıklarını yazabilir mi? istanbul içinde bir yerde veya net uzerinden alabilecegim yerler olabilir.. sevgiler :71:

tane başı 3-5 lira arasında oluyor diye biliyorum. aslında beğendiğin yerlerden maille bilgi istesen daha iyi olurdu senin için.

tesekkur ederim cnm..
maille de soruyorum zatennn ama tecrube edilmiş tavsiye biyer olursa daha iyi olcak benm icin

canım ben de düşüyorum böyle birşeyler benim sözüm bu haftasonu ama ben kendim yapıyorum ebnce hiç özel yaptırma ben sana detaylı anlatırım çok basit ve ucuza mal oluyor :)
dışarda çok pahalı bende ilk olarak müstakbel sözlüme sevgililer günü hediyesi olarak yapmıştım ama eğer yapamam dersen ben yaparım sana :)

tesekkur ederim canım yapılısının anlatıldıgı bir site falan var mı?

canımb ilmiyorum benallaha emanet yaptım :) ama çok basit zaten ben malzemeleri söyliyim sana anlatmama bile gerek kalmaaycaktır ama yine de bir araştır istesen ben burunum dikine gitmek isteidğim için birde annem pasta kursuna gittiği için yanımda tecrübeli biri varken gerek duymadım açıkçası ama şimdi ben açtığım başlık altında yapılan yorumda gördüm kurabiyeden e magnet oalbilr gibime gelldi :) magnet sanırım hoş durabilir :)
ama illa kurabiye dersen Pasta Tarifleri, Pasta Tarifi siparişi, Kek Tarifleri, Kurabiye Tarifleri, Kurabiyeler » Pastacı Kız dan örnekelere bak drim ben :)

tesekkur ederim canımm magnet fikri de cok guzelmişş yaa :1:

tatlım magnet ben nişanda düüşündüm çünkü çok yüksek miktarda olduğu için topluca olduğu için.. ama çok da uygunlar ben çarşıya gidip(vakit bulursam tabii :) ) havlu veya şal erkeklere çorap yada bayanlara şal erkeklere havlu tarzı şeyler düşünüyorum birde orda pketçilerden şık poşetler alıp onlara koymayı düşünüyorum :)
kurabiye yapacam dersen ve istanbuldansan çarşıda malzemeciyi anlatırım yani tarif ederim ordan uyguna alırsın :)
yinede yardım edebildiysem ne mutlu bana :)

tatlım magnet ben nişanda düüşündüm çünkü çok yüksek miktarda olduğu için topluca olduğu için.. ama çok da uygunlar ben çarşıya gidip(vakit bulursam tabii :) ) havlu veya şal erkeklere çorap yada bayanlara şal erkeklere havlu tarzı şeyler düşünüyorum birde orda pketçilerden şık poşetler alıp onlara koymayı düşünüyorum :)
kurabiye yapacam dersen ve istanbuldansan çarşıda malzemeciyi anlatırım yani tarif ederim ordan uyguna alırsın :)
yinede yardım edebildiysem ne mutlu bana :)

evet tatlımm istanbuldayım.. ben havlu falan gibi seyleri sevmiyorum yaa ama magnet olayı hosuma gitti yalnız sanırım bu kurabiyeleri süs hamurundan yapıcaz :44: nerde bu carsı canım anlatırsan sevinirim:71:

selamlar kurabiye fiyatları 3-5 arası büyüklüğüne ve süsüne göre değişiyor
bloglar hariç satan yerler lüks pastaneler ve oralarda çok çok pahalı
ben kendim yapıyorum
malzemeler de pahalı ve yapmak zahmetli olduğu için bu kurabiyelere bu fiyatlar az bile
yapınca dediğimi anlarsın :)
eminönünden alıyorum malzemeleri canım nüans pastacılık var
kuru kahveci mehmet efendinin sokağından gir dümdüz ilerle
sol tarafta karşına çıkacaktır
mesela kurabiye kalıpları 3-5tl,şeler hamuru 100gr 5 tl
süslemek için kalp çeklinde kalıp 10tl 100gr inci 10tl flan
bu malzemeleri alınca hiç ucuza gelmiyor tabii eğer bi kerelikse :)

evet tatlımm istanbuldayım.. ben havlu falan gibi seyleri sevmiyorum yaa ama magnet olayı hosuma gitti yalnız sanırım bu kurabiyeleri süs hamurundan yapıcaz :44: nerde bu carsı canım anlatırsan sevinirim:71:

şeker hamurunu yakınlarındaki pastaneden al ben bir kilyo 7 milyona falan aldım ve ömrü çok uzun canım bir de ben çarşıya girmeden sol tarafta odını unuttum şuan kaynaanm gitmişti ben sonradan gittim ordan aldırmıştım toplam 30 milyon verdim kalıp inci kalp şeklinde hazır şeker hamuruna bence arkadaşın dediği kadar zor değil ben yarım günde 100 tane yapmıştım ki ben misafirliğe gitmştim kuzenimde mola vere vere yaptım hırs yapınca hemen biter ;) hazırlar söz olacağı için pahalıya geliyor 100 milyon falan hem bunu kendin yaptığında bir anlam kazanır ben bunu yapaydım kuru kahvacinin sokağında ngirince ilerde sol tarafta poşetçiler var ordan kilitsiz poşet alıp şeffaf onlara koyup üztüne bir de ağzını kurdeleyle bağladın mı ııımmm süper olurr :) yaparsan resim bekiyorum benim yaptıklarımdan bi örnek olması lazımdı bulursam resmini çeker koyarım :))) eğer acele değilse yarın kayananmı ararım sorarım dükkanın adını ama çarşıya giriş var ya o kuru kahvecinin ordan girmeden sağda kafeler falan var büyük oyuncakçı var onun bi kaç dükkan yanında :))

Back