• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Söz kurabiyesi de ne:/

Mimar Filiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
20
7
3
Herkese merhaba:))
Önümüzdeki haziran sözüm var:)
Ve çok detaycı biriyim:/
Başlıktan anlaşılacağı üzreee hiçbirşey bilmiyorum:))
Bu kurabiye nedir nasıl olmalı,veee niyeee??? :D

10429502_657472874341547_5984943431142524650_n.webp

valla bildiğim kadarıyla böle bişi hiç gerek yok öle bakarsan olaya ama ne bilim şimdi o yaptı bu yaptı ben yapmasam olmaz diye diye bugünlere geldik şimdide böle bişi cıktı ben söz yapalı 2 sene oldu ama o zaman haberim yoktu böle bişiden yapmamıştım

Çok güzelmiş,bircok örneğini gördüm ama anlamı ne,bizim adetlerimiz de yok :) merak ediyorum

ikramlık değişik bir lezzet işte :KK66:

kimisi söz gününde diğer ikramlarla beraber bunu da ikram ediyor, kimisi sözden bir hatıra diye dağıtıyor :KK66:

Herkese merhaba:))
Önümüzdeki haziran sözüm var:)
Ve çok detaycı biriyim:/
Başlıktan anlaşılacağı üzreee hiçbirşey bilmiyorum:))
Bu kurabiye nedir nasıl olmalı,veee niyeee??? :D

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun :)
Söz kurabiyesi bende yapmıştım kalp şeklinde üzerinde isimlerimiz ve söz tarihimiz vardı şeker hamurundan yaptım o kadar güzel oluyor ki çok istiyorsan sende yapabilirsin çok zor değil int üzerinden de tariflerini görebilirsin;)
Ben misafirlere kalkmadan ikram etmiştim güzel bir sepet içinde kurabiyelerde jelatinin içindeydi pembe kalp şeklinde jelatinide pembe renk kurdele ile kurdelelemiştim :) İster hatıra diye saklanır,ister de yenilir.Ben hatıra olarak 1 tanesini sakladım mesela :)

Merhaba,

Bu kurabiyeler bıldıgımız hamurdan kurabiye yapar gıbı mı yapılıyor? :)

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun :)
Söz kurabiyesi bende yapmıştım kalp şeklinde üzerinde isimlerimiz ve söz tarihimiz vardı şeker hamurundan yaptım o kadar güzel oluyor ki çok istiyorsan sende yapabilirsin çok zor değil int üzerinden de tariflerini görebilirsin:KK66:
Ben misafirlere kalkmadan ikram etmiştim güzel bir sepet içinde kurabiyelerde jelatinin içindeydi pembe kalp şeklinde jelatinide pembe renk kurdele ile kurdelelemiştim :) İster hatıra diye saklanır,ister de yenilir.Ben hatıra olarak 1 tanesini sakladım mesela :)

Aranızda bu kurabiyeden yemiş olanlar, çok merak ediyorum aynı zamanda lezzetli mi? Yoksa pasta üzerindeki renkli kısımlar gibi bir şey mi?

Kızlar şeker hamuru satılıyor eminönünde her dükkanda neredeyse pasta aletlerinin olduğu dükkanlar var.Her rengi var ben şahsen yaptım ve yedim sözümde de dağıttım çok lezzetli şekerli :) Pasta ile ilgisi yok hiç harika bir tadı var.

Simdiden hayırlı olsun cok heyecanli ve sikintili ama guzel gunler bekliyor seni:) bu kurabiyelerde amac sözden nisandan bir hatira olsun gelenlere şık bi davranistir ama illa olmazsa olmaz degildir tercih meselesidir maddiyat meselesodir. Ayrica sabunlar mendiller havlular da hediye edilebilir tercih sana kalmis. Yada benim gibi bisi yapamaz icinde ukte kalir. Eger hoşlanıyorsan yap derim simdiki aklim olsa annemi dinlemez bende yapardım.

Kızlar şeker hamuru satılıyor eminönünde her dükkanda neredeyse pasta aletlerinin olduğu dükkanlar var.Her rengi var ben şahsen yaptım ve yedim sözümde de dağıttım çok lezzetli şekerli :) Pasta ile ilgisi yok hiç harika bir tadı var.

Aaa ılgıncmıs. Bunlarda gıda boyası var degıl mı?
Bakalım, aklımda bulunsun.
Senin yaptığının fotoğrafı varsa paylasabılır mısın?

Simdiden hayırlı olsun cok heyecanli ve sikintili ama guzel gunler bekliyor seni:) bu kurabiyelerde amac sözden nisandan bir hatira olsun gelenlere şık bi davranistir ama illa olmazsa olmaz degildir tercih meselesidir maddiyat meselesodir. Ayrica sabunlar mendiller havlular da hediye edilebilir tercih sana kalmis. Yada benim gibi bisi yapamaz icinde ukte kalir. Eger hoşlanıyorsan yap derim simdiki aklim olsa annemi dinlemez bende yapardım.

Evli mıydın? ;)

Aaa ılgıncmıs. Bunlarda gıda boyası var degıl mı?
Bakalım, aklımda bulunsun.
Senin yaptığının fotoğrafı varsa paylasabılır mısın?

Gıda boyası var ama çok az bir miktar canım akşam eve gidince atarım fotoğrafını ;)

Ben yapamadim, ıcımde kaldı dedin ya, üzüldüm :KK43:
İnşallah çocukların olur, onların özel günlerinde güzel hediyeler dagıtırsın
Evet canım nisanim olali 10 ay oldu simdi kina ve dugun icin hazırlıyorum bu sefer kimseyi dinlemek yok:) seviyorum boyle seylerle ugrasmayi inşallah canim hayirlisiyla su dugunu bi atlatsak:)

1549294_1449007702007050_3568549882191576293_n.webp
10401443_1449007592007061_3779232118525171953_n.webp
bunlar benim söz kurabiyelerimdi. ben bunlardan hem kendi akrabalarıma dağıttım. hem de erkek tarafına bohça ile birlikte vermiştik. böyle bir zorunluluk yok tabii, ama hem adetten hem de hatıra kalsın diye ben yaptırmıştım. bir akrabam yaptı, şeker hamurundan ve tereyağı ile. çok da lezzetli, ama insan yemeye kıyamıyor. =)

Back