Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar benim sözüm ve nişanım aynı gün olacak nasıl bir kıyafet önerirsiniz? Iki ayım var Ankara ve Konya'ya yakınım mağaza önerirseniz bu şehirlerdeki hangi mağazaları önerirsiniz?
Merhaba kızlar benim sözüm ve nişanım aynı gün olacak nasıl bir kıyafet önerirsiniz? Iki ayım var Ankara ve Konya'ya yakınım mağaza önerirseniz bu şehirlerdeki hangi mağazaları önerirsiniz?
Kimse cevap vermemiş ancak ben yardımcı olmak isterim.
Ben Ankara'da yaşıyorum.
Söz ile nişan aynı gün olacaksa muhtemelen evde olacak törenler. Evde olacağı için böyle kocaman abartılı bir elbiseye gerek olduğunu ben düşünmüyorum.
Ankara'da Optimum'da çok uygun fiyata mağazalar var. Nata Vega'yı da tavsiye ederim. Bol çeşit bir arada oluyor. Bir de Suluhan denen bir mekan var ki her evlenen bir kez oraya gidip alışveriş yapar. Orayı da öneririm.
Mutluluklar.
Kimse cevap vermemiş ancak ben yardımcı olmak isterim.
Ben Ankara'da yaşıyorum.
Söz ile nişan aynı gün olacaksa muhtemelen evde olacak törenler. Evde olacağı için böyle kocaman abartılı bir elbiseye gerek olduğunu ben düşünmüyorum.
Ankara'da Optimum'da çok uygun fiyata mağazalar var. Nata Vega'yı da tavsiye ederim. Bol çeşit bir arada oluyor. Bir de Suluhan denen bir mekan var ki her evlenen bir kez oraya gidip alışveriş yapar. Orayı da öneririm.
Mutluluklar.
Cevabı çok geç gördüm nezaketiniz için teşekkürler.seçimimi perspective Mağazası'ndan yana kullandım ama dediğiniz mağazalara düğün alışverişi için uğrayacağım mutlaka.