Söz Kesimi Söz için gereken hazırlıklar nelerdir ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tatli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tatli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
8
0
36
Bursa
Biz söz yapıcaz ama sözde neler alınıo neler verilio hiç birisini bilmiyorum :50: ve ilerleyen zamanlarda neler nasıl oluyo ben çeyiz olarak neler almam gerekiyo erkek tarafının neler alması gerekiyo hiç bişey bilmiyorum :43: evlilik evreleri konusunda beni aydınlatırmısınız lütfennnn :59::59:

sözde ne alınır bende bılmıyorumda, sana bır soz bılezıgı takarlar ıstersenız bırer soz yuzugu olur bıter dıye dusunuyorum. her yoreye gore degısır adetelr katı kurallara uymaya gerek yok aslında ısınıze nasıl gelıyorsa konusup ona gore yaparsınız, sen sunu al ben bunu demeye gerek yok bence,

Biz söz yapıcaz ama sözde neler alınıo neler verilio hiç birisini bilmiyorum :50: ve ilerleyen zamanlarda neler nasıl oluyo ben çeyiz olarak neler almam gerekiyo erkek tarafının neler alması gerekiyo hiç bişey bilmiyorum :43: evlilik evreleri konusunda beni aydınlatırmısınız lütfennnn :59::59:

güzelim bunlar yöreden yöreye değişir. önce al anneni karşına konuş. buradan yazılanlarla iş yapma. size uymayabilir:82:

Back