• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi söz için fikirlere ihtiyacım var kızlar :)

solmayancicek

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
21
1
286
Ankara
benim de bayramdan sonra sözüm var. daha önce isteme olmadı ama biz ailelerimiz yakın olduğu için öyle isteme merasimi yapmadık, zaten uzaktalar çok, git gel olsun istemedim. yani formaalite bi isteme ve söz olacak. aile arasında olmasına rağmen 50 kişi falan olacak. bu kalabalığa ve özentilerime ve çok beğenmiş olmamdan destek alarak biraz ağır bir elbise aldım. kendi ailemden ziyade sözlümün ailesi de her şey çok güzel olsun istediği için onlar da beni destekleyip yüreklendirdiler bu elbise konusunda. ama misafirler söz için ağır bulurlar mı ayıp abes görürler mi? ekliyorum elbiseyi sizden de fikir istiyorum...

Eklentiler

• $19.jpg
    $19.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 149
eğer daha iyi görmek isterseniz by ilmio dan aldım oradan bakabilirsiniz... inşallah ağır kaçmaz. en çok müstakbel kayınbabam çok beğendi... o yuzden ben de çok mutlu oldum :)

bana biraz kapalı gibi geldi sanki ama senin tarzın böyleyse rengi modeli falan çok güzel güle güle giy :)

Back