Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Söz için bunlar uygun olur mu kızlar? Bi bakarmısınız.

Hangi modeli tercih etmeliyim sözüm için?

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
teşekkür ederim arkadaşlar evet haklısınız ya ben çok abartılı modeller beyenmişim çok heyecan yapıyorum o yüzden sanırım

model 4 nasıl sizce ya en son onu düşünüyorum

söz dediğiniz erkek tarfının sizi ailenizden istediği zaman değil mi?

[ımg]http://www.resimbank.org/thumb-654d_4acd9bdb.jpg[/ımg] olsa olsa bu olur bence

yok canım isteme değilde sözde düşünüyorum ben bunu
yada söz+isteme birlikte olursa o zamanda olabilir

yok canım isteme değilde sözde düşünüyorum ben bunu
yada söz+isteme birlikte olursa o zamanda olabilir

Özellikle isteme ve söz bir arada olacaksa çok daha sade olmalı. "Kız evde hazır bekliyormuş" gibi olmasın derler bizde. Tabirimi mazur görün. Ben mesela dizden bir etek üzerine sıfır kol bir kazak giymiştim. Sanki evimize normal bir misafir gelir gibi. Yani bizde adet böyle, hazırlıklı görünmemek gerek derler. Tabi herkesin alışkanlıları farklı.

nişan olacaksa söz için bu kadar abartmaya gerek yok
elbette şık giyineceksin ama abiye elbiselerle de çıkılmaz ki zemuszemus

söylediklerine kısmen katılıyorum ama normal bir misafir olmadığını belli edebilecek kıyafetler olmalı bence

4 olur canım çok hoş ben daha öncede netten bu modeli beyenmiştim bence süper olur bu arada allah tamamına erdirsin canım opuyorumnanaktan

canım anketi çok kısa süreli yapmışsın. keşke biraz daha uzun sürdürseydin... ben şahsen 3 beğendim. ama söz için abartılı olabilir. nişan için uygun olur

canım anketi yanlışlıkla yaptım ya kısa süreli..

ya ben nişanı salonda düşünüyorum o yüzden kabarık bi model istiyorum nişanımda.

dolayısıyla bunlarıda söz için dşündm

isteme+söz ise çok abartılı geldi bana. illa bunlardan birini giyicem diyorsan 7 ve 4 ü tavsiye ederim nacizane. eğer istemeden daha sonra söz oluyorsa damat tarafı alıyor zaten takımı. sen hevesini nişana sakla derim ben hem nişana yakışır hem de nişanı kız tarafı yapar

evt cnm dogru dıyosn sonradan bnada abartılı geldı bu modeller.olsa olsa 4-7-8 den bırı olablr sözm içn.nişanımda kabark ıstıyorm cnku​

Son düzenleyen: Moderatör:
şu tülden bolerolar çok hoşuma gidiyo yav gelinlikte de süper durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…