Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Söz için bunlar uygun olur mu kızlar? Bi bakarmısınız.

Hangi modeli tercih etmeliyim sözüm için?

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
298
İstanbul
Kızlar bunlar söz için uygun olur mu yada çok abartılı mı olur?hangi model daha güzel sizce? Ben sözlenicem allah kısmet ederse 3-4 ay sonra.şimdiden bakınıyorum.önerilerinizi bekliyorum

*Anketede katılırsanız hangi model güzel diye...sevinirim kızlar
RESMİN ÜZERİNE TIKLARSANIZ DAHA BÜYÜK HALİNİ GÖREBİLİRSİNİZ.

bu modellerden mutlaka birini istiyorum.yalnız şöyle bir problem var.ben istanbulda yaşıyorum fakat bunlar ankara'da sema moda evi'nde nasıl temin edebilirim yada diktirsem daha mı fazla pahalı olur? yada aynen böyle aynısının birebirini dikebilirmi başka bi terzi? kafam karıştı kafamçokkarıştı

MODEL 1

MODEL 2

MODEL 3

MODEL 4

MODEL 5

MODEL 6

MODEL 7

MODEL 8

griliyi beğendim :kedi:
ya dün dolaşırken gördüm
akerde çok güzel yeni model elbiseler gelmişş hem çok şık hem sadee
bi bak istersen ben aldım bi tane terzide daraltmaya verdim. olsa koyardım resmini:jeyyar:

ya tatlım bende 5 numara daha hoşşşşş hemde böle cıvıl cıvıl ama bilmemki grilerde çok süperrrr ay kararsız kaldımmm :kedi::kedi:

aker dediğin yer nerde canım? sen ne tarz bişey aldın? ay çekip koyamazmısın ya

Söz evde olmayacakmı???
Bence hepsi çok abartılı....
Sada sade ve şık bişey tercih edebilirsin...
Nışan olsan neyse ama söz için bunlar çok abartılı....

Bir tek 4. numara olabilir...

Elbiselerin çoğu çok güzel, ben de 4'ü işaretledim. Ama bence söz için fazla bunlar. Zaten nişanda abiye giyeceksin. Sözde bence daha bir günlük ama şık tarzdaki elbiseler daha uygun kaçıyor.

bence 1 yada 8 nolu model guzel olur uzun sevıyorsan 1 kısa sevıyorsan 8 bence yınede 1 burdakı modeller ıcın soyluyorum ))ama daha hos modeller var nıye bular sadece

bence 1 ve 2 söz için çok abartı. diğerleri olabilir ama bence en güzeli 3 numara

Söz evde olmayacakmı???
Bence hepsi çok abartılı....
Sada sade ve şık bişey tercih edebilirsin...
Nİşan olsan neyse ama söz için bunlar çok abartılı....

Bir tek 4. numara olabilir...

Elbiselerin çoğu çok güzel, ben de 4'ü işaretledim. Ama bence söz için fazla bunlar. Zaten nişanda abiye giyeceksin. Sözde bence daha bir günlük ama şık tarzdaki elbiseler daha uygun kaçıyor.

hmm bilmem beyendiğim modellerdi bu tarz bişeyler olsun istedim ben.. o zaman 4. yada 5. model falan olur herhalde daha uygun dimi

Bence bunlarda cok hoş bitanemmm..Özellikle 1 numara benım favorım canımm.Ama önceki resimlerde oyumu 4 numaradan yana kullandımm :)

Son düzenleme:
sağol gülümm...

2. diz hizasında olursa olabilir.
3. çok hoş ama dekolte o biçim kaydirigubbakcemile3

yaw tatlım okadar acmayız bız orayı :kedi: benimde elbise bulmam lazım daha yaa ne giyicem ben aslı senin sözünde akannehir

söz dediğiniz erkek tarfının sizi ailenizden istediği zaman değil mi?

olsa olsa bu olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…