Söz Kesimi Söz icin bu kiyafet nasil ?

Bitter_Lokum

kocasinin hatunu
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
582
7
118
Simdi öncelikle ben birseyi cok zor begenen biriyim cünkü ne istedigimi bilirim ve illaki o istedigim sekil olcaktir...seneye yaza sözüm olcak insallah aile arasinda olacagi icin fazla abartili birsey istemiyorum daha sade ve asil birsey olsun istiyorum barni kollarida biraz kapali olsun istiyorum yani fazla acik olursa hem ben hem sevgilim istemez neyse gelelim asil soruna gecenlerde bi magazadan gecerken bi elbise gördüm ilkgörüste iste bu dedim ama daha 8ay var acaba daha güzelinide bulurmuyum diye düsünmeden edemiyorum :44:

ELbise hakkinda birde sizin yorumlarinizi almak istedim bu konularda aile ve arkadaslardan sonra danisabilecegim en iyi yer burasi herhalde

buda sayfanin tekrar linki

JAKE*S Seidiges Kleid mit Puffärmeln - Peek & Cloppenburg Online

resimi nasil büyütülür bilemedim kusura bakmayin

Son düzenleme:
Elbise gayet güzel, istersen al. Sözün yazın olacakmış, sen yine de elbise aramaya devam edersin bulamazsan bunu giyersin hem içine sinen bir elbise. Eğer başka bir elbiseyi beğenirsen, bunu da başka yerlerde giyersin.

Bence elbiseni alman icin daha cok vaktin var.
Yurtdisinda yasiyorsun sanirim, bu böyle bir elbiseyi orsay, h&m gibi yerlerde daha uzuca alabilirsin.
Tamam elbise hos, hanim hanimcik ama ne bileyim bence daha farkli bir model olabilirdi

bence gercekten cok hoş ve aile arası söz için ideal.
baharda bizde düşünüyoruz söz ve istediğim böyle bir elbiseydi açıkçası ama baharda havalar daha tam ısınmıs olmaz muhtemelen
eger alma durumun varsa bunuda al. o zamana kadar baska elbise bulursan onu da alırsın bu elbise sonucta bir davete giderken de giyilebilir
bir şekilde değerlendirirsin yani

Son düzenleme:
Bence elbiseni alman icin daha cok vaktin var.
Yurtdisinda yasiyorsun sanirim, bu böyle bir elbiseyi orsay, h&m gibi yerlerde daha uzuca alabilirsin.
Tamam elbise hos, hanim hanimcik ama ne bileyim bence daha farkli bir model olabilirdi

h&m kalitesi malum ben biraz özel ve kaliteli birsey olsun istedim ama haklisin mango zara h&m gibi yerlerde var bu türlü elbiseler

söz için gayet uygun...

ama canım daha vaktin var... internetten bakıp fikir edin ama magaza magaza gez asıl bence vaktin varken

ben internetten aldım öle söz elbiseside basıma gelmeyen kalmadı... ustume olmadı terzi mahvetti vs...

sözüme kısa zaman kala bi magazadan aldım cıktım yani... en guzeli gorerek almak ve yanında zevkine guvendigin birini goturmek yoksa gez gez o da bosa oluyo karar veremiyosun

mutluluklar simdiden

sagol canim yorumun icin tipik kiz yorumu arkadaslarimda ayni yorumu yapti cünkü ama iste 120€ da biraz pahali gibi geldi öylesine almak icin ama kafama yatarsa kiyar paraya alirim herhalde

h&m kalitesi malum ben biraz özel ve kaliteli birsey olsun istedim ama haklisin mango zara h&m gibi yerlerde var bu türlü elbiseler

Evet canim demek istedigim her yerde bulursun bu modeli, daha farkli birseyler olsun istiyorsan hemen bunu alma, nede olsa daha zamanin var.

sagol canim yorumun icin tipik kiz yorumu arkadaslarimda ayni yorumu yapti cünkü ama iste 120€ da biraz pahali gibi geldi öylesine almak icin ama kafama yatarsa kiyar paraya alirim herhalde

pardon ben ücretini görmemiştim
o zaman şu yorumu yapıyorum
evet güzel sade ve evde aile arasında yapılacak bir söz için uygun bir elbise ama bence 120€ etmez

Wow super schön... Cok kibar ve sik bir elbise sanirim beni birdaha istemege gelselerdi :26: böyle birsey alirdim... Benim cok hosuma gitdi alirdim yani ama unutmaki daha sözüne cok var ve hep aklinda olacak sözlenecegin nereye gitsen söze bu daha mis sik olurdu diye bakacaksin cünkü bende cok zor begenirim ve nisanlanmadan önce ayni durumdaydim

ahhhh ahhhh acaba erkekler ne giyeceklerini bizim kadar dert ediyomudurki cok merak ediyorum kesin etmiyorlardir ya neyse...ben bunu magazada gördüm zaten canim hatta ben gördüm ertesi gün en yakin arkadasimda gösterdi bak sana elbise buldum tam istedigin gibi diye ama iste kararsiz kaldim...

bende beğendim hanım hanımcık ama yaza çok var ilk bahar gibi öyle farklı modeller çıkar ki ilgini çekebilir bende geçen sezon sonu kışlık elbiseler almıştım çok beğenerek bu kış hiçbirini beğenmedim daha dolapta hiç gymedim o yüzden acele etme bu model birden bire demode olursa gözüne hiç hoş görünmez..

amaaan allahim bu yorumla ben yarin magazanin kapisina dayanirim herhalde sabaha Sende almanyadasin galiba bilirsin belki burda kapali birsey bulmak cok zor yani kapali derken bu tarz cokta fazla kapali istemiyorum yaz günü olcak cünkü...ben elbiseyi mecbur almanyadan götürmeliyim türkiyede hayatta elbise aramaya vakit bulamam bulsam bile herkesi delirtirim herhalde elbise bulana kadar

ucuz bişey olsa al dursun dicem ama bence gerek yok canım o zamana kadar daha neler bulursun sonradan giycegim yerler cıkar uzerimde de mukemmel durdu aklım kalır diyosan al tabi ama 8 aya daha ne elbiseler gorursun

yok yaa erkekler hiç dusunmuyolar valla... cek bi takım elbise, oh misss

ben kuaforden 3.5 saatte cıktım, sac bas makyaj manikur vs. derken

adam beni bıraktı, 3.5 saat sonra geri geldiginde uzerini bile giymemişti daha beni eve bıraktı ve yarım saat içinde ustunu giyip berbere gidip damat oldu geldi, bende onlar geldiginde hala odada makyajımı duzeltmeye falan calısyodum gerisini sen dusun

sacı bası makyajı kıyafeti, herseyi bize dert

Evet haklisin gercekten kapali elbise bulmak zor hele yazin :) hani bunu begenmissin ve yani baska elbise bulsan bile bu elbiseyi herzaman giyinebilirsinde Sanki P&C benim dükkanim ya ...

iste gelde sinir olma sonra erkeklere söyle bi düsünüyomda daha tanismada giyecek elbise lazim sözde lazim nisanda lazim kinada lazim nikahta lazim dügünde lazim daha bunun bide ic camasir merasimi var ohoooooooo ayakkabi aksesuar demiyorum bile...kuaför cilesi bambaskadir eminim...valla bizimki beni birakip hazirlanmadan gelse ben deliririm herhalde zaten panik olan bi tipim aman hersey mükemmel zamaninda olsun diye valla samata bizi bekliyr önümüzdeki 1 bucuk sene icinde

Evet haklisin gercekten kapali elbise bulmak zor hele yazin :) hani bunu begenmissin ve yani baska elbise bulsan bile bu elbiseyi herzaman giyinebilirsinde Sanki P&C benim dükkanim ya ...

p&c´de elbiseler cok hos ya ama iste coguda acik o problem var bende acikcasi dedesinin babasinin yanina heryanim acikta cikmak istemiyorum daha böyle hanimhanimcik durmak istiyorum

öyle oluyo malesef... sonra onun daha bayramı seyranı da var canım

ben onceden bayramlarda normal elbiseler giyerdim, ama sözlü bi bayan olduktan sonra tonlarca kapı seni bekliyo gelin gelcek diye bir de o zamanlarda dikkat etmek zorunda kalıyosun ne gysem ne giysem seklinde

acık sacık olsa olmuyo, cok agır olmamalı, cok salaş olmamalı, amaaan hepsi bi dert

neyse canımız sagolsun tatlımm bunlar güzel telaşlar Allah eksikligini göstermesin kimseeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…