- 1 Eylül 2010
- 582
- 7
- 118
- Konu Sahibi Bitter_Lokum
-
Bence elbiseni alman icin daha cok vaktin var.
Yurtdisinda yasiyorsun sanirim, bu böyle bir elbiseyi orsay, h&m gibi yerlerde daha uzuca alabilirsin.
Tamam elbise hos, hanim hanimcik ama ne bileyim bence daha farkli bir model olabilirdi
bence gercekten cok hoş ve aile arası söz için ideal.
baharda bizde düşünüyoruz söz ve istediğim böyle bir elbiseydi açıkçası ama baharda havalar daha tam ısınmıs olmaz muhtemelen
eger alma durumun varsa bunuda al. o zamana kadar baska elbise bulursan onu da alırsın bu elbise sonucta bir davete giderken de giyilebilir
bir şekilde değerlendirirsin yani
h&m kalitesi malum ben biraz özel ve kaliteli birsey olsun istedim ama haklisin mango zara h&m gibi yerlerde var bu türlü elbiseler
sagol canim yorumun icin tipik kiz yorumuarkadaslarimda ayni yorumu yapti cünkü ama iste 120 da biraz pahali gibi geldi öylesine almak icin ama kafama yatarsa kiyar paraya alirim herhalde
söz için gayet uygun...
ama canım daha vaktin var... internetten bakıp fikir edin ama magaza magaza gez asıl bence vaktin varken
ben internetten aldım öle söz elbiseside basıma gelmeyen kalmadı... ustume olmadı terzi mahvetti vs...
sözüme kısa zaman kala bi magazadan aldım cıktım yani... en guzeli gorerek almak ve yanında zevkine guvendigin birini goturmek yoksa gez gez o da bosa oluyo karar veremiyosun
mutluluklar simdiden
Wow super schön... Cok kibar ve sik bir elbise sanirim beni birdaha istemege gelselerdi :26: böyle birsey alirdim... Benim cok hosuma gitdi alirdim yani ama unutmaki daha sözüne cok var ve hep aklinda olacak sözlenecegin nereye gitsen söze bu daha mis sik olurdu diye bakacaksin cünkü bende cok zor begenirim ve nisanlanmadan önce ayni durumdaydim
ahhhh ahhhh acaba erkekler ne giyeceklerini bizim kadar dert ediyomudurki cok merak ediyorumkesin etmiyorlardir ya neyse...ben bunu magazada gördüm zaten canim hatta ben gördüm ertesi gün en yakin arkadasimda gösterdi bak sana elbise buldum tam istedigin gibi diye ama iste kararsiz kaldim...
amaaan allahim bu yorumla ben yarin magazanin kapisina dayanirim herhalde sabahaSende almanyadasin galiba bilirsin belki burda kapali birsey bulmak cok zor yani kapali derken bu tarz cokta fazla kapali istemiyorum yaz günü olcak cünkü...ben elbiseyi mecbur almanyadan götürmeliyim türkiyede hayatta elbise aramaya vakit bulamam bulsam bile herkesi delirtirim herhalde elbise bulana kadar
ucuz bişey olsa al dursun dicem amabence gerek yok canım o zamana kadar daha neler bulursun sonradan giycegim yerler cıkar uzerimde de mukemmel durdu aklım kalır diyosan al tabi ama 8 aya daha ne elbiseler gorursun
yok yaa erkekler hiç dusunmuyolar valla... cek bi takım elbise, oh misss
ben kuaforden 3.5 saatte cıktım, sac bas makyaj manikur vs. derken
adam beni bıraktı, 3.5 saat sonra geri geldiginde uzerini bile giymemişti dahabeni eve bıraktı ve yarım saat içinde ustunu giyip berbere gidip damat oldu geldi, bende onlar geldiginde hala odada makyajımı duzeltmeye falan calısyodum gerisini sen dusun
sacı bası makyajı kıyafeti, herseyi bize dert
Evet haklisin gercekten kapali elbise bulmak zor hele yazin :) hani bunu begenmissin ve yani baska elbise bulsan bile bu elbiseyi herzaman giyinebilirsinde Sanki P&C benim dükkanim ya ...
iste gelde sinir olma sonra erkekleresöyle bi düsünüyomda daha tanismada giyecek elbise lazim sözde lazim nisanda lazim kinada lazim nikahta lazim dügünde lazim daha bunun bide ic camasir merasimi var ohoooooooo ayakkabi aksesuar demiyorum bile...kuaför cilesi bambaskadir eminim...valla bizimki beni birakip hazirlanmadan gelse ben deliririm herhalde zaten panik olan bi tipim aman hersey mükemmel zamaninda olsun diye valla samata bizi bekliyr önümüzdeki 1 bucuk sene icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?