- 1 Eylül 2010
- 582
- 7
- 118
- Konu Sahibi Bitter_Lokum
Simdi öncelikle ben birseyi cok zor begenen biriyim cünkü ne istedigimi bilirim ve illaki o istedigim sekil olcaktir...seneye yaza sözüm olcak insallah aile arasinda olacagi icin fazla abartili birsey istemiyorum daha sade ve asil birsey olsun istiyorum barni kollarida biraz kapali olsun istiyorum yani fazla acik olursa hem ben hem sevgilim istemez neyse gelelim asil soruna gecenlerde bi magazadan gecerken bi elbise gördüm ilkgörüste iste bu dedim ama daha 8ay var acaba daha güzelinide bulurmuyum diye düsünmeden edemiyorum :44:
ELbise hakkinda birde sizin yorumlarinizi almak istedim bu konularda aile ve arkadaslardan sonra danisabilecegim en iyi yer burasi herhalde![KK76 :32: :32:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
buda sayfanin tekrar linki
JAKE*S Seidiges Kleid mit Puffärmeln - Peek & Cloppenburg Online
resimi nasil büyütülür bilemedim kusura bakmayin
ELbise hakkinda birde sizin yorumlarinizi almak istedim bu konularda aile ve arkadaslardan sonra danisabilecegim en iyi yer burasi herhalde
![KK76 :32: :32:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
![$sssssssssss.jpg $sssssssssss.jpg](https://www.kadinlarkulubu.com/data/attachments/143/143984-06895f6ff3992812213d25585fe6b8f8.jpg?hash=Bolfb_OZKB)
buda sayfanin tekrar linki
JAKE*S Seidiges Kleid mit Puffärmeln - Peek & Cloppenburg Online
resimi nasil büyütülür bilemedim kusura bakmayin
Son düzenleme: