Söz Kesimi Söz hediyeliği

bonibonsekeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
165
25
68
Mayısta sözüm olacak ve gelenlere ufak bi hediye vermek istiyorum boyle buzdolabı süslerinden sipariş etmeyi düşünüyorum sizce nasıl kızlar?

slmlar cnm, bnm bir tanıdığım lavanta kesesi dağıtmıştı...çok beğenmiştik, hala da saklarım...

çok tatlıymışş olabilir bence

Bencede gayet hoş

çok sekermiş keşke bnde sözümde böle seyler alıp dagıtsaymısım

Beğenmenize sevindim çevremden de olumlu cevaplar alınca şiparişimi verdim söze yakın gidip alıcam hediyeliklerimi inşallah

slmlar cnm, bnm bir tanıdığım lavanta kesesi dağıtmıştı...çok beğenmiştik, hala da saklarım...

Canım bu süsünde arkasında lavanta var tülün içinde :)))

Cok guzelmıs tatlım gercekten cok begendım :) Konuklarına gayet guzel bı jest olur :) Benımde 13 nısanda sozum var . Biz sozu ayrı nisanı ayrı dusunuyoruz . Sözde isteme olacagı ıcın sadece aıle buyuklerı falan olucak o yuzden bısey dagıtma geregı durymadım acıkcası . Nişanda dusunuyorum bıseyler . Fakat ben hazır almak yerıne bıraz emek harcayıp kendım yapmak ıstıyorum ( Tabi becerebılırsem ) Küçük kutular ıcıne renklı draje sekerlerden koyup kutuyu nazar boncugu ve ugur boceklerıyle suslemeyı dusunuyorum . Sizce olurmu kı ?

Tabii olur canım hem cokta güzel olur :) Bende nişan için salon tuttum sözden ayrı olacak yani çok daha kalabalık olacak o yüzden o kadar kişiye yetiştiremem diye sözde daha yakın kişilere hatıra olarak veririm diye dusundum :) ama senin fikrinde güzelmiş. Eğer istanbuldaysan eminönünde bi dolanmanı tavsiye ederim orda çok fazla modeller var ve çokta uyguna hayırlı olsun simdiden

Malesef İstanbul'da degılım Antalya'dayım :) Tesekkur ederım ama yınede :) Hepımız ıcın en hayırlısı neyse o olur ınsallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…