Söz Kesimi Söz hediyelerim den birisi

IPEKGURCAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
163
32
73
Arkadaşlar resimli magnetin en çok söz için uygun olduğuna inanıyorum çünkü insanın birinci dereceden yakınları o aksam orda oluyor düğün kına vs orda dağıtıldığında herkez senin magnetini dolaba asmak istemeye bilir ben bu hediyeleri yaptım sözden dönerken herkeze vericem :))) tabi misafirlerimiz için başka hediyelerimde olucak :))

:))) maşallah harikasınn...evet gerçekten iyi düşünmüşsün, çok güzel bi fikir oldu benim içinde.nerden ve nekadara yaptırdığını öğrenebilirmiyim.

:))) maşallah harikasınn...evet gerçekten iyi düşünmüşsün, çok güzel bi fikir oldu benim içinde.nerden ve nekadara yaptırdığını öğrenebilirmiyim.

Canım ben bursada yaşıyorum ve bunlarıda burdan temin ettim yanlız sen sen ol benım dustugum hataya düşme ben kişi başına hesapladım 70 kişi falan oluodu ama sonucta buzdolabı magneti ve her aileye bir tane veriosun :) nerdeyse yarısına düşüo rakam normalde tanesi 1 liradan yapıolar bu nikah şekeri falan satan yerlerde ama ben matbaacıda kendim yaptırdım 70 tanesini 30 liraya sonra çarşıdan da büzmeli keselerden aldım tüle sarmaktan daha mantıklı cunku içindeki çıktıktan sonrada bayanlar takıları için kullanabilir .böylelikle parmızda boşa gitmez :)) 50 tane kese aldım 12 liraya 50 tanede nazar boncuğu 5 liraya yani bana 47 liraya geldi :))

Farkli bir fikir olmus tabi ama bana biraz garip geldigini belirtmeden gecemeyecegim akrabalariniz sizin sozlunuzle cekildiginiz fotografi niye dolaplarina assin? Sahsen ben dusunuyorumda kuzenim olsun baska bi akrabam olsun sozlusuyle cekilmis fotografini herkesin gordugu bi yere (kendi mutfak dolabima) asmaktan hoslanmam. kendi fotografimin goz onunde durmasindan hele ,,hic hic hoslanmam.ama bu benim gorusum sakin beni yanlis anlama seni elestirmek degildi niyetim sadece garipsedim okdar.cok yakismissiniz Allah tamamina erdirsin

Kirilmamissindir insallah degisik fikirlere saygimiz var sadece ilginc geldi belirtmeden edemedim

canım benim tabiki kırılmadım.. sadece sunu belirtmek istiyorum ailemdeki tüm insanların onu alıp dolabına asıcağın dan eminim kuzenlerimle kardeş gibi teyzelerim dayılarım kendi çocugu gibi görür aramızdaki samimiyete dayanarak bunu yaptırdım :)) kişilerin aile yaşantısına ve değer yargılarına göre farklılık gösterebilir bu durum mesela bunu düğününde nikah şekeri yerine dağatanlarda var bende ona karşıyım konunun başında da belirttim ordaki herkez senin resmini dolaba asmaz ama sözdekilerin hepsi birinci derece olduğu için uygun geldi bize :)))

ayy çok hoşlar cnım özeline yazdım iletşime geçebilr miyiz?ben de bursadayım yardımlarına ihtiaycım var :26:

Anladim canim Allah bir yastikta kocatsin diyelim ozaman simdiden:) mutluluklar

Bende aynı görüşteyim :) Mutluluklar dilerimm

ayy çok hoşmus :) böyle değişik fikirler ayrı bi mutllk heyecn katıyo ınsana inş istedigin gibi gecer sözün mutluluklarrrr

İyi düşünmüşsün çok şık olmuş ama bi arkadasında dediği gibi bende sözlümle çekilmiş resmimi dolaplarına asmalarını istemezdim belkide onlarda istemez ama onun dısında çok güzel olmuş canım. Mutluluklar dilerim

çok güzel olmuş bende söz mendili yerine böyle hatıra olcak, saklancak birşey istiyorum mutluluklar dilerim.

çok güzel olmuş bende söz mendili yerine böyle hatıra olcak, saklancak birşey istiyorum mutluluklar dilerim.

acıkcası ben cok begendım sonucta benım sozume gelemcek olanlar ailem beni sevenler onlarında bunu dolaplarına seve seve asacaklarını dusunurum yanı bence cok tatlı olmuslar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…