- 2 Nisan 2012
- 163
- 32
- 73
- Konu Sahibi IPEKGURCAN
-
:))) maşallah harikasınn...evet gerçekten iyi düşünmüşsün, çok güzel bi fikir oldu benim içinde.nerden ve nekadara yaptırdığını öğrenebilirmiyim.
Farkli bir fikir olmus tabi ama bana biraz garip geldigini belirtmeden gecemeyecegim akrabalariniz sizin sozlunuzle cekildiginiz fotografi niye dolaplarina assin? Sahsen ben dusunuyorumda kuzenim olsun baska bi akrabam olsun sozlusuyle cekilmis fotografini herkesin gordugu bi yere (kendi mutfak dolabima) asmaktan hoslanmam. kendi fotografimin goz onunde durmasindan hele ,,hic hic hoslanmam.ama bu benim gorusum sakin beni yanlis anlama seni elestirmek degildi niyetim sadece garipsedim okdar.cok yakismissiniz Allah tamamina erdirsin
ayy çok hoşlarcnım özeline yazdım iletşime geçebilr miyiz?ben de bursadayım yardımlarına ihtiaycım var :26:
canım benim tabiki kırılmadım.. sadece sunu belirtmek istiyorum ailemdeki tüm insanların onu alıp dolabına asıcağın dan eminim kuzenlerimle kardeş gibi teyzelerim dayılarım kendi çocugu gibi görür aramızdaki samimiyete dayanarak bunu yaptırdım :)) kişilerin aile yaşantısına ve değer yargılarına göre farklılık gösterebilir bu durum mesela bunu düğününde nikah şekeri yerine dağatanlarda var bende ona karşıyım konunun başında da belirttim ordaki herkez senin resmini dolaba asmaz ama sözdekilerin hepsi birinci derece olduğu için uygun geldi bize :)))
Bende aynı görüşteyim :) Mutluluklar dilerimmFarkli bir fikir olmus tabi ama bana biraz garip geldigini belirtmeden gecemeyecegim akrabalariniz sizin sozlunuzle cekildiginiz fotografi niye dolaplarina assin? Sahsen ben dusunuyorumda kuzenim olsun baska bi akrabam olsun sozlusuyle cekilmis fotografini herkesin gordugu bi yere (kendi mutfak dolabima) asmaktan hoslanmam. kendi fotografimin goz onunde durmasindan hele ,,hic hic hoslanmam.ama bu benim gorusum sakin beni yanlis anlama seni elestirmek degildi niyetim sadece garipsedim okdar.cok yakismissiniz Allah tamamina erdirsin
ayy çok hoşmus :) böyle değişik fikirler ayrı bi mutllk heyecn katıyo ınsana inş istedigin gibi gecer sözün mutluluklarrrr
çok güzel olmuş bende söz mendili yerine böyle hatıra olcak, saklancak birşey istiyorum mutluluklar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?