• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Söz gecesi EVET bohçası için....

• Konu Sahibi Konu Sahibi SFI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

SFI

Lilyum
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
121
0
96
Tekirdağ
Kızlar yakın bir tarihte istemeye gelecekler. Aynı gece sözümüzde olacak yanlız kız isteme faslı vs. verildikten sonra kız tarafı EVET BOHÇASI diye bir şey veriyormuş. Gümüş tepsi içine söz mendili,parfüm,iç çamaşırı ve 1 adet kadeh koyuyorlarmış bilginiz varmı birde resimli paylaşırsanız çok sevinirim.

öncelikle hayırlı olsun ve mutluluklar...ilk defa duyuyorum bizde olmaz böyle bişey sadece damada nişanda yada düğünde bohça gider nerenin adeti bu böyle kadeh filan enteresan:31::31::31:

Son düzenleme:
cnm oncelıkle sunu belırtmelıyım kı evet bohcası dıe bısı duymadım hıc ama senın dedıgın seyı anladım ben bursalıyım bızde böle bı adet vardır fakat soz mendılıdır adı.kız ıstenır kızın babası tmm dedıyse erkek tarafı sozumuzu alalım o zmn derler ve soz mendılı verılır.cok degısık sekılde olanları var tepsılı gondollu kadehlı sandıklı neyın ıcıne konmak ıstenırse konabılır ıcınde corap mendıl fln olur suslenır tullerle falan gercı artık her yerde hazırları satılıyo zaten o acılıp ıcındekı corap falan kullanılmıo hıc bır zaman öle sus olarak kalıo. burda amac kız ıstendıkten sonra soze kadar gecen zamanda sözumuz soz kızımızı sıze verdık anlamına gelıo. erkek tarafına mısafırlıge gelenler erkegın annesıne sozunuzu gorelım falan derler ve bakarlar öle bı adet ıste :)))

Eki Görüntüle 187451

$11012009798-2.webp

internetten buldugum ıkı model

bunları nette ne olrak arıyorsun banada lazım şamdanlıya bayıldım

ınternette söz mendili olarak arattım ama cok resım cıkmadı karsıma ben fıkır olsun dıe koydum.carsıya falan cıkıp ceyız esyası satan yerlere soz mendılı dedıgınızde bırbırınden degısık modeller gorebılırsınız yada bunlardan fıkır edınerek kendınız de olusturabılırsınız ben acemılıgıme denk geldı ıstedıgım gıbı yapamadım hazır aldım ama ıcındekı mendıle bas harflerınızı ısleyebılırsınız gondol samdan kadeh sandık veya gumus kutu tepsı ıcıne tullerle degısık kombınasyonlar yapabılırsınız

enteresan işte her yörenin bi adeti var bursanınkini de öğrenmiş oldum böylelikle:1:
allah yüzünüzü güldürsün içinize sindirsin inşallah:nazar:
ayrıca eklediğin resimler de çok güzel...

Son düzenleme:
kızlar yarın akşam sözleniyorum..
çok heyecanlıyım.
Ama bişey danışıcam kahve dağıtma sırası nasıl olacak bilemiyorum..
İlk kime vermem lazım :31:

Son düzenleme:
kızlar yarın akşam sözleniyorum..
çok heyecanlıyım.
Ama bişey danışıcam kahve dağıtma sırası nasıl olacak bilemiyorum..
İlk kime vermem lazım :31:

canım ılk once erkek tarafından gelenlerın erkeklerden en buyugune vermen lazım. eger buyuk babasıysa ona ama yanlarında amca enıste dede kım varsa ona ver tatlım

canım ılk once erkek tarafından gelenlerın erkeklerden en buyugune vermen lazım. eger buyuk babasıysa ona ama yanlarında amca enıste dede kım varsa ona ver tatlım

heyecandan umarım unutmam ama en büyük yani zor diil tabi ama dedesi var amcası isticek kimi diyoki kim isteyecekse ona vereceksin önce ama ben takmııım.. en büyükten başlıyım:) saol canım

heyecandan umarım unutmam ama en büyük yani zor diil tabi ama dedesi var amcası isticek kimi diyoki kim isteyecekse ona vereceksin önce ama ben takmııım.. en büyükten başlıyım:) saol canım

canım emın ol senın kadar gelen buyuklerde heyecanlı oluyor kımsenın o anda ona cok dıkkat edecegını sanmıyorum.mesela bızde geldıklerınde oturdular herkes bırbırıne nasılsınız dıe sordu sonra nasılsın faslı bıtınce bı sessızlık oldu gulmemek ıcın kendımı zor tuttum hemen mutfaga kactım:))

Back
X