- 20 Eylül 2011
- 165
- 25
- 68
- Konu Sahibi bonibonsekeri
-
Bence 3. çok zarif canım ya, ilk ikisi artık günlük de giyilebilen kıyafetler. siyah seçimin harika, eminim çok güzel olursun...
canım hepsi güzel ama senin beden ölçülerin ve ten rengin de önemli. esmersen 3. elbise olmaz. siyahını düşünmüşsün.
eger hafif balık etliysen kırmızı daha tombiş gösterir.
Merhaba arkadaşlar bu modeller arasından sizce hangisi söz için en uygundur? Yardımcı olabilir misiniz? Hiç biri de diyebilirsiniz çünkü bunlar sadece seçenek ve önüme cıkanlar hala daha bakınma evresindeyim çünkü :44: tavsiyelerinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 635480
Eki Görüntüle 635481
Bu modelin de siyahını düşünüyorum Eki Görüntüle 635482
ilk ikisi çok sıradan bence beyaz olan bende sözümde bu tarz bişi giymiştimMerhaba arkadaşlar bu modeller arasından sizce hangisi söz için en uygundur? Yardımcı olabilir misiniz? Hiç biri de diyebilirsiniz çünkü bunlar sadece seçenek ve önüme cıkanlar hala daha bakınma evresindeyim çünkü :44: tavsiyelerinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 635480
Eki Görüntüle 635481
Merhaba arkadaşlar bu modeller arasından sizce hangisi söz için en uygundur? Yardımcı olabilir misiniz? Hiç biri de diyebilirsiniz çünkü bunlar sadece seçenek ve önüme cıkanlar hala daha bakınma evresindeyim çünkü :44: tavsiyelerinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 635480
Eki Görüntüle 635481
ilk elbise harikaaahangi markanın acaba öğrenebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?