• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Söz Elbisesi

bonibonsekeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
165
25
68
Merhaba arkadaşlar bu modeller arasından sizce hangisi söz için en uygundur? Yardımcı olabilir misiniz? Hiç biri de diyebilirsiniz çünkü bunlar sadece seçenek ve önüme cıkanlar hala daha bakınma evresindeyim çünkü :44: tavsiyelerinizi bekliyorum :16:

$4656031948192_1_org_thumb.jpg

$4656031878536_1_org_thumb.jpg

Bu modelin de siyahını düşünüyorum $DANTELLI-TEK-OMUZ-ELBISE-HEMEN-TESLIM-GARANTILI__76900978_0.jpg

Son düzenleme:
canım hepsi güzel ama senin beden ölçülerin ve ten rengin de önemli. esmersen 3. elbise olmaz. siyahını düşünmüşsün.
eger hafif balık etliysen kırmızı daha tombiş gösterir.

söz için en güzel elbise bence 1 numara bir arkadşımda onu giymişti:8:

Bence 3. çok zarif canım ya, ilk ikisi artık günlük de giyilebilen kıyafetler. siyah seçimin harika, eminim çok güzel olursun...

Teşekkür ederim :16:

canım hepsi güzel ama senin beden ölçülerin ve ten rengin de önemli. esmersen 3. elbise olmaz. siyahını düşünmüşsün.
eger hafif balık etliysen kırmızı daha tombiş gösterir.

36-38 bedenim canım esmer de değilim sarışınım o yüzden siyah renk tercihim :)

siyahı en cok begendım..beyaz zaten dugunde gıyılen bır renk oyuzden sıyah daha zarıf gıbı bence...

Merhaba arkadaşlar bu modeller arasından sizce hangisi söz için en uygundur? Yardımcı olabilir misiniz? Hiç biri de diyebilirsiniz çünkü bunlar sadece seçenek ve önüme cıkanlar hala daha bakınma evresindeyim çünkü :44: tavsiyelerinizi bekliyorum :16:

Eki Görüntüle 635480

Eki Görüntüle 635481

Bu modelin de siyahını düşünüyorum Eki Görüntüle 635482

3.olsun ve beyaz olsunnn siyah alma beyaz çok masumm zarif çok begendim

Eki Görüntüle 635480

Eki Görüntüle 635481

Bu modelin de siyahını düşünüyorum Eki Görüntüle 635482
ilk ikisi çok sıradan bence beyaz olan bende sözümde bu tarz bişi giymiştim

en çok 3 güzel ama gelinlikte beyaz olduğu için, farklı renk olsun dersen 3.nün farklı bir rengi varsa daha iyi olur.

1.de hoşmuş.

Cevaplarınız ve fikirleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar :16: sözüm 4 mayısta olacak belki cok acele ediyorum ama herşeyim tam olsun kafam rahat olsun istiyorum ve hala karar veremedim elbisede maalesef

birincisi çok sıradan bi model oldu artık bence, ikincisi de biraz gecelik havasında gibi sanki. bi de alt kısım dantel gibi olduğu için bacakların biraz açıkta kalıyo gibi, kayınvalideler laf etmesin sonra :1: ben de üçüncüyü çok beğendim, en güzeli o bence :16:

Back