- 27 Şubat 2017
- 665
- 622
- 23
- 44
- Konu Sahibi caddythecat
Mrb hanimlar oglum 4 bucuk yasinda.Dogdugundan beri oldukca hareketli bir cocuk.Asiri inatci,kural tanimiyor sınırlarini bilmiyor ne yaptiysam olmadi.Hic soz dinlemiyor.Bugun artik bizi cileden cikardi.Avm de elimi tutmayi reddediyor alip basini kosa kosa ordan oraya gidiyor surekli konusuyorum yaptiginin yanlis oldugunu guzel bir dille anlatiyorum.Yok aglaya aglaya kendini yere atmalar,bana vurmalar .Bunun gibi davranislari var.Magazaya giriyoruz pesinde kosuyoruz surekli kaciyor.Sadece bu degil birinin evine gitsem tam rezillik.Heryeri karistirmak istiyor ben musade etmiyorum bi sefer inatlasiyor milletin yaninda bagiriyor yerin dibine giriyorum.
Bir yere gitsek burnumuzdan geliyor.
Ben de egitimciyim ama malesef kendi cocugumu egitemedim.Her yolu denedim okuyorum uyguluyorum ama yok inanilmaz derecede kural tanimiyor..ne yapacagimi sasirdim esim ve ben bitmis durumdayiz sinirden..Bu arada krese gidiyordu saglik sebebiyle dr onerisiyle aldim simdilik annem bakiyor evde.
Akil akildan ustundur onerilerinizi dikkate alicam.
Bir yere gitsek burnumuzdan geliyor.
Ben de egitimciyim ama malesef kendi cocugumu egitemedim.Her yolu denedim okuyorum uyguluyorum ama yok inanilmaz derecede kural tanimiyor..ne yapacagimi sasirdim esim ve ben bitmis durumdayiz sinirden..Bu arada krese gidiyordu saglik sebebiyle dr onerisiyle aldim simdilik annem bakiyor evde.
Akil akildan ustundur onerilerinizi dikkate alicam.