Söz Kesimi söz de ne giysem karar veremedim :((

zeymuss

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
1.102
935
323
kızlar bayramda hem isteme hem söz olacak evde olacak yani. ne giysem bilemedim görüştük tanıştık ama ailecek bize daha önce gelmediler.
hemde tam bir tanışma diyebilirim geldiklerinde. ve kalabalık olmayacak sevgilim ayrı şehirde olduğu için ailecek gelecek
bizim taraf olur biraz işte teyze dayı çoluk çocuk tam sayı veremiyorum şuanda. abartılı bişey giymek istemiyorum çünkü daha sonra nişan da olacak ve bu arada tesettürlü biriyim yardım ederseniz sevinirim :97:

canım öncelikle hayırlı olsun Rabbim utandırmasın, ben yinede çok sade birşey giymeni önermicem, çünkü bayram oldugu için etek ceket vs takımlar mutlaka bi şkilde giyilcektir, böyle cok cici katlı elbiseler var onlardan giymeni öneririrm ne çok süslü ol ne çok sade:)

Canım hayırlı olsun da gerçekten kıyafet seçmekte çok zor bende aynı şeyleri yaşıyorum sadece renge karar verdim , ama çok ciddi değil abiye hiç değil ama böyle arada bişe olmalı yani şifon kumaş sade ve şık bir elbise olabilir tabi en önemlisi içine sinen birşey olması

şimdilk iki şey arasında kaldım renk önemli değil onu seçebilirim. siyah beyaz abartısız ve şık bi elbise yada etek ceket takım tarzında bişey mi giysem bilemedim çok zor bu işler yaa

cnm hayrlı olsn bnmkiyle tamamen aynı şeyleri yaşıyosn şu anda dayı çoluk çocuk da dahil bnmkine ek olarak sadece bnmki askerde bayramda izne qeldiqinde hem isteme hem söz olacak sonram adanadalar ailesi beni ben ailesini tanıyorum ama konuşmuşluqumuz olmadı hiç anne babasyla nolcak hiç bilmiyorum :) ben de tesettürlüyüm aynen karar weremedm ama klasik düşünüyorum en büyük sorunum da biras kiloluyum hem yakışması hem de ortama uyqun olamsı qerek we bu çok zor :26:

merhaba canım bu işler çok zor ya allah yardımcımıız olsun. ben kıyafetimi sonunda aldım zor da olsa fotolarını koyarım en kısa zamanda. etek ceket takım aldım tabi yaşıma uygun bişey.abiyeler yada elbiseler hem bana hemde pek ortama uymayacaktı sonunda karar verdim şimdi eşerp ayakkabı felen kaldı. sana da bu tarz bişey önerebilirim yani

hayırlı olsun kızlar ben atlattım sıra nişanda ama önerebileceğim bi elbiseyi paylaşmak istedim böyle bi elbisem var ne çok sade ne çok abartılı bence uyar diye düşündüm :)

Eklentiler

• $160720112718.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 116
canım hayırlı olsun sen atlatmışsın darısı başımıza artık :) elbisen güzel söz için ortama uygun. ama ben tesettürlü biri olunca kıyafet seçmek bulmak daha zor oluyor seçenekler sınırlı yani onun için kıyafet bulmam çok zor oldu. nişan olsa daha rahat kıyafet ama söz biraz daha zor yani

çok şükür ben de alabildm sonunda maqazalarda bedenime qöre bişe bulamamanın werdiqi sinir krizi we bunalımlarn sonunda buldum we içime sine sine aldım bi eşarbm kaldı o da en son artık altına da siyah topuklu terlik qiymeyi düşünüyorum şmdi tek sorunum o ortamda nasl dawranmam qerektiqi kaldı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…