• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Söz de abiye giymelimiyim?

cagla22

İkimizden bir parça..
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
9.457
1.452
373
Samsun
Arkadaslar kısa bır zaman sonra sözüm var evde olucak toplam 70 80 kişi olucak herkesi çağırmıycaz söz olduğu için ... Geçenlerde çok güzel bir abiye beyendım o elbiseyi almalıyımmm fakat söz de nasıl olur bılmıyorum balık model kabararık falan değil.Eğer söz de abiye hoş olmazsa sizce sözü yıne çağırcamız yakın akrabalarla bırlıkte guzel bi cafe tarzı salonda yapıp daha nişan yapmayalım mı karar verebılmış değilim:18::1:

evde 80 kisimiiii??!! allah kolaylik versin :D :34:eger sade bi abiye ise olabilir.. fakat sözde sade olman bence daha güzel olur =) yinede elbiseyi görmedigim icin bilemiceem..

o gün nasıl görünmek istiyorsan öyle ol canım beğendiğin abiyeyi al ve giy o gün senin günün benim eltim abiye giydi benim söz ve nişan birarada olduğu için bizde abiye aldık bana şimdi kravat derdindeyiz :27:

o kadar kabarık olacaksa ve tekrar nişan yapmayacaksan abiye giy tabiki düşünme bile bencee:34:

Son düzenleme:
eger nısan yapmıcaksan gonlunden ne gecıyosa onu gıy cnm benımde sozum evde oldu 90 95 kısı vardı. ben dız ustu saten dar bı kıyafet gıymıstım. sımdı bıde abıye demıssın ama nası bısı bılmeden fıkır vermek cok zor benım gıydıgımde abıye dıye gecıyo abartılı kıyafetlerde abıye dıye gecıyo bı resım falan yok mu en azından benzerı fln

Kızlar saten uzun balık model kalça bel tam yapışık yani salaş bir abiye değil.. Buyuk ıhtımal sözü şirin ufak bir salon da yapıcaz ama aynı söz gb olcak yanı ewe cagrılanlar oraya cagrılcak dugun salonu gb olmuycak abiyeyıde orda gıycem artık fikirleriniz için çok tşk ederim..Şimdii askerimin izninin gününü sabırsızlıkla beklıyoruz bugun yarın bellı olucak buyuk ıhtımal hazıran da pek bişey kalmadı

Çünkü evde sıkış sıkış insanlar rahat edemez gbi bakalım artık ıkı uc gune kesınleşir yarın o dedıgım ufak salonla konusulcak

canım bizim sözümüzde evde oldu..100 kişiye yakındık..:1:

çok güzel bi elbise giydim,öyle şatafatlı elbise değildi..sade ama çok şıktı,,herkes çok beğendi yani..:69:

Arkadaslar kısa bır zaman sonra sözüm var evde olucak toplam 70 80 kişi olucak herkesi çağırmıycaz söz olduğu için ... Geçenlerde çok güzel bir abiye beyendım o elbiseyi almalıyımmm fakat söz de nasıl olur bılmıyorum balık model kabararık falan değil.Eğer söz de abiye hoş olmazsa sizce sözü yıne çağırcamız yakın akrabalarla bırlıkte guzel bi cafe tarzı salonda yapıp daha nişan yapmayalım mı karar verebılmış değilim:18::1:

Tatlım hayırlısı olsun , Benim ablamın evde oldu , istemeye geldiler yüzük takıldı.
70-80 kişi diye düşünme,evdeki hesap çarşıya uymuyor.Birde tombullar varsa onları 2 kişi saymalısın , yer kaplıyorlar :D Bunun için evinizin hangar olması lazım.Bizim evimiz küçük.

Ben dedimki istemeye büyükler gelsin (En çok 10 kişi) Sonra nişan tarzında bir eğlence yapalım.
Herkesin hoşuna gitti tabi :D Hem istediğini giyersin,hem kimsenin hatırı kalmaz.
120 kişi sadece ailemiz , teyze ,dayı, amca ve çocukları ,aynı zamanda en yakın arkadaşlarımız.
9 ekimde olacak benim nişanımda.Hem istediğini giyersin :))))
Mutluluklar :66:

Tatlım hayırlısı olsun , Benim ablamın evde oldu , istemeye geldiler yüzük takıldı.
70-80 kişi diye düşünme,evdeki hesap çarşıya uymuyor.Birde tombullar varsa onları 2 kişi saymalısın , yer kaplıyorlar :D Bunun için evinizin hangar olması lazım.Bizim evimiz küçük.

Ben dedimki istemeye büyükler gelsin (En çok 10 kişi) Sonra nişan tarzında bir eğlence yapalım.
Herkesin hoşuna gitti tabi :D Hem istediğini giyersin,hem kimsenin hatırı kalmaz.
120 kişi sadece ailemiz , teyze ,dayı, amca ve çocukları ,aynı zamanda en yakın arkadaşlarımız.
9 ekimde olacak benim nişanımda.Hem istediğini giyersin :))))
Mutluluklar :66:
canım ben de o şekilde düşünüyorum valla ama askerimin izin belli olsa bibugün yarın diyorlar bi tarih veremediler:72::72: seninkide hayırlı ugurlu olsun canım

kiz dusundugun seye bak giy gitsin oh ne guzel icinde kalmasin :64: sonucta senin mutlu gunun canin ne istiyorsa onu giy. her anin zevkini cikar hic birsey icinde kalmasin. :66:

bence de içinde kalmasın ilerde o günü nasıl hatırlamak istiyosan öyle giyin eğer elbise abartılı dersen saçını ayakkabını makyajını sade tut takılarını sade tut hiçbi sorun olmaz :34:

Sorumu soralı 4 ay olmuştu ama sonucu söylüyeyim temmuzda herşeyimle nişanlandık söz şeklinde değil güzel bir nişan oldu kabarık gıymedim kuyruklu mürdüme yakın bir abiye giydim :1:

Son düzenleme:
Back