Söz Kesimi Söz bohçası şart mıdır?

cansubeauty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
993
1
0
- Yurtdışı
kizlar söz bohcasi almiyan yada yapmiyan varmi aranizda??; CADIARZU

sevgilimin ailesi yaparmi yapmazmi bilmiyoruz.. yapmazlarsa bizde yapmiyacagiz.. yani annemler öyle diyor.., sizce mukak gereklimidir.., bosuna masrafmis gibi geliyor banada biraz ne bileyim:S eyvahedigeldismile

yorumlarinizi bekliyorummmm :) kaydirigubbakcemile4

Benimde bu pazar sözüm olucak biz yapmıycaz söz bohçası çünkü gereksiz geldi yani boşuna masraf zaten nişanda yapılıcak ayrıca sözde gerek yok diye düşündük biz

Bu bohça olaylarından hiç anlamam ihtiyacımız olan şeyleri alırız olur biter bir de ekstradan bohçaya ne gerek var.kaydirigubbakcemile2

bizde söz bohcasi yapmasakta oluyor adetlerimize göre ama nisan bohcasi sart nisanda yapilmasi gerekiyor sözde yapilmiyor bizde pek

Ben söz bohçası mendili vs yapmadım ama onlar ufak bi bohça getirmişlerdi çorap çamaşır ve ayakkabı vardı yani sen istiyorsan yap tatlım ya da karşılıklı konuşun ben yapmayacağımı ama çok önemliyse yapabileceğimi söylemiştim:hulya:

Ben söz bohçası mendili vs yapmadım ama onlar ufak bi bohça getirmişlerdi çorap çamaşır ve ayakkabı vardı yani sen istiyorsan yap tatlım ya da karşılıklı konuşun ben yapmayacağımı ama çok önemliyse yapabileceğimi söylemiştim:hulya:

haklisin canim nisanda yapilirsa.. bencede sözde gereksiz masraf.. :) nisanda yapariz artik sanirim:)

benimde bu ay sonu sözüm olucak bizde yapmıcaz bencede gereksiz nişanda hepsi oluyo zaten..

kizlar söz bohcasi almiyan yada yapmiyan varmi aranizda??; CADIARZU

sevgilimin ailesi yaparmi yapmazmi bilmiyoruz.. yapmazlarsa bizde yapmiyacagiz.. yani annemler öyle diyor.., sizce mukak gereklimidir.., bosuna masrafmis gibi geliyor banada biraz ne bileyim:S eyvahedigeldismile

yorumlarinizi bekliyorummmm :) kaydirigubbakcemile4

Canım bizim söz isteme bir arada olacak, bohça falan da düşünmüyorum hiç. Nişanda da anne, baba, kardeş ve (ikimizin de ananeleri sağ kaldığı için) ananelere bişeyler koyup yapıcaz bohçayı. Ben her türlü ıvır zıvıra bayılıyorum bu düğün nişan işleriyle ilgili ama bohça olayını pek mantıklı bulmuyorum. Boşa masraf bence ama sen bilirsin tabi yine yerimseniben

Bizde söz bohçası yapmadık karşılıklı anlaşarak gereksiz bulduk..Nişan bohçasında herşey en ayrıntısına kadar yapılıyor zaten ekstra bi masraf die düşünüyorum o tabi size kalmış.Şart değil bana göre..

Back