Sıradışı hikayem

Çogu kisi siradisi kismina takilmis ve evet hikaye es acisindan siradisi. Adam asalak bir anne babanin elinde gencecik yasinda hasta olmus. Esinizin ciddi ve uzun soluklu bir psikolojik destek alip ruhundaki yaralari onarmasi lazim. Aksi halde korktugunuz durumla karsilasabilirsiniz. Ben icinde bulundugunuz durumu ve asil kayginizin esinizi sagligi oldugunu cok net anladim hissettim ve size hak verdim. Dedigim.gibi esinizin psikolojik destek terapi almasina on ayak olmalisiniz acilen

İnşallah imkan bulup bir destek alırsınız. Evet sıradışı bulamayanlar olmuş kendilerince daha ilginç hiyakeleri varmış demek ki. Bence sıradışı bu kadar sorumsuz ve duygu sömürüsü yapabilen bir aileden eşiniz gibi bir evlat çıkması sıradışı mesela çünkü çok görüyoruz başlarda bu tarz ailelerde yetişen eşler evlenince o mantıklı bakış açıları kaybedip aileci oluyor. Karısını da aynı fedakarlıklar için zorluyor.Eşiniz öyle değilmiş ve sadece sizin için uğraşıyor Allah yardımcınız olsun, gönül ferahlığı versin.para herşey değil ve bunun farkına nasıl varabilir bilmiyorum ara ara hastane huzur evi gibi ziyaretler sizi manevi olarak rahatlatabilir. Bunu bizden zor durumda olanlara bakıp halimizi anlayalım anlamında söylemedim birilerinin yüzünde gülümsemeye sebep olmak, mutlu etmek anlamında dedim.
Benim içinde para hiç bir zaman öncelik olmadı. Özeti diyebilirim bu duruma ama ne demek istediğimi siz anlamışsınız. Aslında yazmadığım anlatmadığım çok durum var. Eşimin paramız varken yaşatması yokkende moralini bozup yaşama hevesini kaybetmesi benim kafamı karıştırıyor. Varken tut gezmesek yemesek almasak ölmeyiz değil mi? Ama sürekli mutlu etmeye çalışması ve bunun para harcamaktan geçtiğini düşünmesi beni düşüncelere iten sebep oldu.

Çogu kisi siradisi kismina takilmis ve evet hikaye es acisindan siradisi. Adam asalak bir anne babanin elinde gencecik yasinda hasta olmus. Esinizin ciddi ve uzun soluklu bir psikolojik destek alip ruhundaki yaralari onarmasi lazim. Aksi halde korktugunuz durumla karsilasabilirsiniz. Ben icinde bulundugunuz durumu ve asil kayginizin esinizi sagligi oldugunu cok net anladim hissettim ve siz hak verdim. Dedigim.gibi esinizin psikolojik destek terapi almasina on ayak olmalisiniz acilen
Okuduğunu anlayabilen bir insan gördüm 🙏🙏🙏 👏👏

Hayatınız hiçte başlıkta bahsettiğiniz gibi sıradışı değil.
Ayrıca bir dünya insan var asgari ücretle çocuk okutup ev geçindiren bu kadar acitasyon yapmayın memur çocuğuyum diye.

Şu memurlarin agladigi kadar aglayan gormedim zaten. Hic memnun olmazlar, memur hep açtır ama memur olmak icin ugrasirlar niyeyse. 😂

26 yasimdayim. Benim annem babam işciydi yani asgari ucretlilerdi. İşçi cocugu olarak ben ne okul gezilerinden, ne kurslardan eksik kaldim. Her sene ayakkabi, çanta, önlük gibi ihtiyaclarim karsilanirdi. Evet cok degildi para ama hiç kendimi tanitirken işci cocugu acitasyonu yapmadim omrumde, aç degildik, bir memurlar aç kaldi hep zaten.

Siz sıradışı hayat mı görmediniz ? Bdvyi az karıştırın, yeni üyeymişsiniz. Herkesin derdi en büyüktür.
Pavlar için tşk, çok zarifleşmiş ortam

Benim içinde para hiç bir zaman öncelik olmadı. Özeti diyebilirim bu duruma ama ne demek istediğimi siz anlamışsınız. Aslında yazmadığım anlatmadığım çok durum var. Eşimin paramız varken yaşatması yokkende moralini bozup yaşama hevesini kaybetmesi benim kafamı karıştırıyor. Varken tut gezmesek yemesek almasak ölmeyiz değil mi? Ama sürekli mutlu etmeye çalışması ve bunun para harcamaktan geçtiğini düşünmesi beni düşüncelere iten sebep oldu.

Bunun tek yolu borclanmaniz.

Hayatınızda sıradışı olan tek şey memur anne-babanın zorluklarla evlat yetiştirdiğini düşünmek.İlk okuldan üniversiteye kadar en rahat okuyan arkadaşlarım hep annesi babası memur olanlar olmuştur.
Memur çocuğu olmak rahatlık. Kafan rahat sürekli bir gelir var. Ne çok zengin olursun ne çok fakir. Elindekiyle yaşamını sürdürmeye alışırsın özellikle lüks peşinde değilsen. Fakat evliliğimi maddiyatla herşeyi çözebileceğini düşünen psikolojik ve bedenen yıpratılmış biriyle yaptım. Eşime özellikle yıpratılmışlığından dolayı kıyamıyorum. Kim böyle bir anne babaya sahip olmak ister ki.eşim hem bize hem ailesinin yaptığı psikolojik baskıdan dolayı sürekli kendini yıpratarak çalışıp bakabilmenin yükünü çok fazla taşıyor. Sıradışı olanda bu zaten anne babanın maddi olmasa bile manevi destek olması gerekirken kendi canından kanından bir insanın psikolojisini bu denli bozması. Yoksa ben memur çocuğuyum dediğim bizim öyle gösterişte lükste gözümüzün olmayışı ben şahsen öyleyim. Allah bereket versin der yaşarız. Hayat gezmek yemek içmek almak değil.

arkadaşlar herkesin böyle birşey yaşaması onu sıradanlaştırmaz. Sıradanlaşan bakış açısıdır. Benim gibi veya daha beterini yaşayan insanların hayatları size göre sıradan demekki. Gözlerimiz kör olmuş.yaşamayan bilmez derler ya doğru. Benim sorunum dünyadaki en büyük sorun diye iddia etmiyorum bdv yide inceledim herkesin sorunu kendine büyük. Sizde Hayatında en sevdikleri en güvendikleri insanlar tarafından yıpratılmış birini çok sevin onunla yaşayın. Benim eşimle bir sorunum yok eşimin küçüklüğünden gelen psikolojisiyle ve hayat bakışıyla ilgili sorunum var. Bazen bazı şeyleri oluruna bırakmak herkese sahip çıkmaya çalışmaktansa birazda kendi mutluluğunu düşünmesi gerekir. Sürekli başkalarının mutluluğu için çabalayan ve bunu maddiyatla çözebileceğini düşünen insan kaybeder. Bu dünya bencillerin dünyasıdır. Ben eşimi ve ailemi bukadar çok severken bu yaşananlar bende huzurumu mutluluğumu kaybedeceğim en önemliside eşimi kaybetme düşünmesine sebep oldu. Öyleki eşim özellkle ailesi için yaptığı şeylerin ailesi tarafından görülmemesi yüzünden tansiyonu yükselip ne burun kanamaları geçirdi. Herkes hayatında birileri için kendinden çok fedakarlık yapmıştır. Karşıdan bir teşekkür bir Allah razı olsun lafını bile alamadığınızda çoğu kişinin canavara dönüşeceği bir dünyada yaşıyoruz. Keşke öyle olsa bir insana 1 yaparsın 2 yaparsın yaptğın fedakarlığı görmüyorsa bırakırsın ama bizde durum bu değil. Sürekli kendini yıpratma bu yolda hasta olma belkide ölüm tehlikeleri geçirme. Doktorumuz dediki tansiyonu çıktığı sırada burnu kanamasa beynine pıhtı atıp felç geçirmesine sebep olurmuş. Kaç sabah yastığı kanlar içinde uyandık. Özet özel diye yazdığım çoğu şeyi yazmadım diye Boşuna söylemiyorum.bazı insanlar gerçekten anlayış ve duygu yoksunu. Kendilerini yazım ve başlık eleştrimeni ilan etmişler. Ülkemizdeki en büyük sorunda bu zaten narsistlik okuduğunu anlamama düşünmeden konuşma. Tek diyebileceğim yazık.umarım sıradan gördükleri bu olayla başlarına gelmez. Umarım çok sevdileri birinin gözleri önünde yitip gitmesini izlemek zorunda kalmazlar. Pavcılar memuriyete takılanlar bdv inceliyiciler ve Aklınsıradışı olayları sıradan Algılayanlar umuyorum başınıza gelmez.

Pavyonu pav diye kisaltmak 40 yil dusunsem aklima gelmez. Ayipli kelime mi pavyon 🤦‍♀️ O da bir eglence sektoru sonucta 🤣🤣
Tamam senin dediğin gibi olsun pavyona gidiyor kayınpederim sorun olan kısım eşimin kazandığı parayla gidiyor olması yoksa bana ne kendi tercihi

Konuda en cok dikkatimi para konusu gecti.
Her cumlede para kelimesi var.
Bence eşinizin cocukluguna inmek yerine kisa olarak ailesinden cok cekti ve travmali deseniz uzun oldugu icin okumayanlar konunuzu tam okurdu.
Kendi hayatinizi da anlatmaniza gerek yoktu, cunki orda da dikkat cekecek bir sey yok.
Esinizle 10 yil sevgili olduktan sonra evlendiniz, mutlu bir hayatiniz var anladigim kadariyla. Esiniz sizi mutlu etmek icin surekli para harcamaya calisiyor size ve parasi olmadiginda da cok uzuluyor. Esinizle acik acik konustunuz mu? Eger konustuysaniz ve esiniz anlamadiysa o zaman soylediyiniz gibi piskologa goturun. Ama sizin de piskologa ihtiyaciniz var, cunki esinizin yaşadiklari sizi de etkilemis.
Burda ne hayatlar okuyoruz, emin olun sizin hayatinizda siradisi bir sey yok. O kadar zor hayatlar duyduk gorduk ki.

Konunuzu sonuna kadar okudum eşinizin sabrı azmi ve size olan tavrı çok takdir edilesi, eşinizin ailesinin bir o kadar sorumsuz olması gerçekten çok üzücü. Fakat sorunu tam olarak algılayamadım eşinizin size olan bu cömertliğinden dolayı yada siz istediniz diye gerekli olmayan harcamalarından dolayı sıkıntıdaysanız bunu kendisine söylersiniz fakat kendisinde bu huy haline geldiyse sizinde farkında olduğunuz gibi bi psikolojik destek alınabilir.

Tamam senin dediğin gibi olsun pavyona gidiyor kayınpederim sorun olan kısım eşimin kazandığı parayla gidiyor olması yoksa bana ne kendi tercihi
Haklisin canim ben o konuda bisey demedim. Pavi anlamadim. Pavyonmus. Bi de gercekten cok uzundu , odaklanamadim. Asalak bir anne baba var ortada belliki. Ogullarini ebeveyn yerine koymuslar. Bence esin psikolojik destek alsin 🤷‍♀️

Rica ediyorum su uzun konulara paragraf yapin , kendinizi okuyan insanin yerine koyarak yazin , gozlerim sasi oldu gercekten

Hikayede siradisi bir sey yok , birbirini seven iki insan var , ve turk toplumunda bolca rastlanan kotu bir aile

Esinizin psikolojik destege ihtiyaci var , onu ikna edin cocukluk travmalarini atlatsin , ailenizin huzuru da hic bitmesin insallah

Pav takılan arkadaşlar yorum yazmak zorunda değilsiniz. Pavla ilgili veya yazının uzun olması gibi eleştiri yapanlar ben yazar değişim edebiyatçı hiç değilim inan gibİ kafama takılan bazı yaşadığım olayları korkuları paylaştım yaşadıklarımla ilgili yorumları merak ettim. Ama kompleksi olan insanlar gibi yüzeysel ufak noktalara takılıp kalmışsınız. Hayırdır boş alakasız yorum yapınca puanmı yükseliyor forumda aktifmi oluyorsunuz. Pavyona takılan arkadaşlar sizlerde kazandığınızı babanız geçinsin diye verip babanız da geçinmek yerine pavyonlarda parayı yesinde Ozaman anlarsınız. Yazım yanlışıdır Veya rahatsız olacak kişiler için uzuNca yazmamışımdır uzunluğudur kısalığıdır az uzaklaşın sorunumdan ya. Bu ne komplekstir. Az okuduğunuzu anlayın ya

Haklisin canim ben o konuda bisey demedim. Pavi anlamadim. Pavyonmus. Bi de gercekten cok uzundu , odaklanamadim. Asalak bir anne baba var ortada belliki. Ogullarini ebeveyn yerine koymuslar. Bence esin psikolojik destek alsin 🤷‍♀️
Teşekkür ederim sonunda anlaştık. Olaylar aslında çok karışık anlatırken benimde kafa karıştı. İnan özet yazdım bazı şeyleri anlatamamış olabilirim ama okuyupta anlamayıpta kırıcı yazanlarda çok fazla

Memur çocuğu olmak rahatlık. Kafan rahat sürekli bir gelir var. Ne çok zengin olursun ne çok fakir. Elindekiyle yaşamını sürdürmeye alışırsın özellikle lüks peşinde değilsen. Fakat evliliğimi maddiyatla herşeyi çözebileceğini düşünen psikolojik ve bedenen yıpratılmış biriyle yaptım. Eşime özellikle yıpratılmışlığından dolayı kıyamıyorum. Kim böyle bir anne babaya sahip olmak ister ki.eşim hem bize hem ailesinin yaptığı psikolojik baskıdan dolayı sürekli kendini yıpratarak çalışıp bakabilmenin yükünü çok fazla taşıyor. Sıradışı olanda bu zaten anne babanın maddi olmasa bile manevi destek olması gerekirken kendi canından kanından bir insanın psikolojisini bu denli bozması. Yoksa ben memur çocuğuyum dediğim bizim öyle gösterişte lükste gözümüzün olmayışı ben şahsen öyleyim. Allah bereket versin der yaşarız. Hayat gezmek yemek içmek almak değil.
Diğer mesajlarınızı okudum yazmadığım,anlatmadığım çok şey var yazmışsınız insanların tepkisi bu yüzden oldu bence.Konuyu biraz açtığınızda durumun ilk mesajda ki gibi basit olmadığı anlaşılıyor.Bence eşiniz tedavi olsun çocukluktan yaşadıkları şoklar,olaylar bu durumda olmasına sebep olabilir.Evet bu hayata sınanmaya geldik ama bende çoğu zaman derim bu kadarı fazla artık diye sizde bu duruma gelmişsiniz.Umarım kısa zamanda eşinizde sizin gibi herşeyin farkına varır Ve kendine yaptığı haksızlığı anlar

X