• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi söz bohçam

canım bizde dun annemle söz bohçası için birşey almaya gittik dedim pierre cardine gitmeyelim bir değişiklik yapalım başka bir markadan aldık:27:
ama gerçekten pierre cardininkilerde çok guzel oluyor..erkek arkadaşımın aileside pierre cardin almış :)))şaşırmadım doğrusu:1::1::1::1::1::1:olsun mutluluk olsun gerisi boşşşşş:37::52::nazar:

:D pierre cardin iyi bir marka ve aradıklarını bir arada bulabiliyorsun ondan tercih ediliyor sanırım.biraz pahalı olsa da bence değiyor ürünler de gayet kaliteli.aslında vakko da böyle ürünleri birarada bulsam ordan alırdım.

:D pierre cardin iyi bir marka ve aradıklarını bir arada bulabiliyorsun ondan tercih ediliyor sanırım.biraz pahalı olsa da bence değiyor ürünler de gayet kaliteli.aslında vakko da böyle ürünleri birarada bulsam ordan alırdım.

evvet canım pahalı da olsa gerçekten kalite yanii...:1::1::1::1:

sizin nişan oldu değil mi canım?

canım bizde dun annemle söz bohçası için birşey almaya gittik dedim pierre cardine gitmeyelim bir değişiklik yapalım başka bir markadan aldık:27:
ama gerçekten pierre cardininkilerde çok guzel oluyor..erkek arkadaşımın aileside pierre cardin almış :)))şaşırmadım doğrusu:1::1::1::1::1::1:olsun mutluluk olsun gerisi boşşşşş:37::52::nazar:

anladim cnm tsk ederim :71:

ben sözde bohca yapmadım kasımda nişanım olacak ozaman bohca yapıcaz benim içinde guzel bi ornek oldu bu konu :)
parfum tras takımı falanda koyacak mısınız ?

bende en kısa zamanda paylasımda bulunurum hazırlıklarım tamanlandıgında :)
cok guzeller gercekten Allah hayırlı gunlerde kullanmayı nasip etsin canım :nazar:

amin saol canım, daha güzellerini yaparsınız siz:)

ben sözde bohca yapmadım kasımda nişanım olacak ozaman bohca yapıcaz benim içinde guzel bi ornek oldu bu konu :)
parfum tras takımı falanda koyacak mısınız ?[/QUO
sözde değil de nişan bohçası da olucak benim.şuan onun hazırlıklarını yapıyorum hatta. ablalarına,abisine ve eşlerine,annesine babasına ve ananesine de bohça yapıcam nişanda. sözlüme de parfüm,traş takımı,terlik,gümüş kuran,eşofman takımı,spor ayakkabı,takım elbise,ayakkabı cüzdan kemer ...daha bi sürü şey:)) bunlar aklıma geldi şimdi.

maşallah cnm mutluluklar:nazar:

Back