Söz Kesimi söz bohçam

rumy7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
54
2
86
Bu erkek tarafına sözde hazırladığım bohça. Fransız danteli ve ipek-taftadan oluşuyor. Gördüklerinde çok hoşlarına gitti. Bohça hariç herşeyi Pierre Cardin aldım. Bohçadakiler:

Siyah ve beyaz 2 adet Atlet
Siyah ve beyaz 2 adet boxer
2 adet siyah çorap
Beyaz manşetli gömlek
Kol düğmeleri
Mendil
Rob. ve pijama takımı (3lü set)
Oltu taşı gümüş tespih
Bohçanın takımında ise Seccadesi,havlusu,Kuran kılıfı ve tespihliği vardı. Resimlerde daha detaylı görebilirsiniz kızlar. Çok zevkli işler,herkese kolay gelsin

Son düzenleyen: Moderatör:

canım hayırlı olsun hepsi çook güzel de bu bohçaları nereden aldın acaba ben Ankara da oturuyorum.

canım hayırlı olsun hepsi çook güzel de bu bohçaları nereden aldın acaba ben Ankara da oturuyorum.

canım bunları istanbuldan aldım,heryerde bulunmuyolar malesef. genelde çok boncuklu ve keten gibi kalitesiz şeyler yaygın. kervan'a bakmanı öneriyorum herşeyin en kalitesini orada bulabilirsin,şimsi nişan sandıkları için oraya bakıyorum ben de

Nişan bohçası duymuştum ama söz bohçasını ilk kez duyuyorum..Tabi ben bu geleneğe uymadım :)) Nişanda yaptık bohça türü birşey :)

Çok güzel şeyler seçip almışsın.Allah tamamına erdirsin

Son düzenleme:

saolasın:) ben de bilmiyodum kayınvalidem öğretti bana en güzellerini aldılar herşeyin,karşılık olarak aynı kaliteyi sağlamaya çalıştım ben de

Hayırlı olsun canım herşey çok güzel Allah tamamına erdirsin inşaallah. Bende 2 gün önce sözlendim ama bohça hazırlamadık biz nişanda yapmaya karar vermiştik ama çok tatlı telaşlar bunlar

saolasın:) ben de bilmiyodum kayınvalidem öğretti bana en güzellerini aldılar herşeyin,karşılık olarak aynı kaliteyi sağlamaya çalıştım ben de
.
Demek ki kayınvaliden gün görmüş biri..Bu aldıklarını sözde değil de nişanda yapmıştım ben..Öyle bohça şeklinde mi verilir bilmiyorum ama hediye paketi şeklindeydi..Söz tepsisi yani çikolataların konulduğunu tepsi gerçek gümüş olacak,eğer sözlünün durumu varsa tek taş yüzük..Tabi bunları erkek tarafı alıyor...Annem ramazan ayında da erkek tarafı kız tarafının evine kurbanlık koç gönderir demişti..Ama şimdi çok zor..Onu yapamadık,çünkü ayrı şehirlerdeyiz..
Allah geçim versin,mutluluklar dilerim canım :)

Ayyy canım..Şİmdi profiline göz attım.91 liymişsin..Küçücüksün daha :) ben 91 de üniversite 1 deydim..Hatta 2. sınıfa geçmiştim...Ne kadar yaşlıyım değil mi Tekrar mutluluklar dilerim..

Ayyy canım..Şİmdi profiline göz attım.91 liymişsin..Küçücüksün daha :) ben 91 de üniversite 1 deydim..Hatta 2. sınıfa geçmiştim...Ne kadar yaşlıyım değil mi Tekrar mutluluklar dilerim..
evet küçüğüm daha yaa ama olsun kısmet. erzurumluyuz biz erzurumda adetler biraz ağırdır durumu varmı yokmuya bakmaz:) bu arada nişan elbiseleri bölümünde söz elbisem diye bi konum var orada yüzükleri ve tepsiyi görebilirsiniz:)

Cok guzel olmus cok zevkli benimde sözüm olucak aynisi kopyalamayi düsünüyorum :) allah tamamini erdirsin!!

merhabalar
çok beğendim bohçayı, benim de ekim ayında isteme-söz olacak ama bohça işine girmeyeceğiz sanırım, kasımda nişan olacak o zaman yapacağız.

mutluluklar diliyorum

pierre cardin olmazsa olmuyo türkiyede galiba her bohcada gördüm burda valla :)
canım bizde dun annemle söz bohçası için birşey almaya gittik dedim pierre cardine gitmeyelim bir değişiklik yapalım başka bir markadan aldık
ama gerçekten pierre cardininkilerde çok guzel oluyor..erkek arkadaşımın aileside pierre cardin almış :)))şaşırmadım doğrusuolsun mutluluk olsun gerisi boşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…