ALLAH tamamına erdirsin..
kemer ve cüzdan koymuyomusun?
bide deri terlik?
Eki Görüntüle 228750 ,Eki Görüntüle 228756 ,Eki Görüntüle 228758 , Eki Görüntüle 228759
bu erkek tarafına sözde hazırladığım bohça. Fransız danteli ve ipek-taftadan oluşuyor. Gördüklerinde çok hoşlarına gitti. Bohça hariç herşeyi Pierre Cardin aldım. Bohçadakiler:
Siyah ve beyaz 2 adet Atlet
Siyah ve beyaz 2 adet boxer
2 adet siyah çorap
Beyaz manşetli gömlek
Kol düğmeleri
Mendil
Rob. ve pijama takımı (3lü set)
Oltu taşı gümüş tespih
Bohçanın takımında ise Seccadesi,havlusu,Kuran kılıfı ve tespihliği vardı. Resimlerde daha detaylı görebilirsiniz kızlar. Çok zevkli işler,herkese kolay gelsin
canım hayırlı olsun hepsi çook güzelde bu bohçaları nereden aldın acaba ben Ankara da oturuyorum.
Nişan bohçası duymuştum ama söz bohçasını ilk kez duyuyorum..Tabi ben bu geleneğe uymadım :)) Nişanda yaptık bohça türü birşey :)
Çok güzel şeyler seçip almışsın.Allah tamamına erdirsin
.saolasın:) ben de bilmiyodum kayınvalidem öğretti bana en güzellerini aldılar herşeyin,karşılık olarak aynı kaliteyi sağlamaya çalıştım ben de
evet küçüğüm daha yaa ama olsun kısmet. erzurumluyuz biz erzurumda adetler biraz ağırdır durumu varmı yokmuya bakmaz:) bu arada nişan elbiseleri bölümünde söz elbisem diye bi konum var orada yüzükleri ve tepsiyi görebilirsiniz:)Ayyy canım..Şİmdi profiline göz attım.91 liymişsin..Küçücüksün daha :) ben 91 de üniversite 1 deydim..Hatta 2. sınıfa geçmiştim...Ne kadar yaşlıyım değil miTekrar mutluluklar dilerim..
Cok guzel olmus cok zevkli benimde sözüm olucak aynisi kopyalamayi düsünüyorum :) allah tamamini erdirsin!!
canım bizde dun annemle söz bohçası için birşey almaya gittik dedim pierre cardine gitmeyelim bir değişiklik yapalım başka bir markadan aldıkpierre cardin olmazsa olmuyo türkiyede galiba her bohcada gördüm burda valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?