• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

söz bileziğim

canım bu sari altın mı yeşil altın mı? sarıları çok dikkat çekiyor mu acaba merak ettim tatlım

Hasır bilezik dedin mi duracaksın.HElede biz karadenizliler için.. :))

Güle güle kullan çok güzellll

günlük hayatta takılamayacak birşey,aslında ne zaman takılırı bilemiyorum ama çok gzlmişş
hastande kadının biri bir kolunda bir hasır bilezik diğerinde 10 tane kalın bilezikle doğuma gelmişti,normalde değil yani sezaryene,insanlar kormuyor mu böyle gezmeye anlamıyorum başka bir kadın da 3 tane 2 parmak kalınlıgında bilezik 6takmış şıkırdatıyordu bilezikler düştükçe

ben bişi sorcam canım ya, kayınvalidenler nereli? bizimkiler trabzonlu ama takılmadı bana bilezik falan. şimdi görünce düğünde ben de mi istesem diye düşünüyorum.

ben bişi sorcam canım ya, kayınvalidenler nereli? bizimkiler trabzonlu ama takılmadı bana bilezik falan. şimdi görünce düğünde ben de mi istesem diye düşünüyorum.

canım ıkı tarafta bursalı.sozde herkes bısıler takmak zorunda deıldır bızım burda ama onlar ıclerınden geldıgı ıcın taktılar.( bırazda etrafa gosterıs yapmak ıstedıler o ayrı tabi ) .senın gonlunden gecıyosa ve ıstedıgınde aranızda problem cıkmıcaksa ıste cnm. ama sana dugunde trabzon set takarlarsa onun kelepçesıde oluyo zaten

Back