çok güzel canım gülegüle kullan
bayıldımmmmmmmmmm! güle güle kullan canım mutluluklar
gzlmiş cnm.
ben hasırı severm
güle güle tak
güzelliğine diyecek söz yok, ama bu tarz ürünler günlük hayatta kullanıldığında abartı duruyor, günlük kullanılamıyor..
harikaaaaa
bayılıyorum hasır setlere
bana da kısmetse sözümde hasır bilezik takılcak :81:
acıkcası hiç begenmedim. hayatta takmam öle bişi.tabi zevk meselesi
altını sevmiorum yani renk olarak sevmiyorum beyaz altın yada gümüş daha çok ilgimi çeker..
ama modeli falan güzelmiş güle güle kullan..
Soz bilezigi deyince daha ince bisey bekliyordum devasa bisey cikti
cok hosmus gule gule kullan
Çok gösterişli altından hoşlanmasam da hasırların yeri ayrı.Kıyafetinize ve ortama uydurduğunuz vakit bir ağırlığı olduğu kesin.Ayrıca bir arkadaş söz bileziği deyince ince bir şey bekledim demiş aynı hissiyat bende de oluşmuştu ne yalan söyliyeyim. =) İyi günlerde kullanın.
çok güzelmiş..................
biraz fazla ağır geldi bana ama hani biraz daha yaşlı işi...belkide benim kaynanamda takıo ondan belkide gözüm ona alışmış..ama çok güzel.
yatırım için dahada güzel
güzelmis güle güle kullan
canım güle güle kullan.Allah mutlu günler versin inşallah. yanlız benden sana tavsiye madem bukadar para verebiliyor erkek tarafı, muhabbetinize bağlı tabi, söylebilirsen kendilerine söyle söyleyemezsende eşine söyle Allah satmak durumunda bırakmasın ama işçilikten çok düşüyorlar biliyorsundur. böyle bişey yerine değeri düşmücek bişey taksınlar. düğünde fln.
bende düğünümde set takmayın demiştim. 3 milyarı takmıyacağım bişeye verene kadar 3 tane daha bilezik takılmıştı. ev almayı düşünüyoruz bilezilk bozdurcam. değeri bunlar kadar düşmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?