• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Söz alışverişi hakkında bilgi

35mavi_siyah35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
324
62
98
Merhaba arkadaşlar uzun süreli mücadelem sonucunda annemi ikna ettim çok şükür nasip olursa şubat gibi aileler tanışacak ondan sonraki günde söz yüzüğü ve elbisesi bakalım dediler.Ancak ikinci gün de pazara denk geliyor ve kuyumcular açık olur mu bilmiyorum. Elbise için aklımda hiç bi fikir yok bi de şehir dışından gelecekleri için o iki gün de nasıl halledeceğimi bilmiyorum. Ankara da pazar günleri açık olan kuyumcuları nerde bulabiliriz bide elbise olayını avm lerden mi baksak butiklerden mi önerisi olan var mı yer olarak?

Kuyumcular pazar gunu acik olur ama en iyisi avm hersey var kuyumcuda dahil zamaniniz kisitli cunku.

Kuyumcular pazar günü açık olmuyor benim bildiğim. Hatta yasak sanırım pazar günleri açmaları...

Sadece avmdekiler açık oluyor. Ya avmden bakabilirsiniz ya da cumartesi günü akşamüstü falan gidip alabilirsiniz.

Ankara’yı bilmediğim için kıyafet konusunda birşey diyemeyeceğim. Söz için nasıl bir elbise istediğinize bağlı. Klasik düz bir elbiseyi avmde bulabilirsiniz. Ama çeşit istiyorsanız her şehirde bu tarz butiklerin olduğu semtler vardır. Ankara’da neresiyse oraya bakabilirsiniz.

Acik olanlar var avm disinda da.Konu sahibi kucuk biryerde yasiyorsa yoktur tabi.

Ekstra izin alanlar tek tük açabiliyor ama geneli kapalı olur...

Bir de yüzüğü hemen o gün almayı mı düşünüyor bilmiyorum ama ölçü nedeniyle daha sonra teslim edilebiliyor bazen.

Ekstra izin alanlar tek tük açabiliyor ama geneli kapalı olur...

Bir de yüzüğü hemen o gün almayı mı düşünüyor bilmiyorum ama ölçü nedeniyle daha sonra teslim edilebiliyor bazen.
Evet doğru haklısınız da en azından biz bi bakarız nereler uygun nasıl olur diye düşündük illa alalım demiyoruz da uzakta olduğumuz için ikimiz de çalışıyoruz o yüzden izin konusunda sıkıntı olabilir fırsat bulmuşken alalım diyoruz

siz annesi babası ayrı olup annesi bana ev aç öyle evlen diyen işi miydiniz

eğer o iseniz lütfen aileleri bulaştırmayın

söz alışverişi vs yapmayın

ne güzel pazarmış işte

sonra biz X le hallederiz kapalı şimdi deyin

bu konuyu ne kadar dallandırıp budaklandırırsanız o kadar üzülürsünüz

siz o kişi değilseniz de ben karıştırmış olabilirim kusura bakmayın

ama yine de aileleri bulaştırmayın

söz yüzüğü elbisesi vs denilen şeylerde cümbür cemaat alışveriş yaparsanız ileride her attığınız adıma karışan birileri olur

yüzüğü ikiniz alırsınız elbiseyi sen seçersin olur biter

bu arada sözde zaten az kişi olacak o gün giyeceğim elbiseyi o kişilerle gidip almak garip değil mi

ben alır giyerim onlar evde benim üstümde görür olur biter diye düşündüm

öncesinde bakın karar verin, o gün karar vermek zor olur.
yüzüğe de bakabilirsiniz. fikriniz olur..
sadece alyans üzerine çalışan kuyumcular var, çok çeşit oluyor..

Kuyumcular da nöbetci oluyor pazar günleri ve resmi tatillerde, bana hep msj gelir alış veril yaptığım kuyumcu nöbetci olduğunda elbise içinse butik tercih etmelisiniz bence.

Bizde yüzükleri avm den almıştık sizde öyle yapın

Ben herşeyi bir günde hallettim ama şöyle her şeye gidiceksin önceden karar vericeksin nerden alıcağını siparişlerini vericeksin geldiklerinde hepsine sırayla götürüp alıcaksınız.

Ankara Kızılay da çok guzel kıyafetler var büyükler daha güzel

Sana parayı göndersin bence sen şimdiden al klan parayı da teslim et tabi bu sozlun ile samimiyete bağlı

Ulus kuyumcular carsisinda açık olan kuyumcular oluyor. Büyük olanlar kapali olsa da daha küçük ölçekli olanlar açık oluyor.
Abiye icin de eger aciksaniz karum avm ye gidin. Oradaki kadar orijinal abiye hicbir yerde yok. Tesettürlüyseniz bilmiyorum ama. Ha bu arada hicbir abiye 1 gunde teslim edilmez. Illa ki duzeltilmesi gereken yerleri oluyor çünkü. Yerinizde olsam onu onceden hallederdim.

Avm’de kuyumcuda var elbise alabileceğiniz mağazada. Gidin bi avm’ye alışveriş yapın,yiyin,için dönün evinize:)

Back