Cilt Bakımı Ürünleri Soyulabilir siyah maske

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Xxx145xxX

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
2
0
24
Siyah noktalarım için eczaneye gittiğimde ostwint'in soyulabilir siyah maskesini verdiler bende araştırmadan aldım. Eve gelince internetten baktığımda burundaki tüyleri de çektiğinden bahsetmişler. Benim burnumda az da olsa kıl gibi küçük tüyler var maske onları çekince geri çıktığında daha kalın belirgin bi şekilde mi çıkar?

Ben de kullandım yüzümde ayva tüyü denilen sarı belli belirsiz tüyler vardı o yüzden çekerken biraz acıdı, sanırım tüyleri aldı. Ama geriye yeniden tüy çıkma durumu olmadı. İşin garip yanı şu ki, tüyleri bile alabilen bu maske siyah noktalar üzerinde o kadar etkili değil.. :110:

Hiç etkili değil. Ekteki üründen aldım 10 TL
Ama tek kullanımlık yosunlu kil maskesi bile daha etkili oldu

Eklentiler

• Ostwint-Siyah-Maske-150-ml_25177_1.jpg
    Ostwint-Siyah-Maske-150-ml_25177_1.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 525
Ben burun ve çene cevremdeki siyah noktalar için Jellian siyah maskeyi kullandım arkadaşlar denilen gibi ayva tüylerini alıyo ama şöyle bi durum var bunu düzenli olarak haftada 2 gün kullandım ve etkisini gördüm ayrıca burun cevremdeki yağı da temizledi.Tek kullanımlıkta değil uzun süre gidiyo tavsiye ederim yani .:super:

Ben de gratisten procsin denen markanın siyah maskesini alıp kullandım, bir faydası oldu mu? Bence olmadı:KK14:
He ama psikolojik olarak kendimi iyi hissettim o ayrı :ıslık:
Benim en rutin ve favori bakım şeklim evde cilt tipime uyan basit bir peeling sonrası rosensenin fısfıs şişedeki gülsuyunu yüzümün heryerine sıkıyorum. Kuruduktan sonra üzerine nemlendiricimi sürüyorum. Bir de arada bebak'ın badem sütüyle yüzümü silerim makyaj yapmasam dahi. Bu arada benim cilt tipim kuru, bebak da yağlı bir krem.

Ben farklı bir markanınkini kullanıyorum adı şu an hatırım değil :/ ilk kullanımda maskeyi şöyle ışığa bir çevirdim her tarafı siyah nokta doluydu özellikle alın bölgesi :) ya maske çok etkili ya benim ciltte siyah nokta tarlası oluşmuş :KK70: hoş bence hiç öyle değil ama o_O

Soyulabilir siyah maske ürünleri içerik bakımından cilde zarar vermektedir. Bana göre doğal yöntemlerle cilt bakımı yapın. Böylece cildiniz erken yaşlanmaz ve farklı sorunlar yaşanmaz.

Yorumlar genellikle memnun olmayan kullanıcılar tarafından yapılmış, pek memnun olan yok gibi

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığım en iyi maske buydu

Son düzenleyen: Moderatör:
X