soyulabilen inci sir ağda kullanan var mı?

Ben de tam bunu araştırıyordum. Yeni Konu açmayım şimdi :) kullanan var mi ? Genital bolgeye kalip sir agda uygunmus ya bu da olur mu ki ? Aynı mantık sanki

Annemin kuaförü yapıyo snnem çok memnun (çok az dır tüyleri belki ondan) acıtmıyor diyo
Bende ağdaya gittiğim de kuaförüme söyledim anneminki böyle böyle dedim siz de var mı arada ne fark var vs bilgilenmek için
Kuaförüm onu erkek berberlerin kullandığını yanak ve enseler için olduğunu söyledi daha inçe tüyler için kalın olunca işe yaramaz kadınlarda kullanılmıyor zaten dedi bende daha araştırmadım

Bilgilerinize

Tesekkurler

Her yerde reklamı var şimdiye kadar konular dolmuştur diye düşünmüştüm :) fazla kişi denememis galiba bende merak ediyorum.bi kac kötü yorumda gördüm kılları almıyor ve acıtıyor inanmayın diye kullanan varsa ek bilgi verirse sevinirim :)

Ben bugün denedim pudralisindan. İnce tüyleri çok rahat alıyor hiç acı da hissetmedim ama köklü olanları almayi beceremedim. Belki pudrali oluşundan belki benim beceriksizligimden belki de markasından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…