🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

Amin inşallah buz gibi havada, insanlar dışarı atmak zorunda kalmış kendini. Çoluk, çocuk yaşlı, hasta insanlar ne yapar Allah beterinden saklasın
Amin aynen öyle çok kötü hele bide gece olmasindan korkarım ben en çok,sende çok etkileniyosun dimi depremden ne zmn çıkıyorsunuz siz başka eve

Amin aynen öyle çok kötü hele bide gece olmasindan korkarım ben en çok,sende çok etkileniyosun dimi depremden ne zmn çıkıyorsunuz siz başka eve

Evet canım zaten deprem fobisi var bende, biri oturduğum yerde ayağını sallasa bile elim ayağım kesiliyor benim.
Hala ev arıyoruz, çürük raporu da daha elimize ulaşmadı, binayı yıkmak için değil de tadilat, iyileştirme için rapor çıkaracaklar galiba. İçim hiç rahat değil

İçin tabi ki rahat olmaz canim,bina yıkılsa mi daha iyi bilemedim aslında eski binaysa ne kadar iyileştirme yapılabilir ki? Bide ta önce ki depremden beri çıkmadı mı bu rapor ne kdr uzamış,Ama hiç durmayın her boş vaktinizi ev arayarak geçirin canım,geri plana atılacak mevzu değil Allah korusun tedbirini al da takdir Allah'tan demisler

Evet 5.8lik depremden sonra başladı süreç ama insanları ikna etmek ölüm gibi, yani bi muayeneye gidecek parça ona bile yanaşmıyorlar kimsenin umurunda değil ki.
E bizde de çocuk var ha diyince taşınamıyoruz kaynanama yakın bir yer bulmamız lazım filan. Arıyoruz sürekli bakıyoruz ama şartlar da belli değil. Yani müteahhit ne kadar kira yardımı yapacak, ona göre kiralık ev bakalım filan diye düşünüyoruz.
Bina baya eski ama hala sağlam diye de rapor geliyor anlamadım ben.
İlk bi kez parça alındı, sağlam raporu geldi.
Binanın yıkılmasını isteyenler tekrar gönderdi ne yapıp edip çürük raporunu aldırdılar.
Şimdi de müteahhitler çok komik teklifler yapınca işlerine gelmiyor yıktırmak istemiyorlar.
Yani can kaybı, deprem, yıkım, enkaz umurlarında değil pek dertleri nasıl daha az para harcarım, bodrum katta otururken nasıl 3.kata çıkarım, evim arka cephede, ön cepheye geçsem ne güzel olur gibi dertleri var insanların :)

Yahu deli mi bunlar bir sürü can kaliyo o dairelerde,çürük raporu alındıysa öyle böyle artık çaresine de bakılsın yıkılsın bı zahmet eski bina illa birilerine Allah esirgesinde mezar olunca mi kafaları dank edecek aceba,yada vah tüh fayda edecek mi düzgün bı ücret verseler bari kira yardımı olarakta kurtulsaniz ordan biran evvel inşallah siz ya

İşte anlaşılacak ki kira yardımı başlayacak yoksa bizim de çok kira ödeyecek durumumuz yok şu an bekliyoruz milletin keyfini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…