- 11 Nisan 2007
- 83.117
- 482.349
Valla puh puhh
Önüme bi trafik işareti sorusu çıkmıştı, hala daha görmedim nerde ne amaçla kullanıldığını . Motor soruları kurtardı beni :))
Yavrular nasıl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla puh puhh
Önüme bi trafik işareti sorusu çıkmıştı, hala daha görmedim nerde ne amaçla kullanıldığını . Motor soruları kurtardı beni :))
Yeni kitaba başlamama ramak kaldı, elimdeki bitiyor az kaldı. Habire cinnet cinayet
İyiler bak çok mutluyum. Yediler, akşam yemeklerini güzel güzel yediler çok şükür. Sen nasılsın naptın bugünYavrular nasıl?
Bemix c al. Sırada ne var bakayım bi :))Grip olacağımı hissediyorum
Bana bi tavsiyede bulunun ne etsem de olmasam
Kayseri hakkaten sen neredeydin gıı Erzurumdu sankiSen nerdeydin bi ezberleyemedim konumlarınızı
Hadi bakalım da ben ne güzel romantik düşünüp, yok battaniye altı elinde kahven bilmem ne derken sen niye cinayet cinnet karıştırdın simdi aşk ihtiras fln oku daha çok yakışırYeni kitaba başlamama ramak kaldı, elimdeki bitiyor az kaldı. Habire cinnet cinayet
İyiler bak çok mutluyum. Yediler, akşam yemeklerini güzel güzel yediler çok şükür. Sen nasılsın naptın bugün
Kayseri hakkaten sen neredeydin gıı Erzurumdu sanki
Hadi bakalım da ben ne güzel romantik düşünüp, yok battaniye altı elinde kahven bilmem ne derken sen niye cinayet cinnet karıştırdın simdi aşk ihtiras fln oku daha çok yakışır
Romantizm 2 bebeyle anca ayda olur. Cinnet cinayet ruh halimle bütünleşiyor gayserili kız :)Kayseri hakkaten sen neredeydin gıı Erzurumdu sanki
Hadi bakalım da ben ne güzel romantik düşünüp, yok battaniye altı elinde kahven bilmem ne derken sen niye cinayet cinnet karıştırdın simdi aşk ihtiras fln oku daha çok yakışır
Ananı karıştırmaSivaslıyım istanbuldayım erzurumlu olan anam
Burada damlamasam olmaz nasılsınız kızlar :)
Bonus habire nasılsın diye soruyorum Eki Görüntüle 2563408
İyiyim canım bende çok şükürHoşgeldin canım iyi sayılır sen nasılsın
Nerden?