🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

Bırak bugün de dağınık kalsın:)
Aynen oyle oldu yikanmislari yerlwstirdiim yavasca da yikancak 3 4 bardak filan kaldi artk ellemedim parke citirdisina uyaniyo zaten ev kucuk gerenk yok o uyumadan yapsam iyiydi felaket bas agrisi yasadim ilac ve cay iyi geldi sukur iyiyimm.. sen napiyosn istenmi geldin

Benim de yok gibi. Sabah görürüm kendimi bu saatlere kadar oturmak neymiş
Cocklar uyuynca oturmak istiyosn dmi sende ... bende kiz uyuynca soyle afedersjn mal gibi durmak istiyorm sessizlikte uykudan olsem ble hemen yatmiyorm bi kahvr bisey icip buraya takiliyorm bukadarini da yapmsam kafam ruhum hjc dinlenmiyor sanki ... ama benm hafiften uykm geldi yatmaya gidiyim kizlar size iyigeceler

Cocklar uyuynca oturmak istiyosn dmi sende ... bende kiz uyuynca soyle afedersjn mal gibi durmak istiyorm sessizlikte uykudan olsem ble hemen yatmiyorm bi kahvr bisey icip buraya takiliyorm bukadarini da yapmsam kafam ruhum hjc dinlenmiyor sanki ... ama benm hafiften uykm geldi yatmaya gidiyim kizlar size iyigeceler
Evet,ruhumu resetlemeden gidersem kazıklanmış gibi hissediyorum. Sessizlikten sonra uyku iyi geliyor. İyi geceler

Hee duyda inanma yaşlıymış :)))
Bi benim uykumu kaçıramıyor şu meret
Sabah erken kalkma gibi bi planın yoksa içseydin, başka türlü çekilmiyor ayaz oldu birden, hava 50 derece düştü sanki 🙄

Ders çalışırken kahve içmeye odaklandığım için uykumu kaçırıyor benim. Psikolocik de olabilüü. Her günkü gibi yarın da erken kalkciiz.

Günaydın ❤
Sabahı verene uyandırana şükürler olsun.

f6b58860eba0153730b87b0456115ecb.jpg

Kurtulamıyorum şu adamdan puh

Bi bana bir tokat at, bir tokadı yüzüne
Bir tozlu aynana bak, bir lekeli yüzüne
Bonus bu yolda meftun, meftun

Bi damara daha bas, bir yolunu daha bul
Bir kaçış planı yap, kendine bir kapı bul
Bonus bu yolda meftun, meftun

:)))

X