- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
Yerlisi değilim oralarınSen de karşıya sür atı o zaman
Yeni mi geldin işten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerlisi değilim oralarınSen de karşıya sür atı o zaman
Yok bugün sabahtaydım şükürçekyatta bi uyuyup bii uyandım habire.sen napıyonYerlisi değilim oraların
Yeni mi geldin işten
Bırak bugün de dağınık kalsın:)Bende kizimi uyutmadan toplayamadim smdide ses olacak diye kalkisamiyorm huzursuzum ... yavastan hallederm belki dalsinda cay bilasiklarmz var yemegi kaldirmistimda
Nescayfe kokuyorumYok bugün sabahtaydım şükürçekyatta bi uyuyup bii uyandım habire.sen napıyon
Hee duyda inanma yaşlıymış :)))Ben yaşlı bi insanım bu saatte kahve içersem uykum kaçar
Benim de yok gibi. Sabah görürüm kendimi bu saatlere kadar oturmak neymişUyumaya gitti gidenler benmde uykm yok hic
Aynen oyle oldu yikanmislari yerlwstirdiim yavasca da yikancak 3 4 bardak filan kaldi artk ellemedim parke citirdisina uyaniyo zaten ev kucuk gerenk yok o uyumadan yapsam iyiydi felaket bas agrisi yasadim ilac ve cay iyi geldi sukur iyiyimm.. sen napiyosn istenmi geldinBırak bugün de dağınık kalsın:)
Cocklar uyuynca oturmak istiyosn dmi sende ... bende kiz uyuynca soyle afedersjn mal gibi durmak istiyorm sessizlikte uykudan olsem ble hemen yatmiyorm bi kahvr bisey icip buraya takiliyorm bukadarini da yapmsam kafam ruhum hjc dinlenmiyor sanki ... ama benm hafiften uykm geldi yatmaya gidiyim kizlar size iyigecelerBenim de yok gibi. Sabah görürüm kendimi bu saatlere kadar oturmak neymiş
Evet,ruhumu resetlemeden gidersem kazıklanmış gibi hissediyorum. Sessizlikten sonra uyku iyi geliyor. İyi gecelerCocklar uyuynca oturmak istiyosn dmi sende ... bende kiz uyuynca soyle afedersjn mal gibi durmak istiyorm sessizlikte uykudan olsem ble hemen yatmiyorm bi kahvr bisey icip buraya takiliyorm bukadarini da yapmsam kafam ruhum hjc dinlenmiyor sanki ... ama benm hafiften uykm geldi yatmaya gidiyim kizlar size iyigeceler
Hee duyda inanma yaşlıymış :)))
Bi benim uykumu kaçıramıyor şu meret
Sabah erken kalkma gibi bi planın yoksa içseydin, başka türlü çekilmiyor ayaz oldu birden, hava 50 derece düştü sanki
Daha kaç yıl gidicen bu derse,Afyonum patlarsa bişeyler yiyeceğim ve direksiyon dersine gideceğim.
Ne zamana gelirim allah bilür