🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

Screenshot_20191201-012405_Opera.jpg

Ne dinliyomuşum aha ortada 😍

😍😍😍😍 annecin nasıl oldu?
Annem daha iyi ama ameliyat yerinin etrafi su topluyor surekli o da canını yakıyor. Benim izin bitti ablama bıraktım annemi eve döndüm ben ne isler birikmiş ne işler. Güvercinin biri balkonun köşesini halletmiş be insafsız kuş pislemeye duvardan başlamış yere kadar bırakmış tüm derdini 😂
Hoşgeldin
Uyumadan 10 sayfa okuyorum günlük ama az geldiğinden toplu söylerim diyordum bi baktım aralığa girdik :))
Diğer aya devret okuduklarini guncellerim 😘

Annem daha iyi ama ameliyat yerinin etrafi su topluyor surekli o da canını yakıyor. Benim izin bitti ablama bıraktım annemi eve döndüm ben ne isler birikmiş ne işler. Güvercinin biri balkonun köşesini halletmiş be insafsız kuş pislemeye duvardan başlamış yere kadar bırakmış tüm derdini 😂

Geçmiş olsun çok, tosiayken de demiştim de tanımazsın şimdi diye yine diyeyim dedim. Allah şifa versin biran önce

Öhöö öhöö sonundaaaaa niyet ettik geyik eylemeyeee...

Benden beklenen bir müzik bir de geyik başlığı vardı.
Daha fazla ertelemeden ikisini birleştirdim 😍
Çünkü neden olmasın 😍

Sınırsız, uçsuz bucaksız, vakitsiz , geyikler şakalar komiklikler serbesttir.
Gülerken alta kaçırmak, etrafa tükürük saçmak, boğulmaya çalışmak caizdir.

Başlığın ismine ilham olan Sagoya selam olsun.

İçimizden geldiği gibi söyleyecek çok şeyimiz var bizim.
Haydi hayırlı olsun ❤ 🎀

Önce vip davetlileri alayım sonra yolu düşen herkes 🖤

@Alicja
@Amecey
@Negohatun
@malipina
@Elalis

images

Viplere herşey serbest mi aceba :KK45: farzı misal donla gelebiliyoz mu böle efil efil tiril tiril:KK53:

Çok çok geçmiş olsun 🙏 tamm hallederiz
Nasıl kuşmuş o ya cırcır mı olmuş

X