- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
Başım zonkluyor sular seller gibi :)))Elektrik de kesildi mi, başka bahane mi bulamadın griple ne ilgisi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başım zonkluyor sular seller gibi :)))Elektrik de kesildi mi, başka bahane mi bulamadın griple ne ilgisi var
Valla yakaladım@Blossom77 kitap okumaya ara verdiğim çok belli olmuyordur inşallah :))
sesli güldümAha basıldık bi de etiket yapıyor :))ben kitabımı okuyayım bi yandan
Hoşgeldin
Güncelleme yapmam lazım
Aralık ne zaman geldi bee
nasıl güzel dimiOhaaa ohaaa pozunu sevdiğimin tipine bak hele
nasıl güzel dimi
Şeboyumu paylaşacam senle puh
Annem daha iyi ama ameliyat yerinin etrafi su topluyor surekli o da canını yakıyor. Benim izin bitti ablama bıraktım annemi eve döndüm ben ne isler birikmiş ne işler. Güvercinin biri balkonun köşesini halletmiş be insafsız kuş pislemeye duvardan başlamış yere kadar bırakmış tüm derdiniannecin nasıl oldu?
Diğer aya devret okuduklarini guncellerimHoşgeldin
Uyumadan 10 sayfa okuyorum günlük ama az geldiğinden toplu söylerim diyordum bi baktım aralığa girdik :))
Annem daha iyi ama ameliyat yerinin etrafi su topluyor surekli o da canını yakıyor. Benim izin bitti ablama bıraktım annemi eve döndüm ben ne isler birikmiş ne işler. Güvercinin biri balkonun köşesini halletmiş be insafsız kuş pislemeye duvardan başlamış yere kadar bırakmış tüm derdini
Diğer aya devret okuduklarini guncellerim
Öhöö öhöö sonundaaaaa niyet ettik geyik eylemeyeee...
Benden beklenen bir müzik bir de geyik başlığı vardı.
Daha fazla ertelemeden ikisini birleştirdim
Çünkü neden olmasın
Sınırsız, uçsuz bucaksız, vakitsiz , geyikler şakalar komiklikler serbesttir.
Gülerken alta kaçırmak, etrafa tükürük saçmak, boğulmaya çalışmak caizdir.
Başlığın ismine ilham olan Sagoya selam olsun.
İçimizden geldiği gibi söyleyecek çok şeyimiz var bizim.
Haydi hayırlı olsun ❤ ✂
Önce vip davetlileri alayım sonra yolu düşen herkes
@Alicja
@Amecey
@Negohatun
@malipina
@Elalis
Çok çok geçmiş olsun tamm hallederizAnnem daha iyi ama ameliyat yerinin etrafi su topluyor surekli o da canını yakıyor. Benim izin bitti ablama bıraktım annemi eve döndüm ben ne isler birikmiş ne işler. Güvercinin biri balkonun köşesini halletmiş be insafsız kuş pislemeye duvardan başlamış yere kadar bırakmış tüm derdini
Diğer aya devret okuduklarini guncellerim
Viplere herşey serbest mi aceba farzı misal donla gelebiliyoz mu böle efil efil tiril tiril
Viplere herşey serbest mi aceba farzı misal donla gelebiliyoz mu böle efil efil tiril tiril