Kiz cahillikle ne alakasi var tecrube elnden cok para gecmesi lazmki asina olman lazim ...Kaç kere sahte para aldım
Çok cahilim ben çok
Kiz cahillikle ne alakasi var tecrube elnden cok para gecmesi lazmki asina olman lazim ...
Ben calisirken milyarlar gecerdi elimden Allah a sukur sahte denk gelmedi maas odemesi yapardim ben her ay bi defa yuklu miktar para gecerdi elimden stres kaynagi yaa hak hukuk meselelerj hesaplamalar stres olsamda isimi cok severdim ama malesef isi zorlastiranlar yuzune nefret gelmsti ortamdan ...smdjyse cok ozledim
Dogrudur cnm bizler de de canli para elmzde cok olmasa da her tusa basarken 2 kere dusunuyorsun cnku yapacagin her ufak yanlis cezai isleme tabi olmaya neden oluyor buda surekli gergin halde calismana sebebiyet veriyorValla şu an işimin en kolay tarafı paralık kısım, tebligat filan çıkartıyoruz ya da bilirkişi ücreti
Onu yaparken bile geriliyorum, çünkü en çok soruşturma onlarla ilgili açılıyor
Yani yaptığım bir yanlış yüzünden hakim karşısına bile çıkabilirim
Bu para pul olayları beni çok geriyor gerildikçe de yanlış yapma ihtimalim artıyor maalesef
Dogrudur cnm bizler de de canli para elmzde cok olmasa da her tusa basarken 2 kere dusunuyorsun cnku yapacagin her ufak yanlis cezai isleme tabi olmaya neden oluyor buda surekli gergin halde calismana sebebiyet veriyor
Biliyormusun ben stajerdim sonra isi ogrenmek jcin yannda calistigim abla isten ayrilmaya karar verdi bana yerine sen gec seni yetistirdi sonucta isi ogrendin dediler ilk kabul etmek istemedim hernwyse sonunda gectim abla 1 haftada devir teslim yapti gitti bana mumkn degldi ha deyip devam etmek oyle strese girdjmki dosyalari kayitlari arastira ede bi yandan isleri cozdum yaptim derken sirtimda belime kadar sivilceler cikti.ayrica 18 yasmda kalp carpjntisi sikayetiyle doktora gittim yasli bi doktordu sen ne yasadin sen napiyorsun dedi bana dusun anksiyete teshisi koymustu sonra atlattim sukur isi elime aldim...Ben senin işini hayatta yapamazdım valla
Biliyormusun ben stajerdim sonra isi ogrenmek jcin yannda calistigim abla isten ayrilmaya karar verdi bana yerine sen gec seni yetistirdi sonucta isi ogrendin dediler ilk kabul etmek istemedim hernwyse sonunda gectim abla 1 haftada devir teslim yapti gitti bana mumkn degldi ha deyip devam etmek oyle strese girdjmki dosyalari kayitlari arastira ede bi yandan isleri cozdum yaptim derken sirtimda belime kadar sivilceler cikti.ayrica 18 yasmda kalp carpjntisi sikayetiyle doktora gittim yasli bi doktordu sen ne yasadin sen napiyorsun dedi bana dusun anksiyete teshisi koymustu sonra atlattim sukur isi elime aldim...
Biliyormusun ben stajerdim sonra isi ogrenmek jcin yannda calistigim abla isten ayrilmaya karar verdi bana yerine sen gec seni yetistirdi sonucta isi ogrendin dediler ilk kabul etmek istemedim hernwyse sonunda gectim abla 1 haftada devir teslim yapti gitti bana mumkn degldi ha deyip devam etmek oyle strese girdjmki dosyalari kayitlari arastira ede bi yandan isleri cozdum yaptim derken sirtimda belime kadar sivilceler cikti.ayrica 18 yasmda kalp carpjntisi sikayetiyle doktora gittim yasli bi doktordu sen ne yasadin sen napiyorsun dedi bana dusun anksiyete teshisi koymustu sonra atlattim sukur isi elime aldim...
Aynen oyle bonuscummÖmür törpüsü bu olsa gerek
Oyle canjm yasarken cok snrleniyordum mudure bisey sorsam arastirip edip bulmami isterdi direk su demezdi bazenleri sert davranirdi icim dola dola sonucu bulur ustesinden gelirdim kendi emegimle hakettgm icin benm acimdan dha iyi oldu ama yillar sonra mudur dediki bana ozamanlar cok kizdin ama sana oyle davranmasaydim bugun bukadar basarili olamazdin dedi ... bilemiyorum artik boylesimi dha iyi oldu ...Yaa ne kadar sıkıntı çekmişsin gerçekten ama o öğrenme alışma süreci çok kötü cidden. Ama en azından deneyimin olmuş
Aynen oyle bonuscumm
Oyle canjm yasarken cok snrleniyordum mudure bisey sorsam arastirip edip bulmami isterdi direk su demezdi bazenleri sert davranirdi icim dola dola sonucu bulur ustesinden gelirdim kendi emegimle hakettgm icin benm acimdan dha iyi oldu ama yillar sonra mudur dediki bana ozamanlar cok kizdin ama sana oyle davranmasaydim bugun bukadar basarili olamazdin dedi ... bilemiyorum artik boylesimi dha iyi oldu ...
Ayy gecmislere gittim bi an bu aksam cok duygysalm reglim yeni bitti ama cok gergn ve snrli duygusalmda bi yandan ... anlamadim sizler konusun bakalm sohbetini ozledigim kuşlarimmm
Resmi muhasebe ve insan kaynaklariydi benimNeydi meslek unuttum ben
Oyle canjm yasarken cok snrleniyordum mudure bisey sorsam arastirip edip bulmami isterdi direk su demezdi bazenleri sert davranirdi icim dola dola sonucu bulur ustesinden gelirdim kendi emegimle hakettgm icin benm acimdan dha iyi oldu ama yillar sonra mudur dediki bana ozamanlar cok kizdin ama sana oyle davranmasaydim bugun bukadar basarili olamazdin dedi ... bilemiyorum artik boylesimi dha iyi oldu ...
Ayy gecmislere gittim bi an bu aksam cok duygysalm reglim yeni bitti ama cok gergn ve snrli duygusalmda bi yandan ... anlamadim sizler konusun bakalm sohbetini ozledigim kuşlarimmm
Germezmi cnm seni cok iyi anliyprum bana bekar halimle genc yasimla agir geliyordu dusun senin yas ve evli cocklu bi kadin olarak ne kadr zorlandgni tahmn edebiliyorum Allah yar ve yardimcin olsun insallahBen de şu an senin çektiğin sıkıntıları çekiyorum öğrenmeye çalışıyorum eski işimi 4 sene yaptım artık herşeyini biliyordum
Böyle bilmemek acayip geriyor beni sağa sola sormak filan
Gunumu blmiyorm derken regl gnunumu blmiyorsn bonus ... valla bende sinirleniyorm gerci seninkler laf anlayacak yastalardir belkide sonra da cok uzuluyorum oyle seyler spyluyorki bu yasnda bana aglayasm geliyo sonra utaniyorumBenimde hallerim başımda günümü bilmiyorum ama gerginin. Çocuklara laf anlatamamak bezdiriyo iyi kızdım bu akşam
Germezmi cnm seni cok iyi anliyprum bana bekar halimle genc yasimla agir geliyordu dusun senin yas ve evli cocklu bi kadin olarak ne kadr zorlandgni tahmn edebiliyorum Allah yar ve yardimcin olsun insallah
Anladim cnm surekli degistirdiler snnde yerini sende.haklisin napacaksin baska is guc kitliyolar baksana belliki ... valla zor oluyor insan cok sklyo ediyo ama bi kere isi ogrenncede gozun kapali yapar hale geliyosun kmseye muhtac olmuyorsun harika oluyor Allah seni tez o gunlere getirsin ...Amin canım ama umut oldu valla bana anlattıkların çok sağol
Ya ben katibim ya şu an, duruşmalara çıkarken çok iyiyim çünkü klavyem çok hızlı, bilgisayara hakimim
Ama katiplik sadece duruşma olmuyor kalem işini mahkeme işini de bilmek lazım
E ben çok kısa süre çalıştım doğum izni filan girdi araya herşeye yeniden başladım, bir de belli bir mahkemede kalıp işi de öğrenemedim
O kadar berbat ki sistem kalem işini bile yapamıyorum şu an hakimin işini yapıyorum, hakimin yazması gereken kararı yazıyorum kendi işimi yapacağıma
Öyle olunca da geriden geliyorum işte
Yoksa baksan herkes çok iyi katip diyor duruşma katibi diyor bana ama benim için yeterli değil ben işi öğrenmek istiyorum çünkü
Çok uykum var mutfağım duruyo toplayamıycam.
Anladim cnm surekli degistirdiler snnde yerini sende.haklisin napacaksin baska is guc kitliyolar baksana belliki ... valla zor oluyor insan cok sklyo ediyo ama bi kere isi ogrenncede gozun kapali yapar hale geliyosun kmseye muhtac olmuyorsun harika oluyor Allah seni tez o gunlere getirsin ...