Aha kasabın karısı da pro olmuşŞu gün bitti ya başka bişe istemiyom
Aha kasabın karısı da pro olmuş
Iyiyim cok sukurki sizleri de iyi gordumHer ikisi bakarsın üçüncü bir nickle çıkar yine :)) Nasılsın yazışmayalı
Sana iyi gelecek bisey yap.kendin icinBiraz düşük moddayım bugün büyük bir çaba veriyorum iyice düşürmemek için.
Diyetteyim ben düşmemeliyim uçuk yetmiyodu bide dudağımın içinde yara çıkmış farketmeden çarpıldım mı acaba
Seni bildigimizden burdayiz daaaa nolsunBeni bilen bilir diyorum hep ama cidden böyle :)
Bende ismini profil sayfasnda goruyordm da tosia oldgnu blmiyodum
Insan bi etiket eder bizleri de yaaagniiii ama neyssseee
Niye kizzzBenim beeen, almaz olaydım yeni nick
Niye kizzz
Heee yok be bana hic alisani animsatmadiHiç dalga geçiyorlar da alişan malişan diye, ondan :)
Heee yok be bana hic alisani animsatmadiama nicklere alisiliyor cok hic olmasa goz asinaligi oluyor pek kabul gormuyor degisen nickler
Nasilsin kizin nasil isin gucun nasil gocann nasilsaban geldi aklima gardirop fuata garinnn nasil diyorduya benim sormak istedgm biraz skntilar vardi ya o anlamda yani esinle nasilsiniz
Allah iyilik saglik huzur mutluluk versin cumlemjze insallah ... Bende ayni canim bi degisiklik yok iyiyimdr havalar kapaliyken icimde kapaniyor daraliyorum sade birazİyiyiz çok şükür debelenip gidiyoruz çay nasıl olalım, kızım iyi şükür eşimle de idare ediyoruz bakalım sen nasılsın?
Kampanya varmış iki pro alana bi hediyeAha kasabın karısı da pro olmuş
Alişan mıHiç dalga geçiyorlar da alişan malişan diye, ondan :)
Hastalanıyor olmayasın,ağzımda yüzümde yaralar uçuklar çıkmaya başlayınca hastalanacam demektir ben,belki sende tutuluyosan yavaştan,dikkat etBiraz düşük moddayım bugün büyük bir çaba veriyorum iyice düşürmemek için.
Diyetteyim ben düşmemeliyim uçuk yetmiyodu bide dudağımın içinde yara çıkmış farketmeden çarpıldım mı acaba
Ufak bi çocuk vardı adı Aliş ben onu dedim bee :Hee cennet mahallesindeki Alişyan dedin ya
Hee cennet mahallesindeki Alişyan dedin ya