🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

Alinti yapma kazasi yaptimmm
Bugun her buraya giriste aklmdaydin desem inanirmisjnn bende iz biraktin bugun sebebni bilirsindir
Iyiyim cok sukurler olsun sizler napiyosunuz bakalm

Ruhlar yorgun zaten bide alınganlık kırgınlık yükünü yüklememek lazım.
Çok boş geldi herşey bir an...

Ruhlar yorgun zaten bide alınganlık kırgınlık yükünü yüklememek lazım.
Çok boş geldi herşey bir an...
Zaten cok bos aslnda hersey canimm ...
Her davranisimizda sozumuzde keske bunlari dusunebilsek mesela bi arkadasmz var ya esi sehit oldu profil sayfasnda biseyler paylasiyor bazen o zaman esimle bostan yere cok tartisip bos yere 3 4 gun kirign gecirmemze filan oyle uzuluyorm ki ... dade es degil dost ana baba kardes cocuk hepsi icin bi gun olecegmizi hic unutmadan yasayabilsek davranabjlsek keske ...

Aynen katılıyorum. Bir kaç ay önce ciddi bir sağlık sorunu yaşadım. Gittim geldim yani. Anneme diyorum ,o zaman gitseydim şimdiye acın azalacaktı. Yani kimse başıma gelmez demesin

Aynen katılıyorum. Bir kaç ay önce ciddi bir sağlık sorunu yaşadım. Gittim geldim yani. Anneme diyorum ,o zaman gitseydim şimdiye acın azalacaktı. Yani kimse başıma gelmez demesin
Tabiiki cnm bende gogsumde elime gelen bi kitle agri yapiyordu oldum oldum dirildim 1 hafta 10 gun ama nasil taktm sana anlatamam sonra sukur sut birikmesi sonucu apse olmus 1 sene olmstu halbuki kizi sutten keseli ama nasl rahatladim sana anlatamam hem fiziken hem de moralmen ... sonra bin kez sukrettim saglik gercekten herseyn basi ...

Sağlık yoksa her şey boş gerçekten. Sonucu alana kadar insan delirecek gibi oluyor,çok şükür Allah korktuğuna uğratmamış.

Sağlık yoksa her şey boş gerçekten. Sonucu alana kadar insan delirecek gibi oluyor,çok şükür Allah korktuğuna uğratmamış.
Bin sukur ... iste bos seylere onem verip kafaya takmamak gerek ama yasarken unutuyoruz suan yazdgm konustgmz seyleri iste ...

Bin sukur ... iste bos seylere onem verip kafaya takmamak gerek ama yasarken unutuyoruz suan yazdgm konustgmz seyleri iste ...
Ben bu hastalık olunca çok net anladım ve değiştim. Artık beni uzmelerine izin vermiyorum eskisi kadar.

Özel bir şey değil. Karın ağrısıyla başladı, apandist patlamış, çok doktora gittim anlamadılar. Sonra acil ameliyat,yoğun bakım. Aylarca hastanede kaldım. Çok zor günlerdi yani
Off aylarca diyosn tabiki zordur cnm Allah gelmis gecms etsin

Özel bir şey değil. Karın ağrısıyla başladı, apandist patlamış, çok doktora gittim anlamadılar. Sonra acil ameliyat,yoğun bakım. Aylarca hastanede kaldım. Çok zor günlerdi yani

anlaşılsaydı daha mı çabuk iyileşicektin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…