- 11 Nisan 2007
- 83.052
- 482.003
Çağla sikel dinlerim dedin ya ona şarkıya mi başladı yıksa
yutupda ula nasıl korktun dimi herkeş keşfetti ben galdım eyle diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çağla sikel dinlerim dedin ya ona şarkıya mi başladı yıksa
Alinti yapma kazasi yaptimmmSubliminal mi yazdın kız mesajın içine içine
Özlerim herkesi görmeyince nassın eymisin?
Kanalını gördüm de sarmadı beni :))yutupda ula nasıl korktun dimi herkeş keşfetti ben galdım eyle diye
Bilgen azalttı videoları, iyiydi o da ,asabi TolisVlog bende bakmıyorum. Bilgen vardı bi ara bakardım o kadar.
Napıcan acaba o kadar kozmetikli bilgiyi artizmi olacan başımıza
Zaman dizilere vakit ayıramayacak kadar değerli benim için:)Gündem malum, iç karartıcı
Dizi konuları da klonlanmış gibi
Alinti yapma kazasi yaptimmm
Bugun her buraya giriste aklmdaydin desem inanirmisjnn bende iz biraktin bugun sebebni bilirsindir
Iyiyim cok sukurler olsun sizler napiyosunuz bakalm
Zaten cok bos aslnda hersey canimm ...Ruhlar yorgun zaten bide alınganlık kırgınlık yükünü yüklememek lazım.
Çok boş geldi herşey bir an...
Aynen katılıyorum. Bir kaç ay önce ciddi bir sağlık sorunu yaşadım. Gittim geldim yani. Anneme diyorum ,o zaman gitseydim şimdiye acın azalacaktı. Yani kimse başıma gelmez demesinZaten cok bos aslnda hersey canimm ...
Her davranisimizda sozumuzde keske bunlari dusunebilsek mesela bi arkadasmz var ya esi sehit oldu profil sayfasnda biseyler paylasiyor bazen o zaman esimle bostan yere cok tartisip bos yere 3 4 gun kirign gecirmemze filan oyle uzuluyorm ki ... dade es degil dost ana baba kardes cocuk hepsi icin bi gun olecegmizi hic unutmadan yasayabilsek davranabjlsek keske ...
Tabiiki cnm bende gogsumde elime gelen bi kitle agri yapiyordu oldum oldum dirildim 1 hafta 10 gun ama nasil taktm sana anlatamam sonra sukur sut birikmesi sonucu apse olmus 1 sene olmstu halbuki kizi sutten keseli ama nasl rahatladim sana anlatamam hem fiziken hem de moralmen ... sonra bin kez sukrettim saglik gercekten herseyn basi ...Aynen katılıyorum. Bir kaç ay önce ciddi bir sağlık sorunu yaşadım. Gittim geldim yani. Anneme diyorum ,o zaman gitseydim şimdiye acın azalacaktı. Yani kimse başıma gelmez demesin
Sağlık yoksa her şey boş gerçekten. Sonucu alana kadar insan delirecek gibi oluyor,çok şükür Allah korktuğuna uğratmamış.Tabiiki cnm bende gogsumde elime gelen bi kitle agri yapiyordu oldum oldum dirildim 1 hafta 10 gun ama nasil taktm sana anlatamam sonra sukur sut birikmesi sonucu apse olmus 1 sene olmstu halbuki kizi sutten keseli ama nasl rahatladim sana anlatamam hem fiziken hem de moralmen ... sonra bin kez sukrettim saglik gercekten herseyn basi ...
Sağolasın canım, sağlık varsa gerisi halloluyor çok şükürGecms olsn bu arada...
saglik varsa sevdklermzn kiymetini de bilerek diger seyleri 2.plana atarak yasayalm insallah ...
Bin sukur ... iste bos seylere onem verip kafaya takmamak gerek ama yasarken unutuyoruz suan yazdgm konustgmz seyleri iste ...Sağlık yoksa her şey boş gerçekten. Sonucu alana kadar insan delirecek gibi oluyor,çok şükür Allah korktuğuna uğratmamış.
Ben bu hastalık olunca çok net anladım ve değiştim. Artık beni uzmelerine izin vermiyorum eskisi kadar.Bin sukur ... iste bos seylere onem verip kafaya takmamak gerek ama yasarken unutuyoruz suan yazdgm konustgmz seyleri iste ...
Sormasi ayip senin neyn vardi cnm istemezsen soylemeyedebilirsin sorn olmazBen bu hastalık olunca çok net anladım ve değiştim. Artık beni uzmelerine izin vermiyorum eskisi kadar.
Özel bir şey değil. Karın ağrısıyla başladı, apandist patlamış, çok doktora gittim anlamadılar. Sonra acil ameliyat,yoğun bakım. Aylarca hastanede kaldım. Çok zor günlerdi yaniSormasi ayip senin neyn vardi cnm istemezsen soylemeyedebilirsin sorn olmaz
Off aylarca diyosn tabiki zordur cnm Allah gelmis gecms etsinÖzel bir şey değil. Karın ağrısıyla başladı, apandist patlamış, çok doktora gittim anlamadılar. Sonra acil ameliyat,yoğun bakım. Aylarca hastanede kaldım. Çok zor günlerdi yani
Özel bir şey değil. Karın ağrısıyla başladı, apandist patlamış, çok doktora gittim anlamadılar. Sonra acil ameliyat,yoğun bakım. Aylarca hastanede kaldım. Çok zor günlerdi yani
Sanki karşılıksızmalipina Belki özlemişimdir