🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

Ay sorma bizimki sar makarayı yapıyor ama tren çuf çufu gibi aynı zamanda bi tuhaf komik
Bizimki hepsini ezbere biliyor karpuz adamin hareketleri makara anneni seviyorsan alkisla dalin reklamini soyleyincede bici bici hemen saclarni ovuyorr aksama kadar telle yaşıyor yavruumm ahh bizim zmanimizda toprak yerdik o yasda bunlar internet dahisi resmen

Ben vermemeye çalışıyorum yanında telefona bakamıyoruz bile doğru dürüst ona rağmen uyanır uyanmaz nanni nanni diyor oynuyor açayım diye :))

Ben vermemeye çalışıyorum yanında telefona bakamıyoruz bile doğru dürüst ona rağmen uyanır uyanmaz nanni nanni diyor oynuyor açayım diye :))
Aynen elimizde gordügü gbi istiyor. Simdi ben evde is yapiyorum birakmiyor mecbur veriyorum arada rahat biraksin diye o sekil alisiyor iste. Aslinda bir yandan ii biryandan kötü mesela orada birseyler ögreniyor egitici seyler oluyor ama bazı videolar kötü etkileyebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…