- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Herif nerdeBen çoh hastayım, kimse yoh beni dohtora götürsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herif nerdeBen çoh hastayım, kimse yoh beni dohtora götürsün
Herif nerde
Seninki yine evde. Benimki evde bile yok. Adam kendini akşam dışarı çıkmaya programlanmış. Bir gün çıkmasa agresif modda takılıyorBen hasta değilim yaa anneannemin lafı o
Herif içeride küstü bana
Seninki yine evde. Benimki evde bile yok. Adam kendini akşam dışarı çıkmaya programlanmış. Bir gün çıkmasa agresif modda takılıyor
önemli bir şey değildir inşallah
Biz bir dönem çok bir arada kaldık ve artık gözüme batıyor yaptıgı her şey. O ara dışarı çıkmaya alıştı şimdi evin yolunu bulamıyor beyfendi. Bir gün alacağım paçasını aşağıyaO ne öyle yaa her gün disari çıkmak ne yani.
Bizimkinin de bugün maçı vardı normalde de gidemedi anneannemin durumu kötüledi, hastanedeydi zaten
Gitmek gelmemiş içinden
Biz bir dönem çok bir arada kaldık ve artık gözüme batıyor yaptıgı her şey. O ara dışarı çıkmaya alıştı şimdi evin yolunu bulamıyor beyfendi. Bir gün alacağım paçasını aşağıya
Bilmiyorum ama kafam bozulmaya başladı.Benim eşim halı saha maçı dışında evden dışarı çıkmaz, market, bakkal vs hariç
Öyle gideyim arkadaşlarla takılayım filan olamaz hele bi olsun. Geçen yaz biraz takıldı başımıza açmadığı iş kalmadı. Karşıyım o yüzden öyle şeylere
Bilmiyorum ama kafam bozulmaya başladı.
Şu an çamaşır asıyor evet o konuda sıkıntı yokBiraz azaltması lazım evet sanki, bir de çalışıyorsun artık sana yardımcı oluyor mu ev işleri çocuk bakımı gibi konularda
Şu an çamaşır asıyor evet o konuda sıkıntı yok
Benim kocamda hasta susarmısınız
Anladim cnm taniiki nerden bileceksin esinde seviyor anneanneyi demekki Allah yardmcisi olsun bu yastan sonra zor yaslilik oyle zor ki bazen yaslanmadan olmek dha mi iyi diye dusunuyorm Rabbim bilir herseyn hayirlisini versn hepimizeAnneannem hastanede ya benim, dün gidecektim ben gidemedim kızım durmadı hastaydı
O da ben gideyim o zaman ben göreyim dedi. Durumu iyiye gidiyor gibiydi ben gidemiyorum senin ne işin var çıkınca görürsün hastaneden dedim yollamadım. Bugün de baya kötüye gitti durumu hazırlıklı olun diyor doktor. Eşim de beni yollamadın en azından bir görüp helalleşseydim diyor haklı olarak. Ama nereden bilebilirdim ki
Anladim cnm taniiki nerden bileceksin esinde seviyor anneanneyi demekki Allah yardmcisi olsun bu yastan sonra zor yaslilik oyle zor ki bazen yaslanmadan olmek dha mi iyi diye dusunuyorm Rabbim bilir herseyn hayirlisini versn hepimize
Yanii oyle cnm benim dedem vardi 2 sene yatalakti oyle zorduki onu o hallerde gormek ... kurban bayramnda vefat etti iyiki olmus denemez asla ne kadr yaslanirsa yaslansinlar yasasin istiyoruz ama o yasamakta yasamak degildi gozleri bakardi boncuk gibi ... Allah rahmet eylesn mubarek gece ... Allah im anneannen icin de en hayirli sekilde geljstirsin durumu insallah cnm Allah sizin yardmcnz olsnAmin. Evet çok seviyorlar birbirlerini. Anneannemin bazen kafası gidiyordu beni tanımıyor eşimi tanıyordu. İyileşmeyecekse çekmesin diye dua ediyorum Allaha başka birşey gelmiyor elden.