Donuyor onlar boşver bizim her yerimiz ıssı
Bende öyleyimSanki herkes bir yerlerde deli gibi eğleniyor ve ben burada ezik gibi oturuyorum hissi kaplıyor ara ara içimi, size de oluyor mu
Bende öyleyimgerçi ben yılbaşı kutlamıyorum da o zaman bana noluyo ki git yat dimi
Aliş izle lan
2 gündür oruç tutuyorum eve gelince uyku yapıyor.Yok yaaa ben asla gidip uyumam uyuyamam.
Bazı günlerin saatlerin anlamı vardır bende çok anlam yüklerim o saatlerde uyumak istemem.
Yılın ilk saatleri gibi
Bende öyleyimgerçi ben yılbaşı kutlamıyorum da o zaman bana noluyo ki git yat dimi
Nurlar içinde yatsın annenBen de kutlamıyorum da işte
Bugün annemin doğum günüydü benim, eskiden onun doğum gününü kutlardık
Onun boşluğu var içimde
Nurlar içinde yatsın annen
Kız tövbe de, bizene ellerin popisinden
Alicja duygusallaşma olum yeni yıla öyle girmeyek. Feriştah gelecek onu bekliyorum gubban olurum ona
Iyigeceler arkadaslarrrim nasilsiniz
Bende ayni gene kizim uyusun diye bekliyorm yaninda... kizinda sen de iyi oldnzmu birazIyi geceler canım
Iyiyiz sen nasılsın :)
Bende ayni gene kizim uyusun diye bekliyorm yaninda... kizinda sen de iyi oldnzmu biraz
Zor canm ya cocuk hasta olmasi olmayan duzenleri degisiyor iste hemen ... hele bende cogu zaman kizimla birlikte ayni anda hasta olmusumdur ... Allah dha beterlernden korusun cnm napalm yarn izinlisindir dinlenirsin insallag dinlenebilirsinÇok şükür toparladık ama hala gece uyuyamıyor hanımefendi. Uyutmaya çalışıyorum ben de şu an. Biraz uyuyup uyanıyor geri de dalamiyor 3 4 gündür
Hee girdik yeni yila aha noldiiiNoldu girdik mi çok şükür