• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şöyle bir ilişki isteğim var ama...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

duvarsaatii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2023
578
1.341
33
Selam kızlar.

Umarım linçlenmem belki de linçlenirim bilmiyorum. Erkek arkadaşım oldu ama sevemedim o kemikleşmiş sevgiyi henüz bulamadım sevilsem de sevsem de. Hani herkesin kafasında belli bir ilişki çeşidi vardır hani heh bundan olsun dediği. Benim de şu ki;

Pedar dizisi var İran dizisi orada bir çift var Hamidle Leyla.
Normal günlük yaşamda ise
Hani Instagram'da görüyoruz. Böyle arabic çiftler. Kız kapalı İslami boyutta. Erkek de öyle. Arap gibi ya da işte Azeri ya da Fas mı ne tam bilmiyorum öyle çiftler var hani. Birlikte hem ibadet hem sade bir yaşam. Bebek gibi seviliyorlar ama ilişkinin ortasında ilahi bir aşk var.

Öyle bir ilişki istiyorum.jsjsj yani öyle insanlarla nasıl tanışabilirim ki. Adım atmayı sevmem. İlla beklerim. Ama beklesem ne olur Ne yapayım tası tarağı toplayıp Arabistan'a mi göçeyim? Şöyle kara kaşlı kara gözlü minnak burunlu bebek gibi sevecek tipler jsjjs

Her Arap erkeği o videolarda görünen gibi mi? Kendi inancınıza uygun biriyle evlenip ırkı farketmeden de böyle bir hayat yaşayabilirsiniz. Yine de Allah gönlünüze göre versin.

İslami bir hayat yasiyo gibi görünenlere aldanma da. Tecrübeyle sabit , seni de uyarayım. Benim de hemen hemen böyle isteklerim vardı sonra bir imam girdi hayatıma ve altüst etti gitti . Nisanlanip ayrıldım, o yansıttığı efendi , yardımsever adamın altında yalancı , manipülatör pisliğin teki yatiyomus. Yani dinini yaşasın elbette bu çok güzel ama sakın dışardan bakıp da yasiyo gibi görünenlere aldanma

Habibi come to Dubai diyip influencer’lara çeşitli iğrenç fantezilerini şeyapan arabic aşklar mı? Batının medeniyetsizliğini tercih ederim. 🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back