Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bend eokudum kaçkere..japonyadamı çindemi ne adamın biri soya sütünü soya ürünlerini çok tüketmiş adamda göğüslerinde büyüme cinsel isteğin azalması erkeklere karşı ilgisinin arttığı tespit edilmiş soya sütündenmiş oda yani doğru olabilir çünkü soyada da östrojen var diğer bitkilere göre daha fazla...narda da %25 oranında östrojen varmış şaşırdım soya sütünede bi bakayım netten nası bişi
Ya ama ona bakarsak Japonlarinda gögüsleri büyük olmali cünkü baya Soja tüketiyolar ve benim gördügüm kadariyla onlarinda baya kücük.. =)
onlar fazla tükettikleri için etki etmiyor olabilirmiş ben de bununla ilgili bir yazı okumuştum. bünye alışıyormuş küçüklükten beri düzenli olarak yedikleri için.
içiyorum canım. kemeri de kullanıyorum biliosun şuan sadece ikisini kullanıyorum 1 cm büyüme var. 75B yi çok rahat dolduruyor şu an. bazı modellerde boşluk kalıyordu 1,5 ay öncesinde geçen la senzanın altını üstüne getirip hepsini denedim ben mi yanılıyorum diye ama yok var. 1 cm bile baya etki ediyor arkadaşlar 1 cm deyip geçmeyin :)
altı 74 üstü 87 şu an
kalçam 93 falan da belim 68 cm ya şaka gibi. ayrıca büyük değil canım ya normale yakınlaştı kanımca. ama ben de A bedendim. hatta lise zamanlarımda AA