canım aldıkların cok guzel..bende senin banyo takımına bayıldım:) kırmızı olsun 5 fazla olsun:)) iyi gunlerde kullan inş..
selam genlincik. hayırlı uğurlu olsun:) güzel olsun bnm olsun
güzel güzel huzurlu kullanmak nasip olur inş.
hisar düdüklü tenceren kaç litre? fiyatı uygunda şuan bndemi alsam bilemedim? neye göre aldın
Hepsi çok güzel güle güle kullanırsın inşallah eşinle..
Şey diyecektim tabak ve bardak takımların güzel aynı marka bende de var .
Ama günlük için başka al , bunlar misafirlik olsun gümüşlüğüne dizersin
Sonracıma iğne - iplik ( Ben unutmuştum ) , gırgır , çamaşır ipi , mandal , tahta pilav kaşığı gibi küçük şeyler çok unutulanlardan diye hatırlatıyım dedim
Karacayı kastetmiştim, bende kıyamıyorum da
He bi de küçük çöp kutusu almıştım da büyük çöp kovalarından unutmuştum benaklında bulunsun
Aaa tahta kaşığın zararlı olduğunu bilmiyordumteflon da kullanıyorum.. Tüpperwareler yeni yeni çıktı sanırım , bende yok henüz
Bu arada tahta kaşık ile ilgili bulduğum bir yazı.
Sizlerin de aklında bulunsun
Birçoğumuzun evinde tahta kaşık vardır.Metal kaşığa oranla daha sağlıklı olarak bildiğimiz tahta kaşıklarda da tehlike olduğunu biliyor musunuz?Yemek pişirirken tencereyi çizmemesi,sapının ısınmaması vb kolaylıkları nedeniyle tercih ettiğimiz tahta kaşıklar,temizliğine ve kullanımına dikkat edilmedinde kansere bile yol açabilecek kadar tehlike oluşturabiliyor.Tahta kaşıklar kullanıldıkça üzerindeki cila akar ve kaşık da çatlamalar ortaya çıkar.Kaşığın çatlayan bu bölgelerine bakteriler yerleşir ve bu bakteriler de pişirdiğimiz yemeğe geçer.Çatlayan bu kaşıkları deterjanla yıkadığımızda çatlak yerlerinde kalan deterjanlarda vücutta zehirlenme oluşturabiliyor.Cilalı kaşıklar da zamanla ısının etkisiyle üzerindeki cilalar akıyor ve bu cilalar vücut için toksik etki oluşturup,kansere neden olabiliyor.Tahta kaşık alırken boyasız ve cilasız kaşık almak daha sağlıklıdır.Kullanılan tahta kaşıklar çatladığında ve kırıldığında yenisiyle değiştirilmelidir.
Baya vahimmiş durum, teşekkür ederim bilgi için eşime de söylerim değiştiririz kaşıkları akşam çıkışta inşallah.. Kaynanamla anneme de haber veririm kullanmasınlar artık
Herşeyin çok güzell kahve fincanlarımız aynıııııı
Cam çaydanlığına bayıldım çok orjinal ve bnyo takımına çooooook begendim
Allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin
Herşeyini çokk beğendimm
Ama şu çeyiz sandığından nefret ediyorum almam ben ya
herşeyden fazla fazla var eksiğin yok tatlım güle güle kullan
bir de tahta kaşıklardan bahsetmişsin canım biz eve cilasız kaşık alırız hep annem herkese bunu tavsiye eder ben de faydalı olduğuna inanıyorum bir kaseye zeytinyağını koyuyoruz o kaşığı hiç kullanmadan onda bir kaç saat bekletiyoruz o zaman hiç kararmıyor ve doğal bir cilası oluyor zaten ben de tam tersi teflon setler var ya onların zaralı olduğunu biliyorum o yüzden bolca tahta kaşık aldım
Gerçekten herşeyyy harikaa
Kendime örnek olarak alıcağım çeyiz topiklerinden biri sizinki.
Uzun zamandır bakıyordum ve herşey çok güzelZevklerimiz uyuyor...
Bende tupperware olarak almak istiyorum tüm plastiklerimi. Annemde kullanıyor çok memmun. Hemde senelerdir.
İnşallah sağlıkla huzurla kullanmanızı nasip olsunn
Şimdiden de mutluluklar diliyorummm
Ay canım benim, mutlu ettin beni... Sağolasın, beğenmene sevindim...
İnşallah dediğin gibi hayırlısı ile sağlıkla huzurla kullanmak nasib olur, az kaldı sayılır zamanım, heyecan doruklarda