Sosyoloji mi 2 yıllık çocuk gelişimi mi?

Demek istediğim buydu işte

selammmmmmmmmmmmm :)) neredeyse bir senenin ardından tekrar buradayım :) ve şunu söylemek istiyorum 'lisedeki çocuk gelişiminden sonra üniversite de sosyoloji çok iyi geldi' iyi ki bu bölümü tercih etmişim diye düşünüyorum :)

benim de şuan bi arkadaşım aöf çocuk gelişimi okuyor,kız meslek lisesi mezunuydu dediğin gibi iş imkanı çok ama kız meslek mezunu olma zorunluluğu var diye biliyorum. bence senın okudugun bölüm güzel,hiç değiştirme.

sosyolojide mi açık öğretim yoksa örgün mü
ama kesinlkle çocuk gelişimnde çok iş var
şu an iş bakıyorum her yer çocuk gelişimi istiyor
meslek lisesi olsa bile yeter yani.

sosyolojide dersanelerde rehber öğretmen olabiliyordu dersaneler kapanacak kolejler olsa orayada alım olur mu bilemem.

çocuk gelişimini övdüm ama bitirdiğinde iş imkanları nasıl olur bilemem
bizim burası adım başı kreş
ben bile yardımcı öğretmen ilanlarına başvuruyorum ama ne yazık ki aramıyorlar

selam canım bence imkan varsa örgün öğretim okunmalı :) çünkü ortam farklı oluyor, fikirlerinizi düşüncelerinizi daha iyi açıklıyorsunuz. uygulamalı çalışmalar yaparak pratikler geliştiriyorsunuz. ikinci bir üniversite okumak istiyorsan da aöf tabi ki olabilir :)
çocuk gelişimi güzel bir meslek fakat o işin içine girmediğiniz sürece bazı şeyleri anlamak zor gelebiliyor :)

yanlış alıntı yapmışsınız konu sahibi ben değilim

yok canım doğru alıntı yaptım sana cevap yazdım :) bu konuda yorumlarım var zaten :)

canım ben artık üniversitenin önünden geçmem aöf de okumam
elimdekini zor bitirmişim

1 sene okul öncesi tiyatro oyunculuğu yaptım o bakımdan içlerindeydim sadece
bazen çok yorucu ve sıkıcı olabiliyor bağırıyorlar hunharca

hmmm bende bir sene kreşte öğretmen olarak çalıştım oradan tecrübem var canım .:)

yok canım yaa alsalar da ben gitmem :) zor iş o sonuçta sana bir can emanet ediyorlar ve yükü ağır sahiden tüm gün onlarla uğraşmak... eğlenceli fakat çookk zor...

anladım canım.......
ne yapmayı düşünüyorsun peki hangi sektörde çalışmayı planlıyorsun?

anladım canım.......
ne yapmayı düşünüyorsun peki hangi sektörde çalışmayı planlıyorsun?

şu an sosyoloji okuyorum canım daha 2.sınıfa geçtim :) önümde 3 senem var :) ama kpss'ye de gireceğim olursa hem çalışıp hem okumayı düşünüyorum :)

şu an sosyoloji okuyorum canım daha 2.sınıfa geçtim :) önümde 3 senem var :) ama kpss'ye de gireceğim olursa hem çalışıp hem okumayı düşünüyorum :)

ortaöğretim kpss mi canm
inşallh olur valla lisans çok kötü oldu =)
örgün mü okuyorsun açıktan mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…