- Konu Sahibi yenibirkadin
-
merhaba arkadaşlar..
ben sosyoloji bölümü okuyorum ancak bolume dair umutları tukenmek uzere... iş bulamycam korkusu sardı ve bu beni cok tedirgin ediyor. bu gune kadar bir iş tecrubemde olmadı bu bir buyuk eksi daha kattı hayatıma..
kendimi geliştirebilecegim ve ya baska bi alana yonelebilirmiyim.. bu bana ne kadar faydalı olur... tecrubelerini varsa anlatabilirmisiniz.. neler yapabilirim nasıl daha iyi bir iş bulabilirim nolur yardım edin kafayı yiycem yoksa.. resmen 4 yılımın bosa gittigini dusunmeye baslycam..
merhaba arkadaşlar..
ben sosyoloji bölümü okuyorum ancak bolume dair umutları tukenmek uzere... iş bulamycam korkusu sardı ve bu beni cok tedirgin ediyor. bu gune kadar bir iş tecrubemde olmadı bu bir buyuk eksi daha kattı hayatıma..
kendimi geliştirebilecegim ve ya baska bi alana yonelebilirmiyim.. bu bana ne kadar faydalı olur... tecrubelerini varsa anlatabilirmisiniz.. neler yapabilirim nasıl daha iyi bir iş bulabilirim nolur yardım edin kafayı yiycem yoksa.. resmen 4 yılımın bosa gittigini dusunmeye baslycam..
Canım ales sınavlarına gir yüksek lisans yapmaya bak bizim ülkemizde üniversite mezunu da olsan iş bulmak zaten çok zor.Sizin hangi derslerden sorumlu olduğunuzu bilmiyorum ama bir araştır bak en uygun hangisiyse o bölüm üzerine yüksek lisans yapmaya bak üniversitede kalırsan rahatlarsın
Canim ben de Avrupada dogup buyudum, ve burda 2 sene hukuk okudum ama basaramadim, 1'inci seneyi iki kez yaptim, cunku 1 kez kaldim.. 2inci seneye geçemedim((
ve sosyoloji okuyim mi diye dusunmeye basladim ???? nasil bir bolum guzel degil mi ? enteresan mi ?
Zor mu ??
yani becebilirmiyim bilmiyorum ???
yardimci olursan cok sevinirim yenibirkadin... :44:
hukuk çok iyiymiş ya.. ama geçememen cok kotu olmus gerckten..
sosyoloji bölümünü ben acıkcası cok rahat geciyorum.. tabi gecmek mesele deil bu bolumde.. herkes mutlaka geciyo ama iyi yorumlaman gerek.. gözlem ve analizinin cok iyi olması gerekiyor.. birde girişken olman tabiki.. bu sorunların yoksa eger bizim üniversitede sosyoloji bölümüne yatoloji diyolar.. gerisni sen tahmin et
Yatoloji mi ??? :))))) haha....hmm anladim cnim sagol....
bizim bolumde 360 kisiden 70 'i geçiyo sadece Ikinci seneye...
bakalim hayirlisi olsun.... dusunuyorum ne yapicagimi gerçekten bilmiyorum( '((((
acaba herseyi biraksamda is mi aramaya baslasam.... ünv basaramiyorum
şahsen ben mezun olunca ne yapcaımı cok merak ediyorum.. hiç bi konuda bi tecrubem yok malesef... kendimi geliştirmek istiorum ama maddi imkanlarımdan yana sıkıntı cekiyorum.. buda beni o işten sogutuyo işte..
tecrube tecrube tecrube.. her iş verenin aradıgı özellik..
aynen yaaa tecrübe lazimmmm.... ama hiç bir is veren is vermeyince... nerden kazanicaz o tecrubeyi Allah askina yaa !!!!(((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?