- Konu Sahibi yenibirkadin
merhaba arkadaşlar..
ben sosyoloji bölümü okuyorum ancak bolume dair umutları tukenmek uzere... iş bulamycam korkusu sardı ve bu beni cok tedirgin ediyor. bu gune kadar bir iş tecrubemde olmadı bu bir buyuk eksi daha kattı hayatıma..
kendimi geliştirebilecegim ve ya baska bi alana yonelebilirmiyim.. bu bana ne kadar faydalı olur... tecrubelerini varsa anlatabilirmisiniz.. neler yapabilirim nasıl daha iyi bir iş bulabilirim nolur yardım edin kafayı yiycem yoksa.. resmen 4 yılımın bosa gittigini dusunmeye baslycam..![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
ben sosyoloji bölümü okuyorum ancak bolume dair umutları tukenmek uzere... iş bulamycam korkusu sardı ve bu beni cok tedirgin ediyor. bu gune kadar bir iş tecrubemde olmadı bu bir buyuk eksi daha kattı hayatıma..
kendimi geliştirebilecegim ve ya baska bi alana yonelebilirmiyim.. bu bana ne kadar faydalı olur... tecrubelerini varsa anlatabilirmisiniz.. neler yapabilirim nasıl daha iyi bir iş bulabilirim nolur yardım edin kafayı yiycem yoksa.. resmen 4 yılımın bosa gittigini dusunmeye baslycam..
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)