- 12 Ekim 2023
- 27
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi acelyafirtina
-
Mesela insanlara bilmediği neyi vermek istiyorsunuz?İnstagram hesabımı büyütüp insanlara bilgiler vermek istiyorum nasıl yapacağımı bilen var mı? Bir sürü video izledim ve yazı okudum hepsi aynı şeyleri söylüyor ama çok zor ve uzun bir süreç onların yöntemleri. Takipçi arttırmak ve hesabımı büyütmek için daha kolay bir yöntem yokmu?? Bilenler lütfen yardımcı olabilir mi?
LinkMesela insanlara bilmediği neyi vermek istiyorsunuz?
Bilgi vermek istiyormuş ya, yani yüksek lisanslı birisi mi hangi dalga bilgi verecek, eğitim mi ne bu
Cilt bakımı ile ilgili bilgiler. Güzellik uzmanıyım aynı zamanda liseden beri cilt bakımına çok meraklıyım tecrübelerimide paylaşmak istiyorum.Mesela insanlara bilmediği neyi vermek istiyorsunuz?
Güzellik uzmanıyım. Eczacılık okuyordum bu sektöre yöneldim.Mesleğiniz ne?
ya haklısınız zaten hem youtube hem tiktok hemde instagramda aktif olmam gerekiyor kozmetik kategorisinde ilerlemek için. hesapları oluşturmadım bile başlangıç aşamasındayım fikirleri merak ediyorum. yol gösterici tavsiyelere açığım.TikTok açın bir arkadaşım oradan ünlendi başına gelen absürt olayları makyaj yaparken anlatıyordu en heyecanlı yerinde kesiyor part 2 için bekletiyordu. Zamanla ünlendi tiktokdan instagrama geçmek daha kolay orayı kullanın
o kimŞimdi ben vanessa dedim ya bugün yarın konu acar
Sen yenisin bilmez ama çoğu üye iyi bilir
Yani sosyal medyada elimi sallayınca buna çarpıyorum zaten. Sizin de daha değişik çok farklı bir vaadiniz yok. Bir de kolay yoldan bu işler olsaydı kimse size söylemez kendi zengin ünlü olurdu zaten.Cilt bakımı ile ilgili bilgiler. Güzellik uzmanıyım aynı zamanda liseden beri cilt bakımına çok meraklıyım tecrübelerimide paylaşmak istiyorum.
ya ben zaten bi gecede ünlü olayım demiyorum ama 10k takipçiye ulaştıktan sonra işler çok daha basit hesabımı büyütmek için ilk başta ek müdahaleler gerekiyor ama ne yaparım nasıl dikkat çekerim onu bilmiyorumYani sosyal medyada elimi sallayınca buna çarpıyorum zaten. Sizin de daha değişik çok farklı bir vaadiniz yok. Bir de kolay yoldan bu işler olsaydı kimse size söylemez kendi zengin ünlü olurdu zaten.
açacağım tema için hazırlık yapıyorum. evet internetten alım yapmayı duydum ama kendim hiç yapmamıştım onuda aaraştırıyorum umarım bulabilirimBaşlamak bitirmenin yarısıdır hele bi açın hesabıfazla etkileşim almanın da tüyoları vardır muhakkak. takipçi parayla satın alınıyor daha sonra tekrar parayla story aralarına reklam koyuluyor diye biliyorum ama değer mi sanmam
İnşallah faydalı içerik üreterek büyürsünüzaçacağım tema için hazırlık yapıyorum. evet internetten alım yapmayı duydum ama kendim hiç yapmamıştım onuda aaraştırıyorum umarım bulabilirim
Üzülme olsun ya onlar veriyor kazanıyor sende kazanb
öyle düşünmeniz üzdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?