Sosyal medyayı çalkalayan iddia! Cem Garipoğlu yaşıyor...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Cem Garipoğlu'nun bu sabah cezaevinde intiharı sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Atılan tweetlere göre kullanıcıların büyük çoğunluğu Garipoğlu'nun intihar ettiğine inanmıyor 'hapisten kaçırılıp intihar süsü verildiğini' iddia ediyor.

Sitene Ekle
[xtable]
{tbody}
{tr}
{td} {/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
İşte o tweetlerden bazıları

-Hayret Cem Garipoğlu intihar etti haberine inanmayan bir tek ben değilim... Size de ilginç gelmedi mi?

-Cem garipoğlu'nun intihar ettiğine inanmıyorum arkadaş! Muhtemel hapisten kaçırıldı ve öldü süsü veriliyor. !???

-Cem Garipoğlu Kobaniye destek için kaçırıldı kesinlikle

-Cem Garipoğlu'nun intihar haberiyle Türkiye nurtopu gibi bir şehir efsanesine daha kavuştu: "ölmedi; yurtdışına kaçırıldı"...

-cem garipoğlu ölmedi, kaçırıldı , üstünü kapatmaya çalışıyorlar bu konuda hemfikiriz herhalde..

-Cem Garipoğlu'nın intihat etmesine inanan kimse yok ,yorumlar ''kaçtı,kaçırıldı'' yönünde .Ülkedeki güvensizliği siz düşünün artık.!

-Cem Garipoğlu intihar süsüyle kaçırıldı diye düşünüyorum şahsen..

-Önce asma dendi, şimdi kafaya torba geçirme deniyor, ben intihara inanmadım, cem garipoğlu ya öldürüldü,ya yüksek ihtimalle usulca kaçırıldı

-Cem Garipoğlu intihar etmiş olamaz öldü süsü verilip hapishaneden kaçırıldı işin için de başka hesaplar var

CEM GARİPOĞLU YILLAR SONRA BÖYLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

yanlız biri doğru demiş, ilkin poşet dediler sonra çamaşır ipi dediler

hem çamaşır ipini nerden bulcak ki, intihara karşı önlem almıyorlar mı hücrelerde

çamaşır ip değil çarşafla asmış ranzaya.
kendini asanlar bazen poşet geçirirler. ama çırpınma anında ranzaya refleksle tutunulur. bir garip.

ölmüş mü? Ben daha yeni duydum..

okadar ölmemişki,haberini bile almamışım..

çamaşır ip değil çarşafla asmış ranzaya.
kendini asanlar bazen poşet geçirirler. ama çırpınma anında ranzaya refleksle tutunulur. bir garip.
canım ben çamaşır ipi diye okudum her gazete farklı mı yazıyodur nedir

ölmüş mü? Ben daha yeni duydum..

okadar ölmemişki,haberini bile almamışım..

ölmüşmüş avukatıda açıklama yapmış, en başımdan beri cezai ehliyeti yok ruh sağlığı bozuk dedik diye

ölmüşmüş avukatıda açıklama yapmış, en başımdan beri cezai ehliyeti yok ruh sağlığı bozuk dedik diye
Ruh sağlığı bozuk diye deli raporu alıp o delikten çıkması için uğraştılar..

Ben o avukatında beyinsiz katil olduğunu düşünüyorum.

Böyle birini nasıl savunur ki nasıl yanii..

Neyini savunacak!!!

Olayın ardından açıklama yapan Garipoğlu'nun avukatı Aytekin Kaya, ''Cem Garipoğlu'nun ruh sağlığının bozuk olduğunu en başından beri biz söyledik ve bu olay yaşandı'' dedi.
Sitene Ekle

[xtable]
{tbody}
{tr}
{td} {/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
Esra Alus / Milliyet

Milliyet Gazetesi'nden Esra Alus'un haberine göre, 17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut'u başını keserek öldüren ve 24 yıl hapis cezası alan Cem Garipoğlu kendini asarak intihar etti. Garipoğlu'nun, kafasına poşet geçirerek, çamaşır ipiyle kendisini boğduğu öğrenildi

Münevver Karabulut'u öldürmekten 24 yıl hapis cezasına mahkum edilen ve kaldığı Silivri 5 No'lu Cezevi'nde intihar eden Cem Garipoğlu'nun cesedi, savcılığın incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Garipoğlu'nun cesedi, infaz koruma memurları tarafından sabah 08.00'de, tek başına kaldığı 3'lü koğuşunda bulundu. Cezaevi savcılığının yaptığı incelemenin ardından Garipoğlu'nun cesedi, cenaze aracına konuldu.

Jandarma eşliğinde Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'nden çıkarılan cenaze, Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Garipoğlu'nun Silivri 5 No'lu Cezaevi'nde 3'lü koğuşta tek başına kaldığı, kamera sisteminin ise koğuşun ortak avlusunda bulunduğu belirtildi. Kamera görüntülerinde yapılan incelemede, koğuşa kimsenin girmediği görüldü.

Koğuşun en son 02.00'de kontrol edildiği, ilk incelemelerde olayın 02.00 ile 08.00 arasında olduğu tespit edildi. Garipoğlu'nun koğuşundan aynı yerdeki diğer boş koğuşa geçtiği, başına poşet geçirerek, çamaşır ipiyle kendisini boğduğu öğrenildi.

AVUKATI: "RUH SAĞLIĞININ BOZUK OLDUĞUNU BAŞTAN SÖYLEMİŞTİK"

Münevver Karabulut cinayeti davasında Cem Garipoğlu'nun avukatlığını yapan Aytekin Kaya, müvekkilinin ruh sağlığının bozuk olduğunu en başından beri söylediklerini belirtti.

AA muhabirine konuşan Kaya, olayın henüz çok sıcak olduğunu, savunmalarında da Garipoğlu'nun akli dengesinin bozuk olduğunu belirttiğini söyledi.

Avukat Aytekin Kaya, çok üzgün olduğunu ifade ederek, ''Adli Tıp Kurumu'da Cem Garipoğlu'nun ruh sağlığının bozuk olduğunu ancak kişinin ceza ehliyetinin olduğu şeklinde rapor vermişti. Burada da bir çelişki vardı zaten. Başından beri biz bu durumu anlatmıştık. Cem Garipoğlu'nun ruh sağlığının bozuk olduğunu en başından beri biz söyledik ve bu olay yaşandı. Demekki ruh sağlığı bozuk bir insan başkasını öldürebiliyorsa kendisini de öldürebiliyormuş'' dedi.

Soruşturma evresinde üstün körü bir inceleme yapıldığını söyleyen avukat Kaya, Garipoğlu'nun intihar etmesinin trajik bir olay olduğunu da söyledi. milliyet

oo zart! Sizin yüzünüzden öldü bak,der gibi!

evet öyle bi imaj yaratılmaya çalışılmış sanırım, ruh sağlığının bozuk olduğu ispatlandığı halde, cezai ehliyeti var dendi raporda demiş

Tamam işte bunun arkasına sığındılar hep.
Akli dengesi yerinde değil oyuzden yaptı...
İnşallah ölmüştür inşallahh..

çok trajik demiş
dr heyeti karşısına çıkarıyorlar sanırım orada deliye akıllı diye rapor vereceklerini sanmam..akli ehliyeti varmış demkki ama uyuşturucu vs etkisi varmıdır bilemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…