Sosyal medyayı aktif kullanan karı kocanın birbirini takip etmemesi normalmi bu ne anlama geliyor?

"Kocişkomla kahvaltı keyfi" yazmanın vakti gelmiş

Kadının sosyal medyası yoksa ne yapmalı

Derhal bir hesap açıp, kocasının varlığını profil fotoğrafı dahil her yerden ispat etmeli.
Adamın koluna buduna evlidir imza karısı diye de yazdırmalı mı? Tövbe tövbe :))) konu sahibesi alınmasın ama karı-kocaların sosyal medyası kendilerinden başkasını ilgilendirmez ki Başkalarının özel hayatına olan bu merak niye?
Fotoğraf eklenmemesine kadar niye sorgulanıyor, neden altında bir mana aranıyor?

Ben bu merakın iyi niyetli olduğunu
düşünmüyorum açıkçası. Karı kocanın arasındakilerden kendine pay çıkarmaya çalışan biri bu kadar araştırma yapar. Yanlışsa konu sahibi zahmet edip cevap yazabilir.

Eppek dünyası.

evlenmeden önce kendi hesabımı kapatmıştım. Eşimle şuan ortak bir hesabımız var ama bildirimleri dahi kapalı pek girmem.
Eşimin de arabası için kullandığı bi hesap var, şifresini dahi almam.
şayet eşimin bana bir terbiyesizliği olacaksa, kendine yapar bana değil. Vicdanına bıraktım ben bu tarz şeyleri.

Daha önce açtığı bir konuyu okudum şimdi, kendisinden yaşça büyük bir adamdan bahsetmiş, adamın oğluyla yaşıt galiba.

Üyenin yaşına bakarsak, kızımla yaşıt yaşça büyük adam da bizlerle yaşıt muhtemelen
Dediğin gibi eğer bu konu o adam için açılmışsa, kendisi 51 kocası 52 yaşında bir kadın olarak yazayım, o yaştaki adam olsa olsa macera arayan kart horozun teki olur, açık yazacağım kusura bakılmasın belli yaştan sonra kart horozluğa soyunan adamların ağzı gözü ayrı oynar, karşısındaki de adamın bu hallerine safça aldanıyorsa istediği gibi eğlenir gün sonunda karısının yanına döner, sosyal medya hesabı olan evli birisi eşinin çocuklarının fotoğrafını illa kendisini bekar göstermek için paylaşmıyor diyemeyiz, ki üye adamın evli olduğunu bildiğine göre adam evliliğini saklamıyor, adam ya aşırı kıskançtır eşinin fotoğraflarını kimseyle paylaşmak istemiyordur veya karı-koca özel hayatlarını sosyal medyada paylaşmama kararı almışlardır.

Sıkıntı adamın fotoğraf paylaşmaması değil, bundan çıkarım yapmaya çalışmak.

Aynen öyle burda da açtığı konular genellikle kısa ve ipuçları ile dolu Genç insanların kendilerini harcamaya çalışmasına gerçekten üzülüyorum.

Aynen öyle burda da açtığı konular genellikle kısa ve ipuçları ile dolu Genç insanların kendilerini harcamaya çalışmasına gerçekten üzülüyorum.
Aynen ben de çok üzülüyorum, aile yaşantılarını, anne baba ilişkilerini bilemiyoruz, belki aileleri sevgisiz ilgisiz bu yüzden de duygusal boşluk yaşıyorlar kim bilir

Çocuğu yaşında birine farklı ilgi besleyen biri zaten ahlaksızın önde gidenidir ama genç kadınlar da adamların sosyal medya hesaplarından veya kendilerine davranışlarından yola çıkarak kendilerini ateşe atmamalı.
50’li yaşlardaki adam sizinle olsa olsa gençlik bulacak diye ilgilenir, arada duygusal aşk sevgi olmaz, sizin için karısından boşanmaz, kaldı ki 50’lik bir adam ülkemiz erkeklerinin geneline göre yazıyorum, belli yaştan sonra evde köşe yastığı gibi oluyor, eve gelsin yemek yesin biraz tv izleyip koltukta uyuklasın, 28 yaşındaki biriyle enerjisi tutmaz.

Biz tatildeyken kadının biri kocasının sırtına 'evli' yazdı, o zaman kınamıştım ama bi bildiği varmış quuenin

Biz tatildeyken kadının biri kocasının sırtına 'evli' yazdı, o zaman kınamıştım ama bi bildiği varmış quuenin
Valla erkek için yazıyorum alnına evli diye dövme de yaptırsanız kafaya koyduysa aldatır ama bekar kadınların anlamadığı şu, aldatan adamların büyük çoğunluğu karısıyla mutsuz olduğu için değil, ben de hala iş var‘ı kendisine ispat için aldatıyorlar.
Nasıl desem, çok ahlaksızca ama erkekler arası muhabbette seviyorlar şununla gezdim bununla takıldım, of kadına bak gibi seviyesi yerlerde konuşmaları, bazılarının da çenesine vuruyor.

He tabii biz eski konulara bakarak varsayım üzerinden gidiyoruz da, adam gerçekten yürüyor mu yoksa yürüdüğü mü sanılıyor onu da bilemeyiz, şimdi kimse kusura bakmasın arkadaşlığı bazen babacan tavırları yürümek zanneden kadınlar da var, herkes ona bakıyor herkes onunla ilgileniyor sanabiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…