Ne kadar süre sonra bu levele geldinizEn güzel yorum işte önemli olan evin içi ben nazar değmesin diye paylaşmaya korkarım ama evden balayı çifti gibiyizevlilik başlarında. Kedi köpek gibiydik de tabii
"Kocişkomla kahvaltı keyfi" yazmanın vakti gelmişBak ama böyle merak ediyorlar başkasının kari koca ilişkisini. Birbirlerini takip edip etmediklerini kadar araştırıyorlar. Oradan neler umuyorlar kim bilir.
Hemen ekleyin,fotoğraf paylaşın, eşinizin paylaştıklarına karısının kocasi falan yazın.
Sorduğunuz kişi kocanız değilse bu duruma karışmayın hatta direkt burnunuzu sokmayın. Evli bir erkek ile de beraber iseniz ayrılın.Adam eşiyle birlikte hiç çekilmiş resim koymuyorsa özellikle bu ne anlama geliyor
Bir yılı aldı bir yıl önce de sorunlar yaşadık ama benim asıl toparlanmam 7 8 ay diyelim kendimde de sorun varmış meğer eşimi boğmak isterken aşık olduğumu fark ettimNe kadar süre sonra bu levele geldiniz
MükkkkBir yılı aldı bir yıl önce de sorunlar yaşadık ama benim asıl toparlanmam 7 8 ay diyelim kendimde de sorun varmış meğer eşimi boğmak isterken aşık olduğumu fark ettim
Kadının sosyal medyası yoksa ne yapmalıBak ama böyle merak ediyorlar başkasının kari koca ilişkisini. Birbirlerini takip edip etmediklerini kadar araştırıyorlar. Oradan neler umuyorlar kim bilir.
Hemen ekleyin,fotoğraf paylaşın, eşinizin paylaştıklarına karısının kocasi falan yazın.
Derhal bir hesap açıp, kocasının varlığını profil fotoğrafı dahil her yerden ispat etmeli.Kadının sosyal medyası yoksa ne yapmalı
Adamın koluna buduna evlidir imza karısı diye de yazdırmalı mı? Tövbe tövbe :))) konu sahibesi alınmasın ama karı-kocaların sosyal medyası kendilerinden başkasını ilgilendirmez kiDerhal bir hesap açıp, kocasının varlığını profil fotoğrafı dahil her yerden ispat etmeli.
Ben bu merakın iyi niyetli olduğunuAdamın koluna buduna evlidir imza karısı diye de yazdırmalı mı? Tövbe tövbe :))) konu sahibesi alınmasın ama karı-kocaların sosyal medyası kendilerinden başkasını ilgilendirmez kiBaşkalarının özel hayatına olan bu merak niye?
Fotoğraf eklenmemesine kadar niye sorgulanıyor, neden altında bir mana aranıyor?
Eppek dünyası.Adamın koluna buduna evlidir imza karısı diye de yazdırmalı mı? Tövbe tövbe :))) konu sahibesi alınmasın ama karı-kocaların sosyal medyası kendilerinden başkasını ilgilendirmez kiBaşkalarının özel hayatına olan bu merak niye?
Fotoğraf eklenmemesine kadar niye sorgulanıyor, neden altında bir mana aranıyor?
Daha önce açtığı bir konuyu okudum şimdi, kendisinden yaşça büyük bir adamdan bahsetmiş, adamın oğluyla yaşıt galiba.Ben bu merakın iyi niyetli olduğunu
düşünmüyorum açıkçası. Karı kocanın arasındakilerden kendine pay çıkarmaya çalışan biri bu kadar araştırma yapar. Yanlışsa konu sahibi zahmet edip cevap yazabilir.
Aynen öyle burda da açtığı konular genellikle kısa ve ipuçları ile doluDaha önce açtığı bir konuyu okudum şimdi, kendisinden yaşça büyük bir adamdan bahsetmiş, adamın oğluyla yaşıt galiba.
Üyenin yaşına bakarsak, kızımla yaşıt yaşça büyük adam da bizlerle yaşıt muhtemelen
Dediğin gibi eğer bu konu o adam için açılmışsa, kendisi 51 kocası 52 yaşında bir kadın olarak yazayım, o yaştaki adam olsa olsa macera arayan kart horozun teki olur, açık yazacağım kusura bakılmasın belli yaştan sonra kart horozluğa soyunan adamların ağzı gözü ayrı oynar, karşısındaki de adamın bu hallerine safça aldanıyorsa istediği gibi eğlenir gün sonunda karısının yanına döner, sosyal medya hesabı olan evli birisi eşinin çocuklarının fotoğrafını illa kendisini bekar göstermek için paylaşmıyor diyemeyiz, ki üye adamın evli olduğunu bildiğine göre adam evliliğini saklamıyor, adam ya aşırı kıskançtır eşinin fotoğraflarını kimseyle paylaşmak istemiyordur veya karı-koca özel hayatlarını sosyal medyada paylaşmama kararı almışlardır.
Sıkıntı adamın fotoğraf paylaşmaması değil, bundan çıkarım yapmaya çalışmak.
Aynen ben de çok üzülüyorum, aile yaşantılarını, anne baba ilişkilerini bilemiyoruz, belki aileleri sevgisiz ilgisiz bu yüzden de duygusal boşluk yaşıyorlar kim bilirAynen öyle burda da açtığı konular genellikle kısa ve ipuçları ile doluGenç insanların kendilerini harcamaya çalışmasına gerçekten üzülüyorum.
Biz tatildeyken kadının biri kocasının sırtına 'evli' yazdı, o zaman kınamıştım ama bi bildiği varmış quueninAdamın koluna buduna evlidir imza karısı diye de yazdırmalı mı? Tövbe tövbe :))) konu sahibesi alınmasın ama karı-kocaların sosyal medyası kendilerinden başkasını ilgilendirmez kiBaşkalarının özel hayatına olan bu merak niye?
Valla erkek için yazıyorum alnına evli diye dövme de yaptırsanız kafaya koyduysa aldatır ama bekar kadınların anlamadığı şu, aldatan adamların büyük çoğunluğu karısıyla mutsuz olduğu için değil, ben de hala iş var‘ı kendisine ispat için aldatıyorlar.Biz tatildeyken kadının biri kocasının sırtına 'evli' yazdı, o zaman kınamıştım ama bi bildiği varmış quuenin