Sosyal medyaya yeni girmis akraba baskisi :)

Birbilene

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
12
3
34
Hepimizin ailesinde yakin cevresinde akrabalarinda mutlaka bu profil mevcuttur:)
Bir cogu akilli telefonla teknolojiyle yeni bulusmus heyecanli tipler
*Genellikle ilk basta sizden kullanimi hakkinda yardim isterler ogretirsiniz zar zor bitti sanirsiniz ama hayir bitmek ne kelime hersey yeni basliyordur.
Gordukleri her fotografa paylasmissin ahmet kim begenmis arkadasin mi hmmm gordumde tarzi ufaktan oyle gordumde sordum cnm diye orada sizinle olduklarini belli ederler :) hala yuzunuzde gulumsemeyle cevap verirsiniz
Bir sonraki asama ise daha can alici :)ansizin telefon calar alakasiz bir zaman ve yerde :nasilsin iyisin vb konusmalar gecilip konuya giris yapilir...ve ana mesele ortaya cikar ya bi fotograf gorduk sen begenmissin
*hangisi ne fotografi (birsuru fotograf begendim ne begendim ki ben diye insani dusundureb saniyeler) biz ahmet amcanla baktik baktik o dedi zeynebe benziyor ben dedim hayir o degil o zeynep mi ama cocuk var yaninda kim o merak ettik sen bilirsin begenmissin fotografi.
*resim liseden,okuldan alakasiz biri cikar hango fotograf kestiremezsiniz bile :)
*isler gitgide sarpa sariyordur her yaptiginiz takipte sorgudadir kotu niyetten degil ugras yok sikinti merak sadece ama insanin sinirlerini bozar nitelikte olur.
*ardindan baska bir akrabaniz (dayi olabilir)
Sizi arar
-Ayse
-Efendim dayi
--kizim bak internette goruyorum .....sayfasini begenmissin bak bunlar banka adi altinda milletin parasini aliyorlarmis bak takip ediyorum kuzenin mehmet ile fatma da begenmis gozum ustunuzde ona gore dikkat edin dayicim.
-siz şok sanirsiniz ki internetin yillarca kitabini yazmis cevap bile veremezsiniz saskinliktan
Toplum akraba baskisi yetmez gibi Sosyal medya baskisi icten ice sizi yer bitirir.cunku artik aile akraba toplum hepsi sosyal medyadadir.
Artik sosyal medyadan cekilip yerinize yeni katilan akrabalariniza mi biraksaniz diye dusunmeye basliyorsunuz inanin :)
Sorular bunu nasil kullanacam diyenler
Burda mesajiniz var diyor tikliyorum gitmiyor diyenler(videonun yaninda yanip sonen yaniltici reklamlardan bahsediyorum )
Hi birde dugunlerde bisanlarda ozel gunlerde elinde telefon kameramanliga soyunan teyzelerimiz dayilarimiz varki onlari hic soylemeyin resim cekecek diye poz verirsiniz ama video hatta uzun metrajli film cekiyordur teyzeniz :)
Alakasiz bile olsa yakin biri olmasa bile bir dugun nisan videosu mevcuttur telefonunda
Orn:arkadasimin dugun nisan videosu teyzemde neden var.
Tamam guzel bir olay ama kamereman var yakinlari var sen neden ugrasiyorsun anlamiyorum :)
Resim alti yorumlari mesajlasacak diye durum paylasan can teyzelerimiz amcalarimiz hepsi mevcut iyi guzelde o profili herkes goruyor yeni girdin tamam anliyorum heyecanlisin da ama yapma o fotograflar aman Allahim benim bikinili resmim yok ailecek nette bikinili foto neden paylasirsin neden :) biz gencler yapsak laflar edilir ayiplanir.hizini alamadi dayim bu konuda.
Yani kisaca artik sosyal medya cok kullanmiyorum oldugundada akraba eklemiyorum ciddi sikinti sizin dusunmeye vakit harcamadiginiz seyleri size oneli soru olarak soruyorlar cunku sknti buyuk...
Uzun yillardir bir teknik destek , operator yetkili bayisi(yeni bir tarife varmis neymis nasilmis)
Magazin mudurlugu
Herturlu ulasim giyim moda aksesuar servisi vermekten bilmis durumdayim
Guzel bir olay tamam yardimci olmak guzel fakat artik yeter yasama sevincimi yitirdim artik :)))
Cok zor dostlar coook