- 31 Aralık 2017
- 6.447
- 22.144
- 28
- Konu Sahibi monarosa352
Takip ettiğim çoğu influencer sürekli evde olduğu için video, fotoğraf ve story paylaşımlarını müthiş derecede azalttı. Ve sürekli içerik üretmenin bu dönemde ne kadar zor olduğundan yakınıyorlar, o yüzden yazmıştım o şekilde. Çoğu, eski paylaşımlarını tekrar paylaşıyor. Her gün maksimum sayıda story paylaşımı yapan kişileri ben takip etmiyorum. Haftada 1 yerine, 2 haftada 1 kaliteli içerik üretiyor takip ettiklerim.bu işi yapan insanlar özellikle paylaşım sayılarını azalttılar çünkü artık storyler üzerinden takip ediliyor insanlar. hem algoritma reklamlar da işin içine girince fotoğraf paylaşımlarını alt sıralara düşürüyor hem de story sayısı bir kerede eklenebilecek fotoğraf sayısından daha fazla. böylece daha kesintisiz ve video içerikleri üretmek kolaylaşıyor.
paylaşım sayısının biz normal insanlar içinde bir doğrusu yok bence. orası bir nevi cv'miz gibi. kendimizi nasıl yansıtmak istersek yansıtabiliriz.
Demiştim zaten bana göre haftada 1-2 çok, ama ben de çok nadir paylaşım yapıyorum. Herkesin normali kendine, ben senede 1-2, gerçekten anısı olan, paylaşmaya değer bulduğum şeyleri paylaşıyorum. Eski paylaşımlarıma baktığımda da o gün ya da o döneme dair bir şeyler hatırlıyorum hemen.
Konu sahibi saçma sapan paylaşım yapmıyorum demiş burada ama başka bir konusunu okudum, korona şarkısıyla birlikte pozitif çıkan test sonuçlarını falan paylaşmış . Çevresi, beklediği ilgiyi vermediğinde sosyal medyaya koşuyor konu sahibi, psikolojisi için sağlıklı olmayan bir durum bu.
Diyorum ya yaşından dolayı bu merakı normal. Yaşıtları nereleri görüyor, geziyor, eğleniyor, neler neler paylaşıyor. Eşi de baskılayabilmek için bu kadar genç yaştaki birini tercih etmiştir. 10 yaş varmış aralarında, konu sahibinin bu hevesini eşinin anlayamaması normal.