E endulus34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2009 4.793 2.819 173 İstanbul 9 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi tantanis #21 kızlar bence başarılı ve komık,ben güldüm yani,tabıkıde böle bişey yapmayız
ema1 Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr Pro Üye 10 Ağustos 2009 26.146 18.314 823 9 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi tantanis #22 Kızıma dedim zaten mesleğini eline alırsan hediye olarak sadece altın kabul ederim ,bıkmışın mutfaktan zaten yıllarca yemek yapmaktan anneye hakaret bence ,onun yerine gezi hediye edilsin veya başka şeyler tantanis .!.: Bence de saçma. Anne olmak = ev işi gibi bir algı yaratılıyor. Ama vibratör almak da.. Bilemedim yav. Genişletmek için tıkla...
Kızıma dedim zaten mesleğini eline alırsan hediye olarak sadece altın kabul ederim ,bıkmışın mutfaktan zaten yıllarca yemek yapmaktan anneye hakaret bence ,onun yerine gezi hediye edilsin veya başka şeyler tantanis .!.: Bence de saçma. Anne olmak = ev işi gibi bir algı yaratılıyor. Ama vibratör almak da.. Bilemedim yav. Genişletmek için tıkla...